real taste



peppar för grillchill med lite cooce. dödligt gott.  bara lite godis, så skulle eftermiddagen varit fulländad. gjorde mig iordning väldigtväldigt tidigt och har varit klar väldigt länge. sminket och håret ser ut som efter en skoldag så jag känner mig inte asfräsh längre ; ) men, det är ändå bara de närmsta där <3 undra hur kallt det blir och vad man ska sätta på sig? för att fördriva tiden lite, så har jag varit inne på kissies.se , fyfan vilken hemsk tjej. även om jag gör lite omenad reklam.

trevlig kväll !

come back and hold me

 mmm mums

skoldagen blev något kortare än jag räknat med : D hade prov som väntat på morgonen, gick bra för min grupp. men jag hatar att glida på andra.. meenmen, engångs företeelse ! sen hade jag egentligen håltimme, men istället flyttade vi upp historialektionen så vi hade den på förmiddagen, skulle se film -utan lärare =hemfärd. sen va etiken inställd på eftermiddagen så jag slutade 9.10 kan man säga : D

efter skolan gick jag till banken för tredje dagen i rad. ousch vad pensionärer det var där idag! var över 20 nummer till min tur, väldigt stressande situation, haha. sen köpte jag kycklingsallad från mokka. fyfan vad de är goda ! synd att halva studiebidraget hamnar där bara.

ikväll bär det av till skänninge : ) blir spännande att se hur majros bor.  grill och chill med henne, vickan och sebban : D åhåhåh. sen på min ledighet ska jag ta det lugnt & jobba på lördag (11.30-21.15). fick jobb nästa helg med, :)11-20.30. jobbiga tider, men det behövs om man säger så.

ska försöka plugga lite med. blir inget av det idag. wiie.

PUzZ

stop crying your heart out

heelå .
vilken härlig dag det varit ! vad man önskar att blåsten försvann bara så det kunde blivit en ashälig dag. jobbade idag, ett kortis pass mellan 9-12, var duktig och gick tillofrån arbetet :D det var en lugn dag, lagade mat & städade. och för första gången i mitt liv (bortsett från pastakokning) så lyckades jag med maten ! vad det smakade är en annan femma, men det såg normalt ut iallafall -ugnspankaka is the shit. sen gick jag och philip till matteverkstaden på eftermiddagen, lämnade en uppgift till micke så nu har vi båda spikat VG på förra kapitlet ! GREAT. fan vad stolt jag är över oss. nu ska vi bara kunna loigartimer som flytande vatten till nästa vecka : ) var på stan idag med, kollade håret till balen och jag tror verkligen det kommer bli superbra ! tjejen på studio 22 var super trevlig och jag tror vi förstår varandra. ska dit på återbesök på måndag och så ska vi prata lite mer :) ska se om de hinner sminka med, blir lite smidigare än att gå till face :)

imorgon har jag religionprov, trode jag skulle få sovmorgon -men icke! har prov 8.10-9.10 och efter det håltimme till 13.40 ! så då blir det hem och springa en vända och duscha och fixa mig. tänker gå som ett spöke till skolan på morgonen. sniiiggt. på kvällen ska jag på grillning hos majsan, supertrevligt och kul att se hur de bor !! hoppas på att få se en brand. haha, minns när vi va små och omogna , kan ha varit 6-7år sen, så ringde vi till brandkåren på valborg och berättade att det brann i en av tallboda skogarna. vilket visserligen var sant, men ivarjefall.

är så ledsen för resan med tjejerna inte blir av. ska försöka lura med en eller några utav dem i höst eller vecka 22-23 ! gee mig sommar och sol.

pussamig.

det är så det är.

studentskiva

precis som jag anat och hoppats på, har den hemska magkänslan från tidigare dagar lagt sig något nu. jag vet att jag inte ska låta tiden fortsätta gå utan att reda ut saker, det är lika bra att ta itu med det som händer på en gång, det är bäst för oss båda. jag vet att jag inte alltid är den klokaste, inte alltid den som tänker efter innan jag talar eller handlar, men jag ska skärpa mig. det är vår, det är student, det är ett nytt liv. jag har alla förutsättningar i världen till att lyckas.

dagen i sin helhet har varit mycket bra. sprang med emelie på morgonen och satan vad jag saknar att ha en springkamrat. senare fick jag försvara mitt arbete på historian och det gick mycket bättre än väntat. som de flesta vet har jag varit väldigt missnöjd och orolig över dethär. det hörde verkligen inte till något av mina bättre arbeten, inte ens topp tio. men vad det gäller responsen från läraren måste jag säga att jag känner mig otroligt glad! att få höra de orden av honom är stort!

efter den korta skoldagen begav jag mig till stan, skulle göra ett par bankärenden.. men jag inhandlade skor, ett armband och hårspray istället. jag vet inte hur jag skulle överleva utan got 2 be. antagligen ganska bra fast med ganska tråkigt och livlöst hår. ivarjefall, begav jag mig till körskolan efter shoppingen tillsammans med hannes, vi gjorde lite testprov och gick på en teorilektion! jag pratade med min körskolelärare efter teorin och hon sa att vi nästnästa gång ska göra låtsasuppkörning!! trode inte det var så "nära" :D  :D lyyycka.

nu på eftermiddagen har jag inte pluggat, som jag borde gjort. matteprov nästa vecka, religionsprov på torsdag, historialäxa till torsdag, svenska bok utläst & analyserad till nästa vecka.. osvosvosv. haha, det tar aldrig slut. istället har jag fördrivit tiden med gossipgirl och one tree hill, fyfan vad jag älskar oth, eller chad michael murray.

långt, meningslöst, men skönt att prata av sig lite. : )

pussen

vi testar nya vägar

Nu skiner morgonsolen in,
vackrare nu än någonsin !


det är helt otroligt hur vädret kan påverka människan. nu när solen engtligen hittat tillbaka till vår lilla stad efter en vilsen vecka, känns det som om lyckan återvänder till livet. sinnessjukt (?), men sant! idag har jag kännt mig pigg, glad och utvilad. gee mig mer sånthär.

imorse vaknade jag lite tidigare för att hinna med en springtur innan skolan, var lite seg men jag lyckades haka på en man i 50års-kris så det gick anska snabbt ändå! använde mina nya skor också. inga skavsår än iallafall så de får godkänt! fina är dom ivarjefall. sen till skolan för historia-, relegion-, etik- och idrottslektion :) hade styrketest idag och förbättrade mig på alla delar (Y) , ganska mycket på vissa tillochmed. efter det hade vi lite bollekar , osen sprang jag hem och mötte upp mamma som skjutsade mig till jobbet! för första gången på mycket länge var jag sugen på att jobba. eftermiddagen har gått väldigt snabbt, inga motgångar direkt förutom strömavbrott ; )

nu sitter jag här i min ensamhet, hade räknat med att lillebror skulle vara hemma. men han hade åkt till saga. så. lonely night. men jag klagar inte. han umgås mest med sitt dataspel iallafall.

puss!

shiny

GALET vad seg jag är i kroppen och knoppen. känner att de sex timmars sömn jag fick inatt hade behövt utökas med fyra till. sitter för tillfället i skolbiblioteket -har håltimme fram till 13.40! har skrivit klart religionen och ska läsa igenom rapporten för sista gången i mitt liv och göra en framsida  tillsammans med maja. I väntan på henne får jag rygg- och nackmassage av sunee, väldigt snäll och trevlig kille det där, måste jag säga!

ikväll är första gången den här veckan som jag inte ska plugga ett endaste dugg. det känns som en befrielse. härligt väder är det också så antagligen blir det att springa ett varv och/eller gå en promenad innan det är dags att krypa ner. SKA somna tidigt!


nu kom maja :) pussen

what time is it

härliga dag! vaknade hundra gånger inatt av nervositet för dagens svenskatal, vilket var väldigt onödigt då det gick precis som väntat -åt helvete. gick till skolan vid åtta, började egentligen halv tio men var tvungen att förbereda mig mentalt. vid halv tio sen hade jag mattelektion som innehöll logaritmer, me like! efter det var det dags för mitt välförberedda tal ! efter denna hårda morgon var egentligen min skoldag slut, men stannade kvar till 16.30 för att skriva på rapporten (Y)   sen började balträningen vid 17, gick väldigt bra idag : D  det känns som om vi inte är helt chanslösa!!  han är duktig!

för tillfället sitter jag hemma hos maja! vi ska snart vara ambitiösa och plugga litegrannaa :) jag är fit for fight, men hon vill spana klart hunkarna på facebook innan vi drar igåg på allvar. lite ny energi så att säga!

NU SKA JAG GÅÅ !

ska somna här inatt, så sov gott, för det ska jag : )

I brought home that flag.

BÄST MED DAGEN: mamma lovade att göra köttbullar varje månad till mig när jag flyttat :D
NÄST BÄSTA MED DAGEN: RESA BOKAD MED TJEJERNA TILL CYPERN 22/6

förstår att många reagerar på agia napa och jag har samma förutfattade mening som ni. men jag (vi) åker inte dit för att sexa och supa sönder oss, bara ha en trevlig stund så att säga ; ) det är kanske det sista vi alla fem kommer göra tillsammans innan alla drar åt olika håll, och jag är asglad att det blir av, för all tid med er är betydelsefull för mig ! och vi kommer röja och ha askul, precis som alltid, vare sig vi är i sverige, på kreta eller i cypern.  heeelllyeah.

hannes har inspirerat mig till att ta tag med körkortsteorin och min mamma älskar honom för det. en ny räkning kom idag, tio lektioner till köpta, tur att jag är så tät. med tanke på tät är det  glamourtema på skivan på lördag, känns verkligen som min stil måste jag säga! ska bli askul iallafall och jag ser fram mot det!

justja, jag ljög om klänningen. men alla borde sett emelis reaktion när jag berättade, ett asgarv fick jag -ingen sympati. hahah. men den passade perfekt, kom på att det inte var något kul när folk kanske faktikst råkar ut för det på riktigt. så, jag ber om ursäkt. >.<

imorgon ska jag hålla i svenskatal, be för mig ikväll innan ni somnar.

godnattpuss.

väldiga värld

god morgon gott folk !

stannade hemma idag för att ta igen lite plugg. har redan börjat och har den där känslan i kroppen om att det kommer gå ganska så bra idag, har i och för sig inget annat val eftersom allting ska vara klart tills imorgon. har redan sökt lite fakta och hittat vilken artikel jag ska relatera till i mitt svenska tal. jag hade tänkt prata om lärarens påverkan på eleverna och om hur lärare är mycket mer än just bara en lärare. det kommer nog bli bra när det är klart ! sen är det bara det där med att prata... inte min starka sida, men det går om jag bara intalar mig själv att det ska gå ! nu sitter jag och väntar på att mamma ska städa klart så jag kan dra igång på allvar. klarar inte av alla de där små ljuden utan jag trivs bäst att plugga i ensamhet när det är helt helt tyst. som tidsfördriv har jag målat mina naglar och skriver lite här för att få det att torka in så jag kan måla på det andra lagret.. haha.

senare idag ska jag, emelie, maja och vickan gå in till stan och kolla resa ! yeey.

igår hände det något väldigt skoj ! min balklänning hade anlänt! mindre skoj är att jag gått upp i vikt de senaste tre månaderna så vi nu måste lägga till extra tyg för att få den att passa, bra kämpat miriam (Y) ! efter det håra beskedet åkte jag hem till emeli för en promenad i rydskogen, duktiga vi.

btw, saknar linneaa ashell.

NU ÄR DET DAGS FÖR PLUGG. jaaaa :D

PUSSEN !

rise against

gick hem något tidigare från skolan idag, kände att jag skulle få mer gjort hemma -vilket jag hittills inte fått. hade två timmar sex&samlevnad inplanerat på eftermiddagen, kände mig ganska lärd på den fronten så tänkte att det var bättre att engagera mig i något annat viktigt skolarbete. nejvars, men det känns som något man kanske skulle haft i åttan när allt sånt var lite mer spännande. idag har jag tänkt skriva på projektet och svenska talet. känns inte alls kul att jobba med något utav det men det är sådant som jag behöver göra. sen har jag ett gossipgirl och ett one tree hill avsnitt att arbeta mig igenom fram mot kvällen :D

imorgon ska vi antagligen boka resaaa, frågan är bara vart vi ska åka, hur mycket det får kosta, och vilken dag vi ska åka på. seeen så är vi så gott som iväg !

kramopussss

not fair

helgen har varit underbar och det känns som om jag äntligen fått lite tid till att andas och ta igen mig! dock är jag inte alls pepp på morgondagen utan hade önskat att det fanns plats för fler sånna här dagar. igår somnade jag tidigt och imorse vaknade jag sent, himla massa sömn inatt med andra ord. gick in till stan med mamma för att sola, har provat på ett sånt där stå-solarie och det fungerade mycket bra! hoppas inte resten av solarna hör min vackra stämma när jag drar i bara.. :) sen var det dags för balträning, mycket nytt idag men det kändes ändå som om det gick okej för oss, min partner har stenkoll så jag litar på honom till tusen procent vad det gäller dansen. 

Efter balträningen blev det äntligen av att träffa malin, vi har pratat om det i cirka två-tre år nu, så det var väl på tiden kan man tycka :) vi (malin jag och mia) tog en promenix till ikanohuset för att byta storlek på ett par skor, sen promenerade vi tillbaka hem.blev mycket prat och jag kände mig helt torr i halsen när jag lämnat av dem i gotte, kanske pratade liiite för mycket. haha. men det var sjukt trevligt och jag hoppas vi tar tag i att ses lite oftare nu!

lite plugg osen till majsan och snacka lite skit och hämta grejer. mummmssss.

peppar för tennis imorgon. satan vad jag ska äga.

godnatt min vän

solen i ögonen

precis som man säger att ingenting varar förevigt, varade inte heller den där onda känslan i min kropp vidare länge. hela situationen är sjuk men jag tänker skatta åt det istället för att gråta, för vilket jag än bestämmer mig för att göra så kan jag inte förändra någonting eller göra någon skillnad. och då måste jag ju säga att ett gott skratt känns något lättare, och det ska ju förlänga livet. så jag skrattar på! lyckan från mina vänner övervinner allting just nu, ni är så himla bra!

igår var jag ute i tallboda, kvällen kunde inte varit bättre under några som helst omständigheter. bjöds på god mat och såg solen i ögonen. minnerna från den kvällen ger mig lyckorus, och du får mig att må bra.

idag har jag varit förbaskat ambitiös. vaknade tidigt, tänkte springa, tanken var god, men det blåste så jäkla mycket så jag ångrade mig ganska snart. får ta det imorgon eller något. sen åkte jag ner till stan och inhandlade två par nya skor :D tjuwsigt. när jag kom hem satte jag mig direkt med plugg, har lyckats göra klart etik & livsfrågeuppgiften, nästa veckas historia läxa samt börja på sammanfattningen av rapporten! har även plockat undan på mitt rum, bytt lakan och damsugat. WOOUHE

ikväll ska jag vara själv, duscha, se en film och mysa i soffan. är ensam hemma och jag behöver rå om mig själv lite.

<3 PUSS

Shouldn't exist

ONT i hela kroppen. kanske på grund av idrotten, kanske inte.

It's a day that I'll never miss

you'll be comin' down

imorse kände jag mig inte alls pepp på skola och framförallt inte idrottsprov. vet inte vad som hänt med mig det senaste halvåret, eller, vet, det vet jag. jag vill att det ska fungera, men det gör det i helvete mig inte. varför motivationen inte kommer fram ens när jag tvingar den känns sorgligt. jag tycker verkligen om skolan men hatar allting som medföljer, eller läxor och prov. känner mig så otroligt äckligt jävla trög när inte ett enda dugg fastnar i huvudet hur mycket jag än läser om och läser om. men jag antar att det käns såhär att vara skoltrött? ellernåt. tror det blir bra efter studenten att bara vara ledig ett tag och ta allting som det kommer, även om det är väldigt läskigt så känns det som jag måste bli sugen på skolan igen för att klara av fem år till. men vad gör man efter studenten ? näj, inte tänka tanken innan sängdags. men jag gjorde provet, mycket svammel och utfyllnadsord om ingenting. kanske att det går att skrapa ihop ett g, det återstår att se. har haft sånt otroligt flyt senaste tiden så vi hoppas på medvind även denna gång.

på lunchen sen blev det något väldigt mycket bättre ! istället för att åka till peace and love vecka 26 åker vi antagligen utomlands ! FAN, vad underbart. det ska jag leva på! och efter lunchen slutade skolan och jag kunde gå en promenad med vickan i solen, solen och du är underbara och tillsammans blir ni oslagbara ;) väldigt mysigt.

bjuden på studentskiva till nästa helg,  håller tummarna för att tjejerna vill följa med. kan nog bli kul :D ska ta ett snack med dem imorgon :D

such a lonely day, and it's mine.
It's a day that I'm glad I survived.


sleeptight

DU KAN VÄL SAKNA MIG IBLAND

jag som är "undersköterska" vet att om man haft ett virus en gång så blir man immun mot det för alltid. jag är så jävla trött på den förkylning som drabbar mig sjuttiosju gånger årligen och känner att jag snart måste genomlidit varenda jävla förkylningsvirus som vandrat omkring på den här jorden, och nu vill jag bli frisk!

gick upp till skolan imorse, vilket såhär i efterhand känns fruktansvärt meningslöst. hade idrott i två timmar och det kändes ungefär som om jag aldrig hade tränat kondition i hela mitt liv, var fruktansvärt anfådd och min puls slog så hårt att hela klassen kunde känna vibrationerna. efter en timma hade vi  redskap, vilket vi redan gjort tillräckligt många gånger, så istället för att göra som övriga klassen skulle vi göra nya mer komplicerade övningar. väldigt väldigt väldigt kul. ilandsproblem för emeli idag med, att hon aldrig lär sig..

efter det hade jag historialektion som jag mer eller mindre sov bort till följd av det hårda arbetet på morgonen. fick även reda på att eftermiddagslektionen var inställd så kilade hem och åt lunch med mamma istället för att äta järparna som serverades i skolan. det blev pommes med lövbiff, faavorit.

nu på eftermiddagen har jag sovit bort en timme, ska snart kolla igenom idrotten.

I just had to have it.

what goes around, comes around


som en bieffekt av min förkylning har jag sovit sämst i natt.
har hostat slem som en man och känt mig lagom fräsch.
somnade om vid fem och vaknade inte försen halv tio,
vilket iochförsig var ganska så skönt. men det blir tufft att gå upp imorrn.

efter att jag vaknat begav jag mig hem till min syster och vi gick ut
på en låångpromenad tillsammans med rebecca.
ska nämligen försöka bli lite mer aktiv från och med idag,
hade jag tänkt. får se hur det går med det den här gången..
svängde förbi affären på hemvägen för att köpa grejer till smoothie.
och när jag var påväg hem stannade en man mig och försökte ta min påse :|
vad ledsen jag hade blivit då.

när jag kom hem fixade jag iordning min smoothie, men jag är sämst på att
uppskatta så det hade räckt till en hel armé tror jag.
sen övningskörde jag med mammut och nu har jag börjat på etikuppgiften, jippieeee

min mobil är fuktskadad igen btw.

Du kan sakna en förklaring på,
varför något har gått, som det har,
men det är inte säkert, att det finns ett så enkelt svar.


over and out

om det fanns plats för lite värdighet

härligaväder som ska hålla i sig ett par dagar till, LYCKA.
satte mig på balkongen och åt frukost imorse, underbara sommarkänslor.
dagen ska tillbringas framför skolböcker var det tänkt iallafall,
en löptur och promenad med sis. sen en massa TV :D

gårdagen var lyckad ! har haft en jäkla tur med utgångarna den senaste.
även om förfesterna alltid varit roligare har jag ändå haft kul ute :)
maja, jag och emeli träffades hemma hos vickan på eftermiddagen,
maja och jag bjöds på maaat som var asgod. sen började tanterna pimpla vin  
innan vi begav oss till strangdatan för bowling!
väl där så träffade vi även grabbarna som var ute och förfestade och firade eric.
det var väldigt kul förutom att vi fick sällskap av några 30åringar som hittade på en
massa stories. de tyckte jag skulle skippa undersköterskeyrket och utbilda mig till frisör.
vi tackar för de vidgade mina vyer. haha.

maja vann bowlingen, jag kom tvåa! :D
och när gubbarna dragit var det väldigt trevligt iallafall,
när en timma gått begav vi oss in till stan och platens :)
till en början var det väldigt lite folk, men sen rullade det in en hel del
och om jag bara varit lite piggare hade det verkligen varit svinkul!
dansade lite och satt och pratade :) oh, härliga människor.
drog mig hemåt tidigt och somnade väldigt snabbt. BRA kväll.

morgonen har varit bäst & värst.
pratade med mamma, om allt.
det ena tynger, det andra är en lättnad.
vill vara fem och inte veta att livet innehåller problem.
men det löser sig alltid, right?

troublemaker

gårdagen was kind of perfect.

det var jätte kul och trevligt på förfesten!
åkte ut till ljungsbro för att fira terese, jonna & linnet.
när hela sällskapet på 25tjejer kommit öppnades paket innan det var dags för mat
och en otrooligt vacker bordsplacering! (med (asfula) bilder på var och en)

efter maten var det dags för lite lekar,  mitt lag taggade på och vi var väldigt nära
att vinna, men fick en välförtjänt andra plats!

sen var det dgs för dans och jag har aldrig, vilket alltid är kul med nytt folk.
efter en stund började många sega ur och jag blandannat höll på att somna, typ.

MEN DÅ, började det dunkas ice ice baby i högtalarna och fyra grabbar kommer in
och alla tjejer blir helt extas och vaknar till liv.  haha, jävligt kul påhitt !
duuktiga och uppskattade var dom :D




sen bar det av till platå där draget var lite i sin frånvaro.
nej, inte alls mycket folk men det var trevligt ändå :)
men mycket roligare på förfesten, som alltid.
åkte hem tidigt och taxiresan blev dyr eftersom
jag inte kunde bestämma vart jag skulle.
haha, värd kväll iallafall !

PUSS


gårdagens kärlek

afterskipartyt var jäkligt lyckat för min del !
stressade hem från mjärdevi vid halv åtta-åtta,
tog en dusch, sen kom majros och vikkkaan hit,
jag gjorde mig iordning och dom ? ja, lyssnade på musik.

sen bar det av till mariahs syster, där befann sig sex tjejer och en man.
höööh. emelie fick äran att fixa till mitt hår, världsklass blev det!
vad som hände med min kropp är fortfarande ett mysterium, fjorton.
så satt vi där en stund, pratade och spelade spel, bibeln någonting, det var rouligt.
sen tittade även mariahs man och en vän till honom förbi en sväng innan
vi drog oss ner mot platå. där var det rööj och eftersom vi var med
 VIPungarna fick vi gå före i den otroligt långa kön.  LYX.

haha. nej, men det var en lagomkväll och jag träffade en massa folk som jag inte sett
på evigheter. så det var väldigt väldigt kul ! OCH LINNNEEEAAA ouwh.

bilder kommer på facebook så småning om.


sweeet

myskväll på 55an med trevligt folk
vilket fick mig att längta ännu mer till sommaren!

nu ska jag sova och tagga för morgondagen !! = D

natti

give me moore

humöret har hållt i sig hela dagen och jag känner mig så jävla pepp!
har varit en tokbra dag med tjejerna. Vi filade lite på projektarbetet och
visst att det är svårt men det har verkligen gått framåt idag :)
köpte sallad från mokka idag igen, rekomenderas starkt. absolut stans godaste.
sen tjejsnackade vi lite innan vi satte igång med allvaret.

har tillbringat lite tid nu på eftermiddagen med min lillebror och hans flickvän.
han är inte så tokig som jag trott under de senaste sjutton åren.
jag önskar att man kunde uppleva den där kärkänslan utan att vara just kär.
de ser så himla lyckliga ut och min bror har verkligen fått ny energi till livet
sen han träffade henne ! så himla glad för hans och deras skull.
jag får helt enkelt nöja mig med att leva lite på deras lycka och
glädjas åt mina underbara vänner istället. för ja, bättre vänner, det finns inte.

imorgon ska jag jobba och på kvällen är det afterski fest som gäller :D
ska vara några tjejer hemma hos mariah innan, vilket kommer bli super kul!
seen utgång och hålla tummarna för att alla håller sig någorlunda släta under fötterna.

på fredag ska Linnéa firas! ska bli väldigt kul :D ska ut till Ljungsbro på tjejmiddag och
senare ska vi ner till stan :) har utlovats ett jäkla röj, så det hoppas jag på!

och på lördag ska vi bowla på strandgatan :D ohhhhhhh vad kul :D

OCH ikväll blir det att bege sig till en uteservering, mysigt på HÖGnivå!

had enough

                                                           
I do mean
you are the cutest boy I´ve ever seen
and you´ve got that something
something that I want,
something that I need,
a dirty little young girls dream

miss li<3

vaknade med fruktansvärt bra humör,
solen tittade in i en liten lucka mellan
gardinerna och vem skulle vara mer
välkommen på morgonen än just den?

jag och vickan vakna på msn typ,
energispridaren herself. :D
och idag ska jag umgås med just henne,
emelie och maja!  nicee

plockade iordning på mitt rum häromdagen,
och idag ser det lika jävla illa ut.
så innan jag ger mig ut för en löprunda ska
jag faktikst plocka iordning lite hade jag tänkt :)


i'm sorry for everything i put you throught!


the fight's already won

sista lovet någonsin och tiden tillbringas framför datorn,
fyfan så äckligt meningslöst det känns att plugga!
tog en paus eftersom mamma behövde kolla upp någonting,
jag måste se till att köpa word till min egen dator snart,
försvann efter ominstallationen för typ tre månader sen (Y)


hittade en studentklänning idag !
men vill fortfarande ha en annan.
men den får duwga.

härligt väder, härligt liv.

lägg armarna om mig och slit ut vad jag har

i-lands problem

är krasslig så jag tog lite ledigt idag.
har tillbringat mer tid i min säng än ståendes. :^)
emelie räddade mig från att bli en soffpotatis och frågade
om jag ville följa med ut en sväng, vilket var fruktansvärt bra.
för annars hade jag antagligen ruttnat bort framför datorn
innan kvällens slut.

gör mig heltfrisk till imorgon. PLEASE

ohfyfan. tillåt mig att spyyyyyyyyyyy.

jag vill inte ta mig någonstans, vill bara komma lite längre än hit.


snyggt

UNDERBARA DAG. jävla förkylning.
vaknade 6.45 av att min klocka ringde!
haha, förstår inte varför jag inte bara kan
komma ihåg att stänga av den?!

fan vilket underbart väder, blir springtur sen framåt eftermiddagen
men nu snart ska jag träffa majsan på stan, wohuuee
har massor nytt jag behöver :D


hahah, vet inte riktigt vad jag yrade om inatt..
jag längtar inte efter att bli gamal. haha

pussokram

sleep is for the weak

saaatan vilken lång dag!
är förvånad över att jag inte däckat i min säng än.

vaknade tidigt och hade körlektion 7.30 - 8.50 ,
gick okej, lite småtöntiga anmärkningar.
sen gick jag vidare till skolan för religionsprov,
var fruktansvärt förberedd och pepp för det (?)
men tror iallafall det gick helt okej!!

efter det hade vi historia lektion, fick bland annat tillbaka provet.
jag som var 99% på ig lovade att jag skulle springa tre mil i helgen
om jag fick godkänt. så fick jag godkänt :| eller egentligen inte, men
eftersom jag är så ambitiös förövrigt så var jag värd det helt enkelt ;)
så, det räknas som ett ig kan man väl säga. så ingen långdistans löpning.

sen hade vi kortkort lunch för att vi skulle till kyrkan på em,
det var väldigt mysigt. jag längtar så mycket efter att bli gammal
hahahah. jag ska bli gullig då har jag tänkt. lyssnade på någon
väldigt bra kantor, tydligen, som spelade orgel. mycket lugnande
för kropp och själ... :)

SEN hade vi idrott, simning. wiiihue. hade inte tänkt vara med
eftersom jag drabbats av äckelförkylning, men så orkade jag
inte missa det eftersom jag älskar att simma. så det blev ett
par längder och lite livräddning och annat smått och gott.

på kvällen nu har jag varit hemma hos maja tillsammans med henne och emelie!
vi köpte pizza och hyrde film. verkligen sevärt!  HAHA, looosers som valde film.
som vanligt slumrade jag till en stund, men vad vore en fredagskväll utan lite sömn
i majsans säng?  ahh , värd kväll.

snä[email protected]
nu när jag kom hem så kom en man förbi och frågade några ungdomar om dem
kunde låna ut sin telefon till honom.. men det kunde dem inte, så råkade jag höra det
och hade inte hjärta nog att inte låna ut min egen. vet själv hur orolig min mor varit
när jag kommit hem försent. han hade nämligen "tappat bort" sin dotter. stackarn.
haha, sen följde han med hem hit för att kolla på internet, det var väl ett steg för långt
kanske. meen. det gick bra och jag lever! men han hittade henne inte, buääh.

käre gode gud, gör mig frisk från denna onda förkylning.

PUSSS och godnatt <3


jag vill ha dig nu

 du gör mig lycklig.
maja & jag i turkiet


stackars hon som aldrig fryser
och alltid får vad hon vill ha,
ja, stackars hon som har det bra.

äh, ska väl inte klaga på religionen,
men gör det iallafall..  JAG AVSKYR DEN
men slutar för kvällen nu, för det suger.
jag lär mig ingenting.

idag var jag på stan och tog en fika med min fina, positiva vän
myspys.

nu lyssnar jag på lars och peppar för ån.
NICE


enkelt

Godmorgon!

vaknade tidigt idag, hade glömt att jag ställt klockan så den ringde som vanligt vid sju.
härligt när jag planerat att börja vid 12.40 :) efter ett par minuter kom mamma inspringandes
och berättade att jag var med i tidningen idag. sån jävla otur, det var det sista jag sa till
linnéa innan jag somnade igår.. att jag absolut inte ville. haha, jag har synts för mycket!
aja, det var skönt att jag vaknade tidigt så jag kunde sätta mig med buddhismen.

imorgon har jag körlektion, så då ringer klockan ännu tidigare. Mmmm

måste hoppa in i duschen nuu.
PUSS !

too honest

trode jag blev lurad ikväll igen.
skulle träffa phille (sunesson) och springa runt ån,
men så hittade jag honom inte vid SPORTHALLEN.
men det var inte så lustigt, för han gömde sig vid
SIMHALLEN. efter 30minuters intensivt letande
hittade vi varandra. så vi sprang en vända.
han springer något snabbare än jag, men han
är fotbollsspelare och jag är kakätare så jag antar
att det är logiskt. på slutet rushade vi och trots att
jag fick försprång förlorade jag. ='(

SOVGOTT.

april april


Emelie och jag i Dublin

min hjärna är död. nationella i svenska från 8.10-13.10
gick okej tror jag, men är svårt att säga i förväg.
efter provet gick vi och åt något misslyckat påskbord som
skolköket serverade, sen gick emelie och jag upp till
fyran och räknade matte i ett par timmar. ambitiösa!
efter det gick vi in till stan och satte oss i solen men varsin
smörgås och dricka. skönt! jag älskar solen!!!
sen gick vi vidare ett ljunkan för balträning : )

naaw, vad duktig jag varit idag.

jag har blivit lurad idag och jag ville bara strypa närmaste
person. som tur var kom "april april" i skaplig tid innan mitt
utbrott hade gått alltför långt. INTE OKEJ. haha

trippar runt i mina nya skor. känslan är väl lite tight.
byggarna hade tagit plankorna, så mina tankar på
att bygga en ramp krossades, damnit. haha.
aja, får väl försöka illustrera känslan.

PUSSSSpåmig.

RSS 2.0