lång dag,



hejhejhej jag är bara fjorton år.
men på något sätt så gick åren. och nu är jag nitton.
"och plötsligt en dag märker du att du är närmare pensionen än studenten"

tröttsam dag. 70% sova, 10% prata i telefon, 15% äta, 5% till andra nöjen.

IGÅR VA BRA !

pusskram

julaftonsmorgon

god morgon!
trots att julstämningen & julkänslorna mer eller mindre helt uteblivit i år känns det faktikst lite mysigt just idag. vaknade på gott humör. klädde på mig det absolut juligaste (fulaste?) jag kunde hitta och begav mig kort därefter till jobbet. har åkt runt en liten sväng och önskat alla god jul. det är en perfekt morgon. vädret är perfekt. stämningen är så perfekt den kan bli, på ett 10 m2 stort kontor. efter kalleanka och julmaten ska jag bege mig till mormor och morfar för lite riktiga köttbullar och lite paket. rotade efter skor i garderoben imårse och såg att jag faktikst hade ett &annat som låg och väntade på mig :D spännande va?

GOD JUL <3

dan före dan.

idag är bästa dagen på MYCKET länge.

x LÖN.
x DOKTORN HAR ÄNDRAT SIG :D
   GAAAAAAAAAAALET :D :D :D

x julklappar klara
x vann två sverigelotter
x vann en ny bingolott

dags att sova. jobba imårrn saja.

GOD JUL <3

what can i ask of you?

godmorgon!
fiifan vad jag sovit dåligt.  har en massa snor i näsan som inte går att peta ut. jag som trode jag skulle slippa bli sjuk över julhelgen när jag tagit den där förbannade sprutan. men att man kunde bli förkyld hade jag inte en tanke på. så är iallafall fallet. tycker väldigt synd om mig själv. så jag startade dagen med godis och en kopp te. och nu har jag ont i tänderna också. mhmm. like it. har hunnit slå in majas paket också. ouhouh. det blev högst ofint. men det är ju innehållet som räknas? eller nåt. snart ska jag städa till mitt rum & min toalett och springa ner och leta efter vårt förråd och se om jag kan julpynta lite nu när mamma är borta. (hon är lite anti-jul).

igår kom det där samtalet vi väntat på. men beskedet va destomer oväntat. operationen skjuts upp, igen. doktorerna är oeniga, igen. visst känns det bra på något sätt. vi slipper ta itu med det nu. och du är inte högstprioriterad, vilket måste innebära att det ändå inte är så farligt. men samtidigt vore det fruktansvärt skönt att slippa oron och få det överstökat. slippa den här falska ytan. ye. idag känns det inget bra. jag vet inet hur mycket mer jag orkar. ?

kyss (1:a på listan av vidrigtfula ord).


you only have one chance to get this right

det lider mot jul. och dagarna springer förbi utan att man egentligen vet vart de tar vägen. men jag klagar inte. snart är det nytt år. det känns alltid som en nystart med nytt år. och jag tror verkligen att det kan bli ett förjävla bra år. mycket förändringar. wiho. men innan det blir nytt år är det mycket annat som ska hinnas med.. låt tiden gå fort. och låt det gå bra.

i veckan har jag haft fullt upp med både det ena & det andra. eller ja, varit på stan och besökt utelivet. maha. och just nu gör jag lite nytta på jobbet -som ni märker! dags att avnjuta den sista timman framför tvn.

OBS. jag va med marissa när hon pyntade sin kropp. jävlar vilken fin tatuering!

PUSS


lw

en elegi för alla sorger den här hösten handlat om
för en mor som sjuknat in o
för ett barn som aldrig kom
för skuggan över gårn' där aldrig solen lyste in
för en ork som inte fanns. du saknade min. jag saknade din.


ring-A-ling


ojäklar han är alltbra vacker.

godkväll!


tillbaka i linköping. ett tråkigt och snötäckt linköping. jag hatar den här stan. förra veckan när maja begav sig hem från örebro tyckte jag att hon va lite överdrivet nere. men nu har jag full förståelse x10 ! allt den här stan medför SUGER. that's it. eller i princip allt. nu vill jag bara att mamma ska komma hem. henne saknar jag.

lassekonserten? kan ärligt säga att det inte va den bästa konserten jag varit på. han va grym. men för mig är han alltid grym, om han så bara stod på scenen och tittade ut i tre timmar. om han ville gifta sig med mig imorgon skulle jag vara gift på onsdag. läskigt att leka med tanken va? iallafall va det den mest välbehövliga konserten någonsin, att ha något att se fram emot & leva på. heltklart godkänd. vg tillomed. mitt fel att jag inte har sönderlyssnat nya skivan. ig till mig.

och i örebro har jag haft det idiotbra. har varit barnvakt, shoppat, julbakat, varit på lucia and soo on.  ni två, tre ,(fyra) är oslagbara. på tågstationen kom alexander och väntade på tåget med mig :) det va nog närmare tre år sen sist vi sågs. så det va la på tiden :D

dags o ta tag i den där träningen kanske.
HAJDO

Jag har inga ord för att vi andas tänker känner


sommarturné -05

nameeeen. ett nytt inlägg. spännande. en trött tjej bakom skärmen idag! grymt trött tjej tillomed. blev en helvild lillördag igår och en ganska maffig baksmälla på det. tanken va i vanlig ordning att gå ut och ta ett glas vin (öl!), chilla lite, se lite folk, och dra sig hemåt när dagen övergår till natt. men, jag o majsan lixom fastnade på 55an när vi fick oväntat sällskap av henke, rasmus och martin. och ganska snart bestämde vi oss för o dra vidare till platens där det totalspårade. våra manliga vänner lämnade oss efter en stund, men kvällen fortsatte i samma störda tempo. (gällande alkoholkonsumtionen, vi själva va rätt lugna)..  jani. vi lallade hem runt sju tiden och mötte mamma i dörren då hon va påväg till jobbet. guud vad hon gillar våra upptåg.

idag har jag jobbat och det har gått strålande! >.<

nu ska jag se grand finale av mammas pojkar. både desse och marissa sa att det va sevärt. så det gillas. heja.

löve


can you meet me halfway


jag är såld på black eyed peas nya album THE E.N.D   såld.såld.såld. 
förutom att nöta sönder skivan har jag idag varit på arbetsförmedlingen. ska återvända dit en gång i månaden nu tydligen. trode jag gjort mitt. men icke. ÄN är vi tydligen inte klara med varann. (Y) sen ivarjefall sällsakpade jag med en kvinna som jag tycker om betydligt mycket mera! vi chillade och åt standard sallad. lööveit. och snart ska jag möta majabaja. gilla gilla gilla. vad jag tycker om er två. det ska gudarna veta.


och tala tydligt om du vet nånting
om du vet vad du vill ha

CIAO.

ps TVÅ DAGAR KVAR TILLS JAG ÅTERSER MIN KÄRLEK ! ds


you're just like me


.. jag är inte sjuk, fast lite blek i hyn
när dagarna gick framåt va jag kvar någon annanstans

toodilo!
sitter här och varvar ner med en kopp te, inte van vid tempot..? vaknade skapligt för att hinna med frisör & träning innan jag begav mig till jöbbet :) håret blev okej, framförallt med tanke på att jag betalade mindre än en tredjedel av det jag gjorde senast. då får man helt enkelt va nöjd. oavsett resultat. gick bra att träna & jobbet va roligt! samtalsämnena ser lite annorlunda ut när man jobbar med ungdomen. ombyte förnöjer! som jag brukar säga ;)

veckan i övrigt kommer rulla fraaam. imorgon ska jag ha mitt sista möte med oskar, om jag inte bestämer mig för att ta den där massagen iallafall? haha. aain't gonna happen. skönt att slippa hänga där mer, må jag säga. Ska leta & HITTA skor också. mååste. sen på torsdag jobbar jag igen och på fredag är det KÖ OCH LASSE ! JÄVLAR VAD NICE!! och på lördag söker jag lyckan i örebro. hjärta.  och återkommer inte försen i början av nästa vecka! ja, så ser det ut :)


yee, i did some things, but that's the old me


>.<


friheten är ännu inte stulen

nää. det va inte åthelvete med igår.
det va en tuff dag. men inte åt helvete.
det var att ta i en gnutta.

för att slippa intriger fick mamma lämna
vår boning. jag var på m y c k e t dåligt
humör när jag var på väg hem.

men nuså. när jag varit själv, sett film
& tyckt synd om mig själv. druckit te.
ätit choklad. lyssnat på lars. förgiftat mig.
så känns livet mycket bättre. 

jag är hög på livet.
på måndag.

,

min fjärde kaffekopp idag,
och jag mår.. inte bra!
ÅTHELVETE MED IDAG.
bättre lycka imorgon.

=)


How I wish there was more than there is

idag ni har jag tillåtit mig lite shopping. glassigt vaa ? tänkte hinna så mycket idag. men för mycket sömn och en klocka som tickade alltför fort resulterade i att jag bara hann umgås med sis. vi kikade runt på ikanohuset & stannade till på maxifiket för lite göttans lyxmat, french hotdog utan hotdog. like old times. med tankarna i forna tider hade jag världens äckligaste dröm inatt. fyfan. nog om det. sen åkte vi iallafall till tomtenatta där vi båda kom hem ett par leggings rikare. ohlikeilikei.

imorgon ska jag va hundvakt hos mormor och morfar. nu tydligen barnvakt med. vilken nitlott. här tänkte jag va snäll och ställa upp när de ska iväg på kalas, och vad får man tillbaka? dubbelt arbete. heja mej. min helg förövrigt? jo, på lördag jobbar jag 11.30-21.15. sen ska jag hem till stan för att chilla med min livskamrat. och när jag vaknar upp på söndag ska jag träffa Karin ! long time ago. så det börjar bli dags.. på kvällen far jag tillbaka till mina morföräldrar för lite sömn eftersom jag börjar omänskligt tidigt på måndag. (Y)


OCH varför i hela världen
har man stängt av värmen
i det här jävla hyreshuset? 
vidrigt kallt. en kopp te på det.

OCH nu kära vänner ska jag klicka mig in på TV4play och skratta lite åt/med bobbys mamma. godnatt.

I’m such a worthless being.
Ruining all we’ve got for some kind of feeling that there’s more than this


favorit i repris

har fuktskadat telefonen.
vet inte för vilken gång i ordningen.
MEN. det spelar inte så stor roll..
det som spelar roll i sammanhanget är
att jag har fått tillgång till en annan telefon, 
problemet är att ALLA nummer saknas.
så om ni vill höra av mej,
så tycker jag ni ska höra av er :)


OBS maja, jag kan ditt nummer!

,


This can't last forever

jaharå. då är jag fit for fight för jul &nyårshelgen.
kan inte drabbas av pojkinfluensan. nyvaccinerad.
tyckte sticket gjorde bajsont. men i övrigt har jag inte ont alls. 
GREAT.

vaknade imorse och kände att jag saknade något i mitt liv. ett samtal senare hade jag sällskap i form av världens finaste. min lille pöjk. ska sova här inatt mä. så ikväll blir det pelle svanslös istället för dhw. HJÄRTADEJ. men tröttheten är påtagligare än på länge. det tar på krafterna. minst tio år tills jag antar mig något sånt här på heltid. löfte.

hajdo.


RSS 2.0