linköping 08, Juni, med mulet väder

SOMMARLOV!
Hade ledigt förra veckan för att ta igen mig till den här. Det har gått förvånansvärt bra och jag har haft super kul på jobbet! Tycker verkligen om flera av mina arbetskamrater  ; ) Dock har jag stött på ett och annat problem, men allting går ju att fixa, tack o lov.  Idag jobbade jag 6-11, väldigt skönt pass! Väl hemma ringde jag doktorn, eftersom min handled inte går år rätt håll alls :S börjar bli lite sur på det. Men på måndag eftermiddag fick jag iallafall en tid! Hoppas inte det blir som annars, att man ska ge det ett par veckor till för att få det att ge med sig.

Ivilketfaaaall, idag fick jag min klänning!  den var fin, tycker jag. skulle inte gjort något med en b-kupa, men det reder sig ;) får ta lite papper. haha. nejvars, den var tjusig. Köpte 2 par skor igår från vagabond, skitsnygga ! och så köpte jag ett par skor i söndags när jag och mamma var i nkpg. ;) de var med FINA !

trena ikvell. ska bli litte kull


MAJA

Idag har jag vart med min allra bästa vän. du är ovärdelig.

jag kanske rentav behöver dig

Tisdag och min sista dag i skolan för den här terminen. Jag kan inte beskriva hur glad jag är, nästa gång jag är tillbaka är jag en årskurs äldre! Känns bra!  :)

vilket väder, ouhuhu. Gör ingenting så länge det håller sig till mina jobbveckor! När jag är ledig vill jag gärna ha mindre blåst & mer sol! OM majros bara kan få ledigt i sommar har jag justnu funnit ett oslagbart resmål, i think! Skulle vara så underbart!! Jag är så jäkla sugen på en Larskonsert så det kliar i fötterna, det ska verkligen bli av i sommar! skitsamma vart, bara det blir av!  han är oslagbar i alla väder, alla dagar, alla humör. det är inte alla människor som klarar av det vill jag lova.

Jag och mamma var på ikanohuset idag, jag köpte rullgardiner som jag vart på jakt efter hur länge som helst! När vi väl kommer hem inser vi att BÅDA var i fel stolek, oerhört kul! men myspys att ägna lite tid med mor. i need you more than ever.

Ikväll är det tvkväll för hela slanten!
Och morgondagen spenderas med maja. Torsdag fredag spenderas med pensionärerna!


i don't know

SÖNDAG och jag lämnar en heeelt underbar vecka bakom mig!
har laddats med ny energi inför sista skolveckan som förvisso redan är väldigt lugn!
i måndags hade jag matteprov som GICK ! så jävla underbart att känna YES och lämna det bakom sig !
på tisdagen fick vi öva hjärt&lugn räddning, som fortfarande har satt spår i min handled, gör så fruktansvärt ont i vissa rörelser, men det reder sig :) i onsdags tog jag lednigt och i torsdags hade jag sista provet för den här terminen, gick väl inget vidare för att vara ärlig. Torsdagskvällen spenderades i lambohov med alla jätte trevliga och söta tjejer :) på kvällen kom det förbi lite annat folk men det var typ då det var dags för mig att röra mig hemåt! sjukt trevlig kväll iallafall!
I fredags var jag, maja, vickan och emeli i berg och SOLADE och badade! jag tog första dopppet på två år, kändes kallt men rätt skönt ;) kvällen spenderades med philip<3 
Igår var vi i stockholm, Philip och jag :) det var mysigt :D Hittade inte så mycket, bara ett par shorts och lte smink :) men det var härligt att bara komma iväg från linköping lite!  
idag är en nya dag. och jag har ingen aning om vart jag ska göra av den.


RSS 2.0