..ibland ska man ha tur

jä. nära döden upplevelse.
blev invinkad av polisen idag. har aldrig varit så rädd i hela mitt liv tror jag. blev så svag i benen så jag knappt kunde stå. de femtio meterna innan stop var min enda tanke låt det bara bli böter. hann få tårar i ögonen. det första jag sa till dom va herregud nu är jag livrädd. som om jag verkligen va kriminell. jag körde cirka tio kilometer för fort. men det var ingen fartkontroll. fick blåsa. började tänka när fan jag drack alkohol senast. de där trettio sekundrarna innan det kom upp på apparaten att jag var nykter va nog de längsta i mitt liv. att jag hade med mig körkortet som jag i princip aldrig har va ju med sån jävla t u r. oh, herregud.


KÄRLEK


ett par meningslösa rader

är fruktansvärt trött. faktiskt så trött att jag är illamående.
det kan bero på att jag åt tre potioner gröt också.
det vet man inte

...

fick ett till jobb idag! glömde jag säga.

jag har klätt mig i för mycket hud

jag vaknar intill dig med spritsmak i munnen
jag vaknar av värmen men jag är iskall.


sen senast ni hörde av mig har jag varit aspackad charmig trött bakis ångerfull glad rädd irriterad mätt yr nedstämd hungrig och säkert en mass annat. i vanlig ordning spårade den så kallade ölkvällen ut. och vi hamnade på platens där det var förvånansvärt mycket folk. hade en trevlig kväll tillsammans med mary! men vetifan vad vi gjorde. eller vi satt på ett och samma ställe hela natten. där drink på drink sveptes med alltför god aptit. och resten ?

igår var jag därför något seg när klockan väckte mig. skulle ut till ikanohuset med maja. vi hade verkligen en heldag med mat och fika(or). supermysigt. och jag handlade INGENTING. vilket är mycket sällsynt. efter lite om och men fick jag också nattsällskap. hjärtadig

nu ska jag iväg till gymmet. se om jag hittar mig en ny kamrat idag. i hope so. matteo är inte vidare pålitlig. men idag har jag inte så stor användning av en vän. ska nog bara att springa en bit. ska iväg till mormor &morfar efteråt, äta middag & sova över. se doobidoo. mysigt. imorgon börjar jag tidigt igen, vilket jag inte är speciellt pigg på.

kärlek


touch and go

      
GE MIG BRUN FÄRG! och sommar

har nydligen kletat in en mask i ansiktet som är på sin väg att torka. god damn it vad det svider. det ser ut som bajs. eller nu när det torkat till ser det mer ut som jag har gravt pigmentfel.

idag har jag somnat & vaknat. gick upp vid tolvtiden av att telfonen ringde. åt lunch och började fixa till mig lite. gick ner till stan och inhandlade handkräm, ansiktskräm och ansiktsmask. I STORT BEHOV. så nu är jag len och fejn igen! tog även ut pengar för att betala min skuld. pay back is a bitch. jag vet att det är feluttryckt. men hade man inger så känns det okej.

sen va jag och träna med matteo.  eller jag såg matteo och växlade ett par ord med honom. han va där med sin kompis. men eftersom jag va där själv så lekte jag att vi va där tillsammans. fast han vet nog inte om ett. charmigtjej haaa? det gick hyffsat att träna idag. behöver inte gå all in varje gång eftersom jag har sån grym grundstyrka.

nu är jag hemma och ska om en stund iväg till marissa för en öl..  yeah, right.



good night = trevlig kväll


come back and haunt me

hellloo bitches.
JEESUS, vilken långsam vecka. känns som om dessa snart 48 timmarna har varit åtminstone 134. och vad har jag lyckats åstadkomma? inte ett jäkla skit. fördrev lite tid på gymmet både igår &idag. höjde benpressen idag. wej. snaart är jag där jag vill vara. typ. är bajstrött fast att jag sovit massor timmar inatt. kanske för jag har sprungit på stan med bästa och letat jacka. och fikat. var en himla trevlig karl på fiket btw.  fler sånna vill vi ha!

snart börjar DHW. visst börjar det bli lite intressant igen? efter att ha haft en svacka i ett halvår. efter det ska jag se på näst sista johan falk filmen. jippey.

käre gud.. ge mig en nolla till på lönen.


i'm just not that into måndagar

nu har måndagen övergått till tisdag! JIPPEY

dags att säga hajdoo


,

när ska vi göra mod av sorgen och börja agera?

det kan aldrig göras ogjort

.. det där som hände ikväll

har varit en riktig slappo -dag.
skulle träffa linnéa. men hon fick jobb.
va på AF i tio minuter för att få
bekräftat att jag inte hörde hemma där.
gick hem och slängde mig i soffan för att
se den sista johan falk filmen. great.

snart ska jag till gymmet.
göra ett nytt försök till att springa.
i förra veckan sprang jag två kilometer
smärtfritt
så jag ska försöka hålla igång det på en
lite rimligare nivå nu.

soo long.

,



jag ligger nog här en stund till tror jag.

Miss Lyckad eller misslyckad?

jag vet att mina snesteg blivit alltfler.
jag vet att jag har en tendens att skjuta
jobbiga saker åt sidan, oftast blir det ännu värre. 
jag har en hemsk känsla i kroppen som säger mig
att allting jag gör blir fel, att det jag gör inte är tillräckligt.
och visst fan är det så. jag kan inte vara alla till lags.
men nu känner jag mig inte ens tillfreds med mig själv.
jag känner inte att de beslut jag tar gynnar mig.
eller någon annan heller för den delen.

det här är första gången som jag känner
att jag inte har kontroll över mitt eget liv.
det är fruktansvärt jobbigt.
jag har aldrig känt mig så här svag.
och jag vet inte VAD jag ska göra.


det är då jag hatar mig själv, och kommer på det
för jag har ingen jävla aning om vafan jag håller på med


det finns ingenting här som är värt o skriva upp

att jag lyckades pallra mig upp ur sängen utan några större problem är för mig en gåta. gick och la mig tidigt igår, men somnade sent. min dygnsrytm är inte vad den en gång var. kan man säga. klockan ringde 4.30, men jag tillät mig själv att snooza till fem. vid halv sex började jag till jobbet. var framme vid halv sju, då jag började mitt arbetspass. åkte iväg på morgonrundan som idag bjöd på oanade händelser som gjorde att det tog längre tid än vanligt. men nu så har jag kommit tillrätta i tidsschemat igen. som om den röriga morgonen inte var nog, lyckades jag uppröra mamma med att ta med både bilnyckel och garagenckel till jobbet så hon inte kunde komma iväg till sitt. men sånt händer.. i vilket fall så slutar klockan fyra. kan inte ens börja räkna ner timmarna än. vidrigt. men när dagen väl är slut ska jag träffa emelie som åker till ausse imorgon. helt otroligt hur fort tiden går. slutar aldrig förvånas.

maja, klia utanför trosorna.


en tid som bara går och aldrig kommer igen

 
jag vill vara utomlands.
som emelie kommer vara inom kort.
ska träffa henne imorgon och säga hej.
ÅK OCH NJUT AV LIVET!

hela veckan har jag gått o bävat mig för morgondagen. och nu är det verkligen inte många timmar kvar tills dygnet övergår till torsdag och klockan väcker mig vid fem snåret. vilket suger. imorse vaknade jag vid elva, var tvungen att pallra mig upp för att hinna duscha och göra mig snygg innan jag träffade Oskar för ytterligare ett möte på AF. vilket förvisso också suger. så snart han kollat upp allt om norge ska jag avsluta mitt samarbete med dom. men framförallt med honom. helt klart.

har nyss kommit hem från att ha umgåtts lite med marissa. ge mig igenigenigen. vi lunchade och chillade framför SATC. men nu är nog med chill för dagen, ska snart möta majabaja för ett stycke träningspass. är jävligt taggad! behöver göra mig av med lite energi så jag kan somna lätt och smärtfritt inatt.

mamma och robert är iväg och tar sprutan. frågan är om en ska ta den. har inte under några som helst omständigheter råd att bli sjuk över jul. så det tåls att tänka på. isåfall på fredag. tror jag.

hångel


Because I want it all

dålig uppdatering i vanlig ordning. men på söndagar brukar jag ha en förmåga att skriva ett par klämkäcka rader som får ta plats i min otroligt välbesökta blogg. har inte så mycket att förtälja er dock. känner mig fortfarande berusad efter fredagens och gårdagens bravader. i fredags var tanken att jag och henke skulle umgås med maja, dricka ett glas vin och chilla lite.. men han backade ur. så maja och jag skaffade sällskap på annat håll och ett glas vin blev ganska snart till sex liter, men kvällen blev hur som jävligt rolig och minnesvärd. ja, det man minns villsäga.

igår vaknade jag upp bredvid majsve av en något otillfredställande alarmsignal. efter lite tjaffs och taffs somnade vi om och vaknade upp lite bättre till mods ett par timmar senare. begav mig hemåt och in till staden för att göra ett besök på sysset. hämtade även ett par legings hos marissa och växlade ett par ord med henne innan jag åkte hem och åt världens godaste köttbullar. hoppade in i duschen och åkte tillbaka till maja. anlände till emelies hejdåmiddag tio minuter försent. socialiserade oss och korkade upp. vid nio hade det gått utför för ungefär hälften, där ibland mig själv. satsade på att hälla i mig ett par glas vatten innan vi gick ner till pitchers. där det bjöds på gratis öl (livsfarligt) och glada människor. efter någon timme där gick jag och maja till platå där vi tappade bort våra andra vänninor. men vi klarade oss fejnt! sjuktsjuktsjukt rolig och värd kväll. tack emelie och agnes !

mindre roligt, men desto mer sjukt, var att gå upp till jobbet idag. kände mig som en hemskt äcklig människa i största allmänhet. såg full ut på ögonen och hade huvudvärk enda ner i tårna. men jag överlevde och blev några kronor rikare. NU ska jag sluta skriva. PUSS


halv åtta hos er

känner att jag måste specialisera mig lite angående utvärderingen av halv åtta hos mig. det är svårt att va vänner. hade ni vart okända hade jag gett lägsta poäng för att vinna. men nu måste man ju mer eller mindre vara ärlig och aningen generös.

maja;
bemötande; trevligt & svettigt.
servering/upplägg; fint.
förrätt; olivpaj, GOTT.
huvudrätt; grillad fläskfilé och klyftpotatis. Gott, enkelt.
plus för grillningen
efterätt; banan. gott, enkelt.
kvällen va supermysig med underbart sällskap.
och får därför en åtta. huset var fint iording gjort.
god tid med inbjudan.

emelie;
bemötande; varmt & trevligt
servering/upplägg; modernt och fint.
förrätt; rostatbröd med gojs. goott.
huvudrätt; stekt kyckling, ris & saffransås.
speciell, rolig & god sås. enkel rätt förövrigt.
efterätt; kladdkaka med grädde. fruuktansvärt mastigt
men kan även bero på mig som vräkte i mig!
kvällen får en nia. just för jag behövde den mysiga stämningen,
nedvarvning, världensbästa lasse, och ER. goood mat.
lite sen inbjudan.

MEN NU UPP TILL MIG IMORGON.
TIO PÅ DEN!

dom tomma stegen

så sitter jag här igen. på jobbet. känns som om det bara är jag som är vaken i hela världen. lars strömmar genom högtalarna och nu är det bara en månad kvar tills vi skriker oss hesa på hans konsert. förstå känslan. jag hade sett fram mot en lugn söndag som innebar mig, mig och mig. skulle sova länge, träna, se på tv & umgås med de jag ville umgås med. men istället valde jag att tillbringa dagen med mina utvecklingstörda. vilket inte heller är helt uppåt väggarna iofs. men lite sömn skulle sitta så fruktansvärt fint! men girigheten tog över med tanke på att jobb- framtiden är så oviss. hemskt kan man tycka. men så blev det. trettio minuter till frukost. oboy vad jag längtar.

har varit i grymt stort behov av den här helgen. en lugn helg. tror det är bra att begränsa utgångarna lite. min kropp mår inte bra någonstans. alltför stor alkoholkonsumtion har gett mig avsmak och min lever har nästintill skrumpnat. träffade maja igår för en/två fika på stan. det var mysigt. det var bra. du är bra. jag vet inte vad jag skulle göra utan mina vänner. i mitt liv är det inte bara jag. och jag ska försöka ta tag i allt sånthär som lyckats falla bort en aning nu. jag har varit sjukt egoistitsk. usch. men försöker blicka framåt. 

6.45-13 sovpaus 17-21.15 . ambitiöstjej.

så trött på sanningen
behöver en ny

SOOLONG


even the best fall down sometimes

härliga lördagsmorgon!
lämnade sängen med alldeles för lite sömntimmar bakom mig. kollade på film alldeles för länge inatt, men somnade som en stock så fort jag gav det ett försök. vaknade på gott humör idag. åt frukost tillsammans med mormor. gjorde mig iordning och gick genom höstdunklet till jobbet. här jag nu sitter. varit ute på min första medicinrunda nyss och nu inväntar jag frukosten som börjar  klockan nio. mysigt!!

efter jobbet vankas födelsedags kalas för min morfar. man kan aldrig förbereda sig nog för släktträffar i min familj. jag lyckas aldrig smälta in och känna mig bekväm bland dessa människor. men tänk, det är jag som sticker ut! antagligen för jag tror mig bätttre än alla andra. men om fakta ska fram så är jag bättre än alla andra. det är inte lätt alla gånger, må ni tro. en och annan är väl umgåsvänlig såklart och något mysigt ligger det över det hela. men det mesta är faktikst bara påklistrat. jaja. det är bara bita ihop. jag är en av de få som inte har med min någon respektive. weej. älska pojk- &flickvänner.. nämen.

kärlek


nothing else matters

taa-daa! här kommer ett uppdatering! ohja, så härligt!

senaste tiden har allt & ingenting hänt. har inte varit så mycket att tilldela er i min blogg. veckan har varit bra, fast med ett undantag. men mina friends är oslagbara. så vi tar en liten resume om den;

i måndags var jag med marissa och plaskade i simhallen! alla spanade på våra onaturligt stora boobies. och vissa fick tillomed ta på sig cyklop så de fick möjlighet att se oss både under & ovan vatten. lyllos dom.

igår påbörjades dagen med en svettig promenad runt stångån med majsan (som jag skippar idag på grund av det vidriga vädret). efter det lekte vi biffar bland alla femtonåriga pojkar på gymmet. benpressen var riiiktigt tung, men trots det har jag inte någon fruktansvärd träningsvärk idag. vilket känns finemang. sen var det dagens höjdpunkt som väntade på eftermiddagen; halv åtta hos mig. en lek jag leker med maja och emelie, som innebär att vi ska laga tre rättersmiddag till varann som ska bedömas i våra bloggar! hahaha. spännande vaa? jag älskar att leka. så igår blev det en tur ut till skänninge där majsan bjöd på mat.

nusnart ska jag förtära lite energi på gymmet. och efter det ska jag besöka maria på hennes visning för att lämna ifrån mig lite kläder :) klockan fyra ska jag jobba! jippey.


och betyget blev; 8 ! majas mat var enastående. dock var efterätten lite för simpel. skogshuggarmat om ni frågar mig! men i övrigt bjöd hon på fin och god mat av högsta klass. fin olivolja! huset var fint städat och värdinnan var väldigt trevlig hela tiden. stort minus att stripporna inte dök upp.. men, det var ju inte hennes fel..

jag får klaga fast att  min mat antagligen inte alls blir lika bra! imorgon är det emelies tur. wiihoo. jag älskar att leka.

PUSSsuckers


satan vad ont det gör

.. och det känns som om jag
har ett litet privat jävla moln
som följer mig vart jag än går

jag är så jävla naiv.
trott att det inte kan bli värre.
trott att vi lämnat det värsta.
livet suger. och jag vet inte när
jag ska sluta förvånas.


RSS 2.0