,


jag saknar min



it's almost always never you.

tillbaka i oslo. det är första gången som jag lämnar linköping smärtfritt. med ett återseende. ogråtandes. vet inte om det är lite vuxenpoäng, eller om det är som så att jag verkligen börjar känna mej hemma här. va astaggad på jobb &det gick bra idag. men framförallt va jag astaggad på att komma hem till mina girls. underbara människor.




du är bättre än du vet, mycket större än du vet.
men det klär dej att du tvivlar på din duglighet,
det gör man där vi kommer ifrån.


i rymden finns inga känslor



ibland vore det skönt att stänga av. kanske inte "sättasigienplåtburk"-stänga av. men bara stänga av. det va en jättefin film. lättsam. snygg skådespelare, bra musik. sånt som gör en film lite extra sevärd. mamma och jag va själva i biosalongen. det hade kunnat vara en perfekt dejt. det va det iochförsig. 

efter bion träffade jag världensbästalillebror. han är så himla himla fin. och jag älskar honom så himla himla mycket. om han bara visste.  

<3


swandive.



ohej vilken underbar vecka. skrattat mig till tårar om&om igen. jag är lycklig. jättelycklig. dyngkåt &hur helig som helst va grymt. hela gårdagen va grym.  idag har jag varit med mami. vi skulle haft en heldag och jag hade laddat upp med taccochips &guacamole till bingolotto. men då blev hon tvungen att fara iväg till min lätt förståndshandikappade syster, så här sitter jag. avnjuter en kopp te. i min ensamhet. till bingolotta. förfärligt jobbig kvinna. ohej vad tragiskt. men det har sin charm. det är inte ofta jag har tid att vara ensam. 

köpte en ny kamera idag som jag är jättespänd på att pröva. ska utnyttja den till fullo på onsdag när jag och babe ska till busfabriken. wej.

'och när du redan står med huvudet i toaletten. nära botten av den värsta förnedring. så kan du ändå inte låta bli att ta din högra hand och trycka ner huvudet lite till. så du verkligen känner smaken av bruntvatten.' neverendingstory 

ett ljus. ett mörker



lyssnar på svensk rap. fick en låt på huvudet under dagen som jag älskade när jag va fjorton. det va annicas och min grej. det där med rap. det är lite pinsamt. anamade texterna och fick för mig att jag va olyckligt kär.  det kan jag fortfarande få för mig, fast att jag inte är fjorton. fast att jag slutat lyssna på hiphopmusik. fast att jag inte kan bli kär. men ibland är det skönt att känna nåt. ibland kan jag tillomed va kär. det är heelt otroligt!

idag när jag kom hem låg h&m mannen på sängen och väntade på mig. truestory. han är vidrigt snygg. antagligen den snyggaste man som kommer ligga i min säng. antagligen den snyggaste mannen som vandrat i ett par skor. ohmy. 

man skulle kunna tro att jag är sugen.

lite asbra kvällsmusik. Lissie – When I'm Alone

god natt folkens

running up that hill

det börjar bli skrämmande att åka hem. två dagar kvar. tiden går så jävla snabbt emellanåt. har packat hela morgonen. två resväskor & två bagar. det kommer bli förjävligt jobbigt att kånka mellan perronger. men det är det värt. biiigtime.

igår shoppade jag. fyfan. vad jag shoppade. en uppdaterad garderob. slipper gå naken i vinter. det är fint.

nu måste jag jobba. otaggad på jobb som fan. det snöar. det blåser. typ irland. men, vad skulle kunna vara roligare en onsdagkväll än att expidera snobbiga norrmän som tror dom har kommit till gucci?


haaade.

in the end of all your lines.



har skrattat mig till tårar ikväll . med oslos vackraste tjejer, bästa tjejer. magnus betner är inte bara förfärligt snygg. (snygg på grunn av sin charm, då.) han är jävligt rolig också. det va en kväll som sköt över varenda förväntning.

och imorgon är det vip kväll på monki &weekday. oheeeej vad jag ska shoppa. kliar i fingertopparna. det ska bli kulkulkul.

kärlek.


jag vann

det va ett jävla lotteri. att flytta. utan boende, utan jobb. ifrån familj &vänner, tryggheten. till ingenting mer än en fet ovisshet. det löste sig förvånansvärt bra för mig. de flesta är här på samma villkor. man blir en familj, man blir jävligt tighta och ganska snart känns det som om man aldrig levt utan varann. jag är jävligt glad för allt med oslo. jag har haft den bästa sommaren i mitt liv och jag har aldrig under en så kort period träffat så många underbara människor. det är helt otroligt hur många fina vänner jag fått. men idag känns allting jobbigt. det är aptöntigt. men att säga hejdå är inte min grej. inte till någon som blivit en familj. men det kommer ske. om &om igen. men familj, som vi blev, är, kommer vi alltid hålla ihop.


,


RSS 2.0