LAARS

 Du får mig


det är över nu

Dagen började bra :) var ute på springtur med stoppades av både Philip & Carro,
så blev en rätt lam springtur.. men jogging som jogging ;)
Gick till skolan och såg Hemsöborna på engelskan och svenskan, eller jag och maja småpratade och övade på lite ryggmassage, mycket skönt :) på eftermiddagen var det människan socialt och kulturellt som stog på schemat! och jag får skriva om healing, så ett av alla problem löste sig! fick även reda på att det är om en vecka vi har utvecklingsstörda provet!! paanik. men matten först. andas in & ut. efter msk blev det matte med emelie i två timmar, jävligt skönt att plugga med någon på samma nivå. var väldigt givande!! Nu på eftermiddagen har jag slipat på inlämningsuppgiften och så har jag och rowbert hyrt film! :)

imorrn blir det sovis & lite extra ledigt, går bara em, måste pluggapluggapluggaaaaa!

ska ut och gå, svettas sönder, om jag orkar..

puss och godnatt

publishme


loggade enbart in här idag för att meddela att jag räknat matte!!! :D
faaaaaaan vad bra jag är! känner för en riktig springtur, men så börjar gossipgirl om en liten stund, som följs av despi, och det är min egentid på hela veckan, så sluttimmarna på denna dag ska ägnas framför tvn! kanske en promenix när despi är slut, om det orkas.
har sovis imorrn så det blir att ge mig ut då istället! hoppas på riktigt fint väder!
Seeen blire dirr hem och plugga gäärnet. känner mig mer taggad nu än igår. om jag inte ens ger det chansen är chansen att jag misslyckas ännu större än vad den är om jag iallafall försöker så gott jag kan.
till på köpet har vi utvecklingsstörd prov snart, har precis vart ute med dem i fem veckor, trots det kan jag helt ärligt säga att även det provet kommer gå rakt åt helvete. men det gör ingenting, för nu är jag glaaad. :D SKÖNT att ha räknat lite, känner mig inte totalt bakom flötet iallafaaaall :):):)

var med linjuuueee på intuduktion av sommarjobbet, helt okej dag, väldigt okej sällskap!!! :D


människor som tror har en chans

har flyttat bloggen till publishme.se, altså ingenting som läsaren märker av. men hur ska jag kunna komma ihåg det?!? kanske byter till blogspot.. om jag orkar.
 
Sista dagen på praktiken igår. var blandade känslor.. höll på att skämmas ihjäl när en brukare höll tal för mig på grillfesten!! förövrigt var festen mycket trevlig :) jag sjöng lite, hahahah, men det var det nog ingen annan som tyckte om :P

skola imrgon, har fan ångest. bästa att träffa majaminmaja igen!!!!
gjorde klart döden uppgiften idag, fulländade den med en berättelse om farmor.
ögonen fylls med tårar bara jag tänker på dig. jag ångrar mig så mycket.

Vart både en bra och en dålig dagidag, beror på ur vilket perspektiv man ser det.
Bra var iallafall att vi va hos mormor och myste, och att robban har fyllt år. ingen har blivit irriterad på varann (än). olite sådära. det dåliga är att jag ätit mer tårta&kakor än vad jag ätit mat!!

om du står med ena foten igår, och med den andra imorgon. Då pissar du på idag.


kalas

känns bättre nu.
så jävla skönt att vi kunde prata.
men blir det inte förändring nu, blir det aldrig. det här är sista chansen.

jävlar vad opepp jag är på praktik idag, får anfall snart.
GAAAAAH

Mias föreläsning igår var bland det bästa  jag vart på.
önskar att man kunde ha hennes energi och glädje.
önskar att jag någonstans lärt mig av det hon sa,
hon prickade mitt i prick ibland, det var nästan läskigt.
saker jag var helt säker på att bara jag känner.. Det finns fler!
ja, helt guld.

sover hos mormor ikväll.

USCH FÖR DIG

Cause sooner or later it's over

And you can't fight the tears that ain't coming
Or the moment of truth in your lies

cry for a while

empty room

sitter hos mormor & morfar. mysig söndagsstämning måste jag säga.
Joona kom hit tidigt imorse men jag lyckades somna om till nio iallafall, 
när jag vaknade tog jag mig upp till nylagad frukost som följdes av disneydags tillsammans med Joona, tills han somnade som en stock i min famn. Nu har även camilla kommit och det är fullt hus så att säga.
Gårdagen spenderades framför matteboken och min 1800tals roman, kändes som en skapligt kul lördag tills jag fick sms av majros som förgyllde kvällen med snack, promenad och godis. det faller aldrig fel. Idag ska jag göra allt som står i min makt för att förstå matten igen, känns inte kul att ha tappat allt. Förövrigt stannar jag här till onsdag åtminstone, batteriet på mobilen är urladdat men jag har min gamla telefon med mig (gamla nummret).

det är pest och pina just nu, och det känns bara hårt & jobbigt.
jag ska ladda batterierna nu och kommer snart ifatt.
glad att jag har er. det löser sig, det gör det alltid.

without you i wouldn't survive

tjalalalala

någon är glad,
någon är jag :)

idag har gått så jefflarns snabbt. vaknade vid sju och kurrade då upp mig i soffan med min 1800-tals roman. låter kanske som jag tyckte det var mysigt, men det var det inte för fem öre :P jag svettades, boken sög och jag fick ont i ryggen.. Men det är iallafall GJORT. och det är huvudsaken.. imorgon skaaaaaaaaaa jag, miriam, räkna matte. inga fler undanflykter nu. efter min romanläsning och lite frukost tog jag tag i att städa rummet. det var nog det bästa jag gjort på mycket länge.. det gick knappt komma in i rummet för hela golvet var pyntat med kläder & läxböcker. skrivbordet var förjävligt, likaså sängen. och damm ska vi inte prata om, ousch vad äckligt. men nu är det  rent & "fint"!

nu ska jag dra ivääg. :)

fredag förmiddag

jobb om trekvart, känner mig verkligen inte pepp på det. är fortfarande så förkyld, det gör mig trött & vissen. på bättreingsvägen är det iallafall, om bara huvudvärken ville släppa skulle allt kännas mycket bättre! var sak tar sin tid.

valborg var förövrigt mycket trevligt tillsammans med Philip, Jenny, Jacob, Per, Jon och Adam i ekängen :) grillade & chillade.  drog in mot berga sen, det var mindre lyckat. men kvällen i sin helhet var väldigt omtyckt av mig :)

imorgon eller ikväll ska jag dra mig iväg till gymmet också.. första gången på väldigt många veckor. blandade känslor inför det :P spriiinga vill jag göra med, en vecka sen sist idag.. det är jag innerligt sugen på!

well, it's time to go.

RSS 2.0