my dream is to fly over the rainbow so high

joorå, nu börjar nervositeten verkligen märkas. springer runt och fixar och trixar, har kollat alla skåp minst femhundra gånger för att garantera att jag inte missat något. men tack och lov var det inte jätte svårt att somna igårkväll ivarjefall! så känner mig utvilad och fit for fight. en kvart kvar innan jag och mamma ska till resecentrum, nu är verkligen allting fixat. ska bara sätta på mig ett par strumpor och en kofta :) läsa igenom allas bloggar en snabbis med. måste jag.

FYFAN så underbart vi ska ha det! fint hotell och en fin vän. fina turkar. sol, bad och partyyyy. all in.


SES OM EN VECKA. jag älskar er <3


smile for a while

http://www.youtube.com/watch?v=Lm7otjQDRM8

haha, man kan ju inte annat än älskat.

jag skulle gjort så annorlunda

ja, stackars mig. kan inte somna. kände mig trött förut, och låg och vred mig i sängen, lyckades somna till paradise hotel efter mycket om och men, men vaknade strax därefter till ett jävla fylle sms. ja, annars brukar jag kunna somna om, men just ikväll hade jag så himla mycket att tänka på, och det hade varit så himla skönt att bara kunna somna ifrån det. men icke sa nicke. när man väl börjar tänka i fel banor är det svårt att tänka om, typiskt tjejproblem kan jag tro, och jag önskar att det fanns en väg att ta sig ur det där tänket illa kvikt. var länge sen jag tänkte. eftersom jag inte kunde somna om så bestämde jag mig för att lyssna på lasse och tänkte bara göra en blixtvisit på facebook - läste någon jävla kommentar som jag började störa ihjäl mig på, något jag annars sagt att jag skulle bli glad över. men inte just ikväll. inte just den hääär kvällen. fanmig. fandig. så nu är jag pigg. har laddat upp bilder från irland ( :S ) och lyssnar såklart på  lars. måste köpa biljett till tioende december, är dom slut när jag kommer hem skjuter jag mig själv. verkligen en klar överdrift, men jag skulle bli väldigt ledsen. och nu har mitt nattsällskap lämnat msn. bläbläblä. det är fan inte häsosamt.

för jag älskar när du visar att du vet att du har rätt.
och rätar på din rygg, det är den rakaste jag sett.

och är det så att din väg ändå går precis intill,
så kan vi bara hjälpas åt att komma dit vi vill?

du har inte uppdaterat din lilla slyna



bilden har ingenting med dagen eller bloggen överhuvudtaget att göra. det var bara den som dök upp allra först. saknar min plutt alltid. så är det.

var på stan med marissa och tjacken på dagen. (senaste tjacken tilltalade mig med var rubriken, btw) mariah shoppade så det stod härliga till och emlan var iallafall "umgåsvänlig", så det är skönt att se att hon står på fötterna igen! själv hittade inget speciellt direkt, eller en söt liten tröja och after sun. skulle växlat pengar men fanns inga lira kvar, så vi var tvugna att beställa tills imorgon. yeye, verkligen ordna allt i sista sekunden. glömde ta upp resväskan från källaren med, så imorgon är det trots allt en hel del som ska hinnas med. känns sjukt overkligt att vi snart åker, måste jag säga. sen varjefall tog vi oss en fika och chillade&snackade skit bara, det som vi tjejer gör bäst.

nu på eftermiddagen & kvällen har jag träffat majaminmaja, jisses vad efterlängtat. känns som om det hänt så galet mycket på en vecka, samtidigt som det inte känns som om det hänt ett jäkla dugg. men det måste det gjort med tanke på att vi bara pratat och pratat i flera timmar. och det betyder så mycket för mig att du förstår. att vi förstår varann. (fast att vi har så olika värderingar?! haha. not.)


ska faktikst lägga mig nu. sleeptight
.

drop it like it's hooot


 
GRATTIS RASMUS!


såååjah, nu har jag och empan slutit oss samman och skrivit en gemensam packlista! wiiiehu. det enda som skiljde våra åt var att hon ska ha med sig penicillin och kondomer, jag tål inte penicillin och går in stenhårt för att komma hem med en könssjukdom. neeje, så illa är det inte, vi ska på en chillsemester och avhållsamhet är temat! det har vi lovat anna.

nu när vickan<3 och sebban insjuknat så hårt efter deras turkietresa blev jag lite orolig. likaså min mor som har en förmåga att stressa upp folk mer än nödvändigt. så istället för att uträtta något vettigt av denna förmiddag googlade jag på svininfluensan. jag hoppas innerligt att vi inte drabbas, men emeli har en tendens att åka på allt skit som finns. när man är bortrest iallafall. oh my lord, help her. handsprit och hosta i armen bliiire!

imorgon ska jag fixa det sista inför resan, njuuu är det verkligen nära. ska växla pengar och såntdär nödvändigt. på eftermiddagen ska jag träffa majsan. skulle ha träffat emelie en sväng, men det blev inte sååå. :(
ska vara kry imorgon med. skulle svulla chirre ikväll, meeeeen, när det precis var som godast fick jag avsmak. damnit.

jag försvann ett tag på vägen, men jag saknade dina sinnen.

cry me a fucking river.

åh, löööning. vad jag väntat på denna daag! begav mig skapligt till arbetsförmedligen imorse, för att gå till jobbtorget och ge dem intyg och betyg. fick mig även en jobbchoach, det är fan att jag har så svårt att säga nej, vad ska jag med honom till? aja, nu står jag iallafall inskriven som arbetslös, började nästan gråta när han fick mig att framstå som inte bara arbetslös utan även meningslös. förstod inte vad han frågade, och vad han ville att jag skulle svara. det var som om vi inte talade samma språk. men, får se hur det blir med allt jobb och skit. sånt löser sig alltid, känns det som.

sen gick jag en sväng på stan med mina systrar, köpte ny återfuktare och eye make up remover, en kofta och ett nytt rouge från mus. när man går in där gäller det att fästa blicken på det man ska ha, ta det, betala och gå. så mycket fina färger på skuggor nu till hösten, blev helt kär. synd bara att jag är sämst på att sminka mig. eller tur, hur man nu väljer att se på det. sen lite senare på eftermiddagen hade jag lovat att skjutsa syrran till maxi och vi kom precis hem! fyfan vad onödigt lång tid det tog. besökte ikano och affärerna runt i kring också. jag köpte bara shorts, toffsar&hårnålar och nya underkläder, kollade på, och hittade en bikini, men hade velat ha emeli där, för den är lite finful på något sätt och hon är alltid ärlig om vad hon tycker så hon skulle kunnat bli den avgörande kvoten. men så är det som så att även hon insjunknat i den här epedemin som spridit sig snabbt över alla mina vänninor, och ligger hemma och mår fruktansvärt dåligt. lille tösen. men så iallafall, av de fem timmarna jag spenderade på ikano var kanske två timmar ägnade till mig, resten av tiden gick jag och beklagade mig över ryggont och illamående. meen, vad gör jag inte för mina blodsbröder? FAN , glömde resorben!

i helgen lät jag min cykel stå på resecentrum, sen när jag skulle hämta den i söndags låg den högst upp på ett berg av cyklar. försökte in i det sista att få bort den, men det gick verkligen inte. slutligen kom en kille fram och erbjöd mig hjälp, som jag tacksamt tog emot. meeeeeen, nu till det viktiga, cykeln är trasig :'( så nu kommer jag få höra ett ständigt tjat med "vad var det jag sa" och "du är så oansvarig". bajsockså. men ska lämna in den på lagning lite smidigt innan mamma upptäcker det.

GE MIG TURKIET OCH GE MIG EN FRISK EMELI

kom älskling, vi går

Got more to lose, but more to fight for



strax efter jag vaknat imorse gav jag mig ut och sprang. eller iallafall gjorde jag ett tappert försök till att springa. gick riktigt långsamt och när jag gjorde en ansträngning till att få upp lite fart så hände det något i ljumsken så jag var tvungen att stanna till. stanna! sånt får bara hända om man spriger med någon som har "problem med benhinnorna" eller helt enkelt inte orkar mer. ;) men sen ivarjefall så tog jag mig i kragen och sprang sista biten runt. känns fortfarande lite spooky i ljumsken men definitivt bättre! när jag kom in duschade jag & gjorde mig iordning, gick ner till stan och kikade och gjorde ett snabbbesök på UM. blickar från människor där är ibland så himla utdömande, har lust att göra en tryckt-shirt med texten "jag har inte klamydia, ska bara hämta nytt recept"..

när jag kom hem ivarjefall så lagade jag lite mat, en liten dold talang jag har, skulle jag väl vilja säga. blev pommes med lövbiff. jag avancerar. sen gick jag och la mig, vaknade precis med halsont. ffuckit. skulle ha träffat phille och vickan ikväll, men det blir ingeeet. vickis var med sjuk :( <3 måste vila! verkligen fel tid att få ont i halsen!

ska dregla framför oc istället. mahw.

let's get naked, it's natural.

we'll never know



hemkommen från pennybridge nu. kan inte minnas senast jag hade en så lugn helg. måste vara flera tusen dagar sen jag tillbringade en lördagskväll på egenhand, men det är verkligen underskattat måste jag säga. skönt att bara vara själv och se på film. fast att sällskap till film inte heller är fel, förstås. tågresorna både dit & hem gick fort, på ditvägen somnade jag och på hemvägen var jag i ett komatillstånd typ. kunde inte somna för det satt en afrofamilj med 100barn som skrek och tjöt i omgångar. höjde musiken till högsta, men det var ingenting som bet. men afrobarn är så förbannat söta, så det går ju knappt bli irriterad.
 
i fredags ivarjefall lagade vi bara mat tillsammans och kollade på sport tills det var sängdags, det var myysigt. och igår kollade jag på film under tiden andreas & sara gjorde sig iordning, en stund efter att de gått vaknade meja efter att ha sovit middag, så kollade vi på pippi på de sju haven, och sen gick vi till parken och lekte. underbara tjej. det gick över förväntningarna, hon är så snäll, får jag barn så ska det vara som hon, fast en pojke. eller. mja. som hon iallafall. och idag sov jag länge, duschade och fixade innan det var dags att åka hem. tog 12tåget. hade sjukt ont i huvudet, så direkt när jag kom hem snörade jag på mig springskorna och nu är huvudvärken över. så lite spänningshuvudvärk eller syrebrist. schönt. i örebro skulle jag kunna tänka mig att plugga kom jag fram till under min korta vistelse.

nu har winnerbäck släppt lite nya låtar på soptify :D men precis som de flesta av hans låtar tar väl även de här en stund att smälta och förstå. kan nog faktikst inte säga att jag har tyckt om någon winnerbäck låt första gången jag hört den, vad jag kan komma på. kanske prinsessor som var den allra första jag hörde. (?) eller. haha, det är nog mer rösten än orden från början. men, efter allt, så finns det ingen annan man som kan ge mig den känlsan han ger. så är det.

ska äta lite mat så inte mamma flippar ur. ikväll ska vi äta kräftor!

It's you and me and all of the people and
I don't know why I can't keep my eyes off of you

Let him know that you know best



ALANYA -08 snaaart dax för NOLLNIE ! wihu
fyfan vad sjukt att vi åker om bara en vecka och några dagar. ska bli så jävla gött med lite solljus. har redan vinterblek hy, så lite sol kommer göra mig gott ! emeli och jag ska ha svinkul. yeeeees.

trots att jag sovit mer eller mindre hela dagen så är jag sjukt trött. jobbet var inte överansträngande direkt, lite onödigt tjaffs som vanligt, eftersom det alltid är någon som inte lyssnar på vad jag säger. maha. har lite ont i mitt huvud nu, ska dricka te och lägga mig. planen var egentligen att duscha, men tovan får jag inte ut ur håret på egen hand, så mamma ska hjälpa mig imårrn.

nu ska jag plocka iordning rummet. ser förskräckligt ut. när jag vaknar imorgon ska jag gå runt ån och sen hem till majsan, och äta frukost med henne. sen ska vi steka i solen innan jag återigen beger mig till jobbet. men imorgon jobbar jag iallafall med karin! woooohuuu. finally.


Cause after all you do know best.

I can't remember where or when or how


 äkta vänskap.

är det inte lustigt att det alltid vätskar sig lite extra mycket i munnen just när man ska till tandläkaren?  antagligen beror det väl på att jag annars sväljer utan att tänka på det, men när man sitter där i väntrumet finns det inte så mycket annat att tänka på än just tänderna och munnen. aja, jag har iallafall varit hos tandläkaren precis, det gick bra!

nu ska jag snart hoppa in i duschen, min lillebror sa att jag luktade äckligt förut när jag stod och klängde på honom. och om han säger det, så är det nog faktikst bäst att ta sig en dusch. vid sex sen ska jag träffa emeli, ska gå  och kolla på handboll, vet inte om kanske dejan också skulle vara där och heja fram sitt lag nu när han inte får spela själv. (Y) sen ska jag och emeli in till stan och träffa märyh, ta en fikaa eller äta. möms.

träffade min grandmother förut, fixade litegranna och köpte solkräm till turkey. känns som om det börjar närma sig ännu mera. tolv dagar kvar! wiihue



nejmen . nu måste jag duscha om jag ska hinna. pussokram


it's fantastic

den där obefogade, hemska "innan-jobbet-känslan", var som vanligt helt onödig. idag har dagen gått fortare än någonsin, tror jag, och jag har haft en tookbra dag. blandannat cyklade vi till valla en sväng, där gick vi omkring och kollade på djuren, gick i affärer och tog en fika tillsammans. det var jätte trevligt och det som kändes som en halvtimma var närmare bestämt två och en halv timma. så där försvann mycket tid som annars hade kunnat vara en väldans dötid. fick lite tid över nu på kvällen tack vare att så många var bortresta, då passade jag på att städa kontoret och fixa lite med papper, välbehövligt. väldigt ambitiöst miriam, väldigt ambitiöst.

nu längtar jag ihjäl mig till att mamma ska komma, sitter här i mina blöta kläder och räknar ner minuterna. det är kallt och äckligt. men hittade precis karins tröja som hon visst råkat lämna kvar, ska sätta på mig den. någon nytta ska man väl ha av henne också, tänker jag.

när jag kommer hem ska jag kämpa mig in i duschen, sen fixa och trixa för att seenare träffa emeli & maja! ohmygod vad underbart. har lite spasm i kroppen. giiivemetonight.  men blir ganska lugn kväll för min del med tanke på att jag börjar elva imorgon igen. uhä.


en nystart, jag tänker nya tankar.
men allt det där du föll för, finns fortfarande kvar.
allting har förändrats, men jag känner likadant.

innan jag går hem ska jag skriva brev till min mailis och stänga ner allting, läsa allas bloggar.

HA EN BRA KVÄLL


I couldn't care less


mjaa, nu när skolorna drar igång kan man ju inte låta bli att sakna klassen litegranna.

jag är helt TOM på ord. jag har verkligen ingen lust att jobba idag. det är så svårt att uppskatta jobbet såhär timmarna innan man ska dra igång. men sen vet jag att dagen (antagligen) kommer rulla på hyffsat ivarjefall. tror vi ska till valla och spela minigolf idag, då kommer jag stå som självklar vinnare. och det är ju alltid kul! och imorgon ska vi se på ronja rövardotter. wiiehu. men så har det en tendens att aldrig bli som man planerat, så det återstår att se.

hade assvårt att somna inatt och vaknade alldeles för tidigt nu på morgonen. tänkte gå till jobbet så får mamma hämta mig ikväll innan hon hämtar upp lowbert. åh, lowbert.

det känns som om jag gjort något dumt i kroppen och måste be om ursäkt för något. har drömt så dumma saker. det var nog för att emeli härom natten drömde att jag var dum, så var jag tvungen att drömma det själv med, fast på en helt annan nivå.


två veckor kvar tills vi beger oss. niice ska det bli!

ska borsta tänderna och fräscha till mig. BYE

come out, come out, wherever you are.

 
precis hemkomna från alanya förra året! <3
ett milt provsmak på körkortsbilden, [email protected]

tjahopp tjahopp. leker kurragömma med mobilen igen, fruktansvärt vad den är bra på att tappa bort sig. eller mer korrekt, försvinna. jag känner mig handikapad utan min käraste ägodel. batteriet har dött ut också, vilket gör leken ännu mer spännande. wii

har tillbringat kvällen med världens finaste victoria. gör mer för mänskligheten än prinsessan V herself. vi har myst och ätit en himla massa godbitar. hon packade inför turkiet, som hon åker till på fredag, och jag hejade på lite i bakgrunden. sen tjatade emma, vickans lillasyster, på att vi skulle hänga en stund med henne, så då satte vi oss framför tvn och tittade på lite gossipgirl och käkade godis,  möms. kvällen får fem av fem toast, med ett litet minus för emmas outhärliga illaluktande! <3

idag kände jag att jag fick unna mig lite, kanske rentav lägga av med träningen, en kille  sa nämligen att jag hade snygga ben! visserligen hade han downsyndrom, men en komplimang är alltid en komplimang, oavsett, och just denna bör tas på största allvar.  >.< wii igen

så vad säger man till livet när man inte orkar mer?

 sleeptight honeypie

livet blir bättre när man vet vart man ska

 lyckanstider


SÅDÄRJAAH, jag & empan_333 har bookat resa till turkeyy 29:e ! LOVEIT ska bli så jävla underbart. gimmmeee. 

jag är inget klanto förövrigt, jobbnyckeln är återfunnen och det var min kära systerson som var boven! tillbringade natten hos syrran, eller natten och natten, kom dit vid elva och gick upp klockan sex, så, det var inte vidare många timmars sömn jag fick uppleva. men jag blev iallafall väckt av världens sötaste trollunge. och om jag själv får barn ska jag tvinga dem att komma in när det är dags att gå upp och lägga sig bredvid mig :) maha.

har börjat komma igång med löpningen igen, ingen fysiskaktivitet kan möjligen vara mer renande för psyket. såå, ut och spring gott folk! blir inte att ja införskaffar mig ett gymkort försen jag tycker att det är för kallt för att springa. eller, så länge joggingen håller. tror jag :)

nu är jag ledig torsdag-fredag. ska sova, sova, sova och inte göra någonting annat än just sova. that's it.

puees.

?

när hösten kommer och tiden gått för fort

           
saknar tallboda på sitt vis

igår var inte alls någon bra kväll ute, det känns som om det hände mer skit än bra saker. det var jäkligt trevligt i omgångar, men inte mer än så. folk var i allmänhet jävligt nere, fick jag känslan av.

idag åkte jag med mamma, challe (och mats) till berg. så skönt att andas lite lantluft, haha. ska inte sola mer nu, mina ärr i ansiktet blir så jäkla framträdande, har inte tänkt på det innan, så vet inte om det har blivit värre nu på senare dagar.. ? att sola för mycket är ju aldrig bra oavsett, men så tänkter man ju inte försen man får men för det. har bränt mig lite med. ajaj.


åh, vad jag tycker det är tråkigt att semestrarna börjar ta slut, hela den kommande veckan ska jag bara jobba med inkörda, vilket inte alls känns lika roligt som att jobba med mina vikarier. de senaste veckorna har mest inneburit sex- , relationer- och killenpåjobbet-snack, men nu övergår det till barnbarnsprat igen, oouh, i like it. i vilket fall tog jag mig i kragen igår och ringde om min förlorade nyckel. tack och lov är personalen den absolut bästa som finns i hela världen och jag känner mig inte alls sådär jätte skyldig! så imorgon blir det snack med chefen och se hur allting löser sig. spännande.

vet inte hur jag gör med norge, känns inte som det finns så mycket mer att få ut av linköping just nu.. behöver lite förnyelse. men samtidigt är den en jävla separationsångest, och jag vill inte stressa fram något som i slutändan kan bli fel. men hur fel kan det bli ? jaa, det är jävligt mycket framotillbaka. tänk om jag ångrar mig, och sen ångrar mig igen.

när allting känns på rutin och redan gjort.

nu går passionen och blir allvarsam

fyfan vad min blogg gått och blivit torr & tråkig. händer inte ett jävla dugg. eller vad säger ni? 

var ute i onsdags, vilket var sjukt nice bortsett från "efterfesten". den näst lustigaste jag varit på i hela mitt liv. mahaha. hade askul med giiirlsen. så ringde de från jobbet och sa att jag inte behövde jobba igår, så det var skönt att inte ha den lilla oroskänslan i kroppen. igår vaknade jag upp hos slemeli, gick hem, träffade määryh & solade, och på kvällen åkte jag till skänninge med challe! hahaha. inte världsroligt direkt, köpte på mig sånna där skumchokladbollar. mumma.

IMÅRRN ska jag åka med mifamilja och bada i berg! på kvällen ska jag göra mig iordning med vickan, och sen dra till mariah på party och ladda för utgång! WIE.

fyfan, färgade ögonbrynen och glömde färgen, ser numer ut som ett riiiktigt freak! FAN

LOOK I'M AS HIGH AS THE SUN 



BRING IT ON BITCHES



ÅHH, att jag är sånt jävla klantarsel. har inte hittat nycklarna till jobbet ÄN. och antagligen är det så att jag tappat dem någon annanstans, men jag är såå frustrerad. hur kommer det sig? mitt lilla slarviga as.

ivilketfall var det sjukt bra att jag följde med tjejerna till stafsäter över natten. har mått sjukt dåligt den senaste veckan och har saknat utomstående att prata med. när jag träffade maja i måndags blev det som att släppa en stor sten, eller nästan en bomb faktiskt. och efter igår känns det faktikst ännu lättare. så, bort med det gamla och in med det nya! hade det sjukt bra som sagt, badade, grillade, spelade spel och myste. heelt perfekt. jag är så tacksam för mina vänner <3 så fort de behagar att skicka bilder så ska jag lägga ut litegrann, tänkte jag!

IKVÄLL BLIR DET RÖJ. nu ska jag kolla till maten, sen äta, sen ner till stan och inhandla dryyck, sen löpa ett varv om det hinns med.


PUSS

when breathing is without you



Precis kommit hem från linnéa<3 det har varit huur mysigt som helst ! pratade en jäkla massa skit och åt en jäkla massa göttigheter. men nu måste jag komma ner i varv lite om jag ska kunna sova, och framförallt vakna och vara motiverad för jobb imorgon. eller idag, hur man nu vill se på det..

Efter jobbet igår åkte jag raka vägen till de bästa äldsta personerna jag känner -mormor & morfar. såg på tv med dem och åt lite kvällsmat. jag uppskattar dem galet mycket och är sjukt glad över den relation jag har till dem ni är som den pappa jag aldrig hade. eller inte har.

Nej, nu ska jag se på film med will smith - seven pounds. eller, somna till en film.

eller.. puss och sov gott.


RSS 2.0