i would do it all for you.


i ett tappert försök att ljusa upp håret. av resultatet att dömma går det..sådär.  men jag ska ge det en chans till. känner mig så sjukt blek i mitt asiatmörka hår.

mina girls sover. slitna efter nattensbravader. själv vet jag inte vilken energi som håller mig vaken. sovit dåligt flera nätter. inte somnat försen vid sex de senaste två. men inatt ska jag sova bra. och imorgon ska jag upp tidigt och träffa doktorn. sen ska jag jobba och tagga inventering &nattjobb. fyfan.

idag fyller världensfinaste kille år. jag önskar att jag kunde va där du är. han är det bästa jag vet.

sova eller gå ut? det är frågan.


Ain't good enough. for me



mina roomies har blivit sjuka. i halsfluss. jag har bara dåliga erfarenheter av halsfluss. så det ska jag försöka hålla mej ifrån. men med min varierade kost och mitt höga vitaminintag ska det nog inte vara något problem. mitt imunförsvar går att jämföra med berlinmuren. kanske ska bli hemma för vård av sjukt barn ?

ikväll är jag hemma sent. deiligt att gå upp om sex timmar. har käkat så mycket godis så jag är helt hög.
det va väl typ det.

to uker igjeeen. sen hjeem. jag har aldrig varit mer hemmakär. enda anledningen till att jag inte vill att tiden ska gå är för att min vän drar nästa vecka. det gör ont. i varenda nerv. men det är det som är grejen med oslo. folk drar, det kommer nya. men dej går inte ersätta.  bli kvar med mej.

godnattsång. ready to start - arcade fire.

,

imissyoulikecrazy.

ufffh

och som du kanske redan sett,
första snön kom inatt.



hatart'

I run old scenes through my tired head

och på söndan' när han går
känns det lätt att vara ensam, svårt att vara två.


skinnylove

dagensmiss. löpte för att hinna svara i telefonen. på de två och en halv meterna lyckades jag stuka Foten på en sko i vår minimala hall. tjöt mig mer eller mindre igenom det hittills, kanske viktigaste samtalet i mitt liv. men det gick okej. nu ska jag bara bestämma mig. fan.
pskukfot.

detärkärlek


noone's gonna love you.

http://www.youtube.com/watch?v=wXiTwalPvuQ

underbar cover. underbar musikvideo. tillomed jag, världens mest okänsliga människa, blir berörd. inte ens h&m-skivan har lyckats tjata hål på den. lööveit.

jag har en linköpingsbiljett bokad till helgen. men jag är för fånig för att sätta mej på det där förbannade tåget. jag blir så arg på mig själv. men det är för mycet känslor. för mycket som händer. för mycket tankar som dras igång. för bara en helg. så jag lämnar det där. för det är bara fyra veckor kvar tills jag kommer hem, for real. då blir det en vecka med er, med dom bästa jag vet.

nu kom världens bästa karlsson ! tjaaao

feels like a circle around me while i wait for more

det är höst. tempot är lågt. fler up's and down's än liseberg. men idag mår jag bra. för inatt har jag sovit som en kung bredvid mina prinsessor. det är om nätterna det är värst. det är nätterna som gör mina dagar. det är om nätterna jag förskingrar så mycket förstånd. precis som förra året. jag får ingen ordning nu heller. önskar att jag kunde fokusera mer på nuet och skita i allt som varit, allt som kommer bli. det är lätt att tänka så. det är svårt att leva så. det finns så många om.

tiden hemifrån har varit en egoresa. jag har aldrig ägnat mig själv så mycket omtanke. det har alltid funnits viktigare saker. nu har jag tagit avstånd. känner lugn. för första gången på mångamånga år. är det nu jag är självupptagen och egoistisk? som om jag inte bryr mig. bryr jag mig?

rädd att jag inte lever tillräckligt. bråttom dit. snart där. snart ska jag härifrån. jag vill sluta leva på att jag ska härifrån. leva i här. jag älskar oslo. jag älskar linköping. det finns kvar. bådatvå. allt. alla. förstår inte varför jag är rädd för allting.

where do we go, when we go from here


här lever lyckan,

förkylningen fortsätter. jag är död i kroppen. ett kvällspass väntar mej. peppatill. idag har jag tagit luft runt universitetet.  kanske skulle börja plugga, kanske inte. har tagit tag i mitt liv. nu väntar framtiden med fet oro. och spänning. snart är det jag som är kuuuuuuuuung. 

Håkan Hellström – Mitt Gullbergs Kaj Paradis wiieoh

kär lek

från kylan in i värmen



jag är förkyld. jag hatar att vara förkyld. jag hatar att veta att det kommer dröja till våren innan det går över. dagens träning bytte jag ut mot en fika. & ikväll har vi myskväll.  massa febersvängar och en lurvig filt. chillalistan. målar naglarna i den moderna bajsbruna färgen by H&M och snyter mej. hej

,

' onsdagen den 14:e juli 2010

att sitta i fönstret sena sommarkvällar och röka cigg efter cigg tillsamans med min fina vän och lyssna på lars, det är kärlek. miriam lindström, hoppas norge sjunker och du stannar här föralltid'

ibland önskar jag också att norge sjönk. när jag saknar dej.

jag visste inte om att jag hade en blogspot, men se det hade jag. tror inte det var menat att publicera inlägget hos mej vartfall. men det va en fin surprise, såhär på fredagskvällen.

<3dej


RSS 2.0