playing with fire


mahahahaha
en bild säger mer än tusen ord.
och jag är mållös. stum. trött.


jobb(igt) inlägg

här sitter jag i den mest obekväma stol ni någonsin kan föreställa er. med en liten bitter skärm en meter ifrån mig. kisar för att urskilja bokstäverna och läser om samma rader för att allting flyter ihop. mysigt? mja. kan konstatera att min syn kanske inte är den mest funktionella iallafall.. man lär sig något nytt varje dag! men varför jag sitter med de här små problemen en lördagskväll och inte är ute och svirar på stadens gator &torg beror på att jag jobbar. såklart känns det lite vemodigt att missa partybussarna från mjölby som går till platå ikväll. hade vart värsta möjligheten att träffa en redig karl.. menmen, det kommer fler tåg. ivarjefall, det här med att jobba natt är för mig en helt ny upplevelse. lite spännande förstås nu såhär med facit i hand, fast det krävdes ett par öl och ett stycke bra vän för att få mig lugn i tanken. det har hittills gått väldigt bra att jobba. och jag hoppas det fortsätter med samma flyt under natten och morgondagen :)

i veckan som kommer väntar bara en himla massa mer jobb.. när årets sju första veckor har passerat kommer jag att ha jobbat sex helger.. smaka på det ni. sista helgen i februari blir det iallafall ett jävla röj. emelie är hemkommen och det är vår sista helg i linköping.. förhoppningsvis! :D 

jag vill se avatar!

GÖR OM, GÖR RÄTT

sov gott!


what's the point of living if you can't feel alive?

      
touch of studentkryssning nollnie

en helt oplanerad dag lyckades även den passera utan större problem. vaknade sent. drog mig länge. gick motvilligt ut på en promenad runt stångån. ändrade mig bittet när snöskotten träffade ögonen och jag trode jag skulle förlora synen. när jag efter mycket svordomar och tycksyndommig-tankar kom hem käkade jag både frukost och lunch på typ två timmar, har haft en obefogad konstant hunger hela dagen. sen såg jag till att ta tag i den där städningen jag skjutit upp hur länge som helst. har lyckats städa ur garderober, kastat saker, ångrat mig, kastat igen. sprungit upp och ner till förådet med diverse julklappar och andra grejer. så nu kan man säga att större delen av mitt liv ligger i flyttkartoner och jag är redo att ta med mig det livet till annan ort. mer än redo.

och ikväll? KLADDKAKA! recept by andanius.


maybe i lost it

   
snygga IMO

jag sa hejsaaan, det va länge sen vi sågs. på någon fest typ, kommer du ihåg?

om vi blickar framåt har jag faktiskt inte alls mycket jobb i veckan. monsterpass på torsdag som det redan vänder sig i magen av att tänka på. så därför tänker jag inte på det. idag var jag hurtig och promenerade till jobbet, jobbade ett kort pass, tog bussen hem, sköljde pullan så emeli skulle känna sig hemma när vi sågs. och sen käkade vi en låång, ljuvlig lunch på stan.. nu på kvällen har jag kört ett hårt pass på gymmet, höjde benpressen till 170kg. d a m n vad jag är stark. något som jag däremot har en viss avsaknad av är datakunskaper, försöker justnu installera voddler. men fattar inte ett skit. yees.

om vi blickar bakåt så vill jag passa på att ge mig själv beröm för jag lööööpte igår! utomhus för första gången sen skadan. och det gick riktigtriktigt bra. Och i lördags körde jag och maja på en helnykter utgång i kombination med en relativt nykter emeli. det va fättnajs. sen sist vi hördes av har jag även hunnit med att se en liten pojk bli halvuppäten av en kamphund i lambohov. en ägare som sktier i pojken. och en upprörd pappa. mja, sen har jag inte sett eller gjort så mycket mer..

soolong.


maybe I would have been something you'd be good at



      
EN SÄXIG NOSTALGITRIPP ;)

länge sen jag besökte era, och min egen blogg känner jag. 
hög tid för en liten uppdatering kanske?


sanningen är att jag har haft fullt upp med mig själv de senaste dagarna. avsaknad av energi i en kombination med alltför mycket jobb. isn't it great? nää. men trots att jag jobbat på att få ut en liten fetare lön så har jag faktiskt hunnit med allt jag velat :) va med emeli en stund på dagen i måndags. det kändes precis som förut. allt är sig likt. fast allt är så olikt. jag är glad att allt löst sig iallafall. punkt. vår dejt avbröts av att jag tog bussen till jobbet. jag vill hylla kollektivtrafiken litegranna. har alltid haft fruuktansvärt låga tankar om bussar. men av de sex resorna jag gjort i år är det bara en som knölat. STOR ELOGE. framåt småtimmarna ringde min vän från andra sidan jorden. komunikationen gör världen så liten. och jag saknar henne. men nästa gång vi pratar med varann är vi i samma land. samma stad. och vi bestämmer tid för en fika. underbar tanke.

i tisdags va jag iallafall ledig. så då passade jag på att göra en massa roligheter. eller förmiddagen saknade helt roligheter. men när tvätten, städet och disken va gjort kom maja förbi och vi åkte till ikanohuset &gymmet. så möttes vi upp senare på kvällen och diskuterade framtiden över en fika. och avnjöt dygnet sista timmar framför snabba chash. jag tyckte inte filmen va någon höjdare direkt. jävligt rå bara. att jag läst boken förstörde så mycket. men lite dreggel blev det minsann, joel kinnaman kan vara det snyggaste som hänt svensk tv sen mikael persbrandt. IMO.


OBSOBSOBS. idag såg jag min man nere vid ån ! va länge sen senast. men han var sig lik ;) d a m n. en sån skulle man ha. mjavars. om en stund ska jag till en snygg polack och avnjuta lite lunch. och till kvällen ska jag träna och se film.

om du läst hela inlägget vill jag påpeka att du har för mycket fritid.
puss



,


mja, en liten halvträlig natt har satt sina spår.. fastnade framför american pie alldeles för länge, och efter att ha garvat mig igenom det sexkalaset för tvåtusende gången va jag inte speciellt taggad för sömn. eller jo, jag var, men mina grannar va dessvärre inte sugna på att sova utan hakade på sexkalaset. man kan nästan säga att jag hade live pie på andra sidan väggen. är det inte underbart? NO.  när decibelmätarn nått max och dom tröttnat på aktiviteterna kunde jag återigen lägga mig till ro.. funderade en stund på livets stora frågor, men slutligen så somnade jag. vaknade upp pigg vid fyra. greeat. låg och lyssnade på när mamma tassade omkring och när tidningen kom. sen tjöt klockan vid 5.30, och då vare bara att sätta sig på sängkanten och tacka de högre makterna för den ljuvliga natten och den härliga dan som komma skall..

jag kommer aldrig skaffa mig nio till fem jobb. tjalalalala.

väl på jobbet startades dagen med ett smärre helvete. men därifrån har det bara blivit bättre! nu har jag precis käkat lunch &choklad och ser gårdagens program av let's dance. lovely. taggar om för ett nytt pass om tre timmar. heja mej! ikväll ska jag sova så jävla gott.

hoppas allt är bra med dej. :)


,


S U G


with high heels above the ground



hej kåmpis!
määrkligt trött i kroppen. känns som om jag slitit ihjäl mig på jobbet. men se det har jag inte. skulle kunna vänja mig vid fler sånna härn kvällar.. däremot har tränat armarna idag. det kan va det som spökar. får se om det går att knäcka upp pillerburkarna imårrnbittin på jobbet.. spännande!

man blir ju lite vild i veckan såhär. så kunde inte avgöra veckodag, sjukt att det redan hunnit bli helg. men framöver jobbar jag möe, och träffar emeli på söndag. så typ det. klämmer in en och annan vännina mellan passen.

pusskram


i brist på annat..

utmanad av slemeli

VAD GJORDE DU FÖR TIO ÅR SEDAN?
va hemma hos malin eller annica och åt panpizza.

VAD GJORDE DU FÖR ETT ÅR SEN?
va i Dublin med emeli, emelie, natha och robyn. emelie och jag va nog ute och löpte längs stranden nu.

5 SNACKS DU GILLAR
taccochips, torrostade jordnötter, dödskallar, center och cashew.

5 SÅNGER DU KAN TEXTEN PÅ UTANTILL
hanna, svenska hjärtan, där elden falnar, tidvis och call on me

5 SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU VAR MILJONÄR
bli världsförälder, resa, unna mej, unna andra, bli hemmafru.

5 DÅLIGA VANOR
osparsam, hetsig, rastlös, sockermissbrukar, överanalyserar.

5 SAKER DU GILLAR ATT GÖRA
bestämma, umgås, gå ut, ta sovmorgon, mysa

5 SAKER DU ALDRIG SKULLE KLÄ DIG I ELLER KÖPA
magtröja, vita pumps, byxkjol, polotröja, foppatofflor

FAVORITLEKSAKER
har bara en leksak. och vi brukar ha roligt ihop.

FEM JAG VILL SKA GÖRA DENNA UTMANING
ni fem som aktivt läser min blogg kanske? stalkers..

VARNING FÖR RAS

   gråter du?
nej,jag har fått stekos i ögat.

sanningen är att tårarna rann
fick sms av en vän
en klump i magen av saknad
en tår av förlorad tid
fyfan vad jag saknar dig.

har börjat komma igång med lite jobb nu igen. och i takt med att jobbtiderna börjar avta om cirka en månad söker vi oss till oslo. äntligen har vi bokat resa. äntligen lite längtan. äntligen lite miljöombyte. håller tummarna för att allting går i vår väg. ett litet lyckorus på den tanken.

idag är jag ledig och temat är chill. ska kanske förbi friskis i eftermiddag. om jag orkar. har träningsvärk i armarna efter att jag slängt ett öga på arm -maskinerna igår. armarna är lite ovana vid såndärnt trams. men dom måste ju mä göra sitt för att kunna hänga med i min så för övrigt biffiga kroppsbyggnad.

slut på struntprat.


hold your head up high


I guess everything's been said



igår va så himla mysigt. behöver min lillebror. han är allt. det finns ingen annan i hela världen som jag känner likadant för. vet inte om det beror på att han är yngre och att jag känner ett visst ansvar. men han råkar vara förjävla härligt ibland också. vi spenderade iallafall dagen på ikanoområdet. käkade lunch på chili och jag köpte en ny mp3 och två par skor. eftersom vintern vägrar ge sig trots att jag trotsar kylan i mina sneakers så var de la på tiden att sluta förfrysa tårna. köpte ett par tokfina vårskor också! wiho. så de va la en toppen dag.

och idag har nog tammefan varit den skönaste oplanerade dag i hela mitt liv!  alltid lyckas jag bli rastlös och eländig i slutändan. men justnu är jag bara lycklig, lycklig och lycklig. väcktes imorse av att en man stod i dörrhålan och undrade vart han skulle placera ett stycke element, för vi skulle slippa leva i femtongrader resten av vintern. mitt svar va "här" och sen vände jag mig skamset om och gick inte upp försen han gjort klart sina bestyr. jag ville bespara honom eventuella pinsamheter eftersom jag sover naken.  efter den lilla incidenten pallrade jag mig ner till ån där jag gick ett litet varv. vet inte vad som flugit i mig, men som "vanligt" städade &diskade jag strax efter jag kommit hem. snart därefter kom mamma inlallandes genom dörren och vi växlade ett par ord innan jag marscherade ner till stan i mina nyinförskaffade vinerskor. fättskönt. köpte mig en kalender som har kommit att bli min andra halva. och sen gick jag till gymmet där jag blev lite starkare. kom hem och ÅT. och nu sitter jag här & snart ska jag se let's dance! LIKEIT

PUSSKRAM


vad ska det bli av dej när du blir stor, lillevän?

     
HAHAHAHAHAHAHA.
se så charmant jag var när jag va yngre. fjorton. vilken sexbomb.
mja. hade lite tid till övers så jag gick igenom bilderna på mammas dator.
kan bara sammanfattas med, pinsamt.

hade det tokbra ute i rimforsa igår varjefall. mariah &jag lagade lite mat och hyrde film, L.A. Gigolo. jag hängde inte ritkigt med på slutet..  men kan kort och gott konstatera att ashton kutcher är sexig. efter porrfilmen gav jag och majsan alfapet ett tappert försök. men när vi knogat oss igenom halva "så här gör du", och kommit fram till att vi inte är något vidare bra på att stava, så gav vi upp.  så det slutade med att vi spelade yatzi och göttade oss framför paradise hotel.

att jobba idag tog emot så inihelvete. det är första gången jag känt att jag går till jobbet med en klump i magen. men det har varit så mycket runt i kring där nu. och det känns inte heller lika bra som det gjorde förut. men det är la bara ta nya tag. när jag jobbat in mig en stund flöt det iallafall på bra. och det va en mysig dag :)

till kvällen blev jag inbjuden till fifa-turnering hos henke. men avböjde. skulle va pinsamt för de små liven att förlora mot en tjej ? jag har en dold talang allt rörande elektonik-spel må ni tro.. plus att min tappra lagkamrat jobbar natt. ha ha.. så nu ska jag istället chatta klart på msn och krypa ner i sängen. fättvärt.


vilsenheten skrämmer inte längre



henrik, henric, ramus + okänd strippade. HA HA  april-09


efter sjuhelvetes många timmar på jobbet kan jag idag meddela att jag är ledig. och jag har nog aldrig känt mig mer levande. somnade vid halv tio tiden och vaknade inte försen tolv -tretton timmar senare. kände mig grymt utvilad och lycklig enda in i själen. drog upp gardinerna och möttes av ett vackert linköping. bestämde mig för att ta en nypa luft innan jag gjorde något annat av dagen. efter det gjorde mej lite frukost och städade och diskade. skulle köra ett pass på gymet, men när jag anlände såg jag att det var stängt. skönt. ha ha

igår kom första smällen på 2010. jag bröt ihop. ville ge upp. ville spy. ville skrika. grät. men jag tror det va nyttigt. under hela 2009 har jag varit tvungen att lära mig att jag inte kan ändra andras beslut. och jag tror det ligger bakom att jag kunde släppa det här så himla fort. er kommer jag "stötta". fast att jag avskyr hela tanken. men alla känslor kom ut i mitt sammanbrott och tror det ligger bakom dagens humör. ur allt ont kommer något gott? eller nåt sånt.

i eftermiddag åker jag till rimforsa och myser med mariah.

JAG ÄLSKAR IDAG!


goes deep

nytt år, nya möjligheter. (?)

och precis som de andra arton åren jag lämnat bakom mig så känner jag att även det här året ska bli förjävla skönt att lämna. det har varit ett bra år. trots motgångarna. jag vill se att jag någonstans blivit starkare mitt i all den här jävla röran som ständigt är omkring oss. vi hade en otroligt rolig vår &sommar och jag hoppas att 2010 blir minst lika bra.

jag vet inte direkt om jag lyckats lova mig själv någonting till det här året. jag tror inte riktigt på det här med löften. kan man lita på sig själv när allting kommer omkring? sätter jag upp mål så är dom kortsiktiga och relativt snabbt avklarade. annars finns inte tålamodet. that's it. kanske det där med kost & motion då förresten. något som jag iochförsig lovar mig själv att förändra varje måndag. årets utgångar har baserats på mitt humör och inte på hur min ekonomi ser ut. vilket måste förändras. hur tråkigt det än må låta så funkar det inte i praktiken att leva som jag gör. förra året vet jag att jag sa att jag skulle försöka bli mer självständig och utåtriktad. men nu har jag förstått att såntdärnt kommer av sig själv. i nya möten och ju mer livserfarenhet man har så är ju faktsikt de där förmågorna sånt som ständigt är i utveckling..

jag tycker man är naiv om man tror att livet skulle förändras över en natt. NEJ. aiint gonna happen.  däremot så tror jag att jag, och fler med mig, behöver något slags slut för att kunna påbörja en förändrig. jag menar, som i skolan. om någonting skulle bli gjort var det tvunget att finnas ett slutdatum. och inte fan gjorde man klart ett arbete på fredagen om det inte skulle vara klart försen onsdagen därpå. så jag tror att det här med nytt år är ett bra sätt att påbörja en förändrig. som då kommer fortsätta under resten av året. så från och med idag är det samma gamla jag, fast med en liten positivare inställning. dääni.

over and out.

GOTT NYTT ÅR!


häärni.

ett litet ihopplock av 2009

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
jobbade i ett annat land, (delade hus med fem tjejer), åkte på kryssning med vänner, dansade bal, tog studenten, alkoholiserade mig åtta dagar i rad..

2. Höll du några av dina nyårslöften?
näääj.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
nope

4. Dog någon som stod dig nära?
nej

5.Vilka länder besökte du?
irland & turkiet. (finland)

6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010?
en musikspelare kansket.

7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?
datum? nääe. inga. men jag kommer minnas balen, stundenten, irland, LW, kryssningen (minneslucka) & turkiet.

8. Vad var din största framgång 2009?
att jag kom över p. hade varit förskräckligt tråkigt och långdraget annars. OCH att jag fick vg i matte c . ha ha ha

9. Största misstaget?
mja. årets första halva är lite, suddig. så av det senare halvåret är nog mitt största misstag min lathet och att jag tillofrån varit så tafatt så att jag låtit tiden gå förbi mig istället för o gå med.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
kan ha hänt att jag trillat i en välkänd trappa och fått blåmärken från vaderna upp till pannan. men annars hag jag lyckats hålla mej frisk.

11. Bästa köpet?
utlandsresan. L Ä T T

12. Vad spenderade du mest pengar på?
fika, mat, öl & utlandsresan

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?
sex on fire

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
jag tror jag mått bättre mycket tackvare att jag lyckats döva ensamheten med ett par fula knep. majoriteten av året har jag varit lycklig. så, jag tror gladare! PLUS att mina vänner är SJUKT OSLAGBARA.

16. Vad önskar du att du gjort mer?
sprungit!

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
mja. spengerat lite mindre pengar kanske. känns lite vemodigt när jag sett min årsredovisning.

18. Hur tillbringar du julen?
6.45-16.30 = på jobbet. eftermiddagen med mormor&morfar +familj.

19. Blev du kär i år?
nää.

20. Favoritprogram på TV?
one tree hill, ensam mamma söker, gossip girl, svenska hollywood fruar

21. Bästa boken du läste i år?
lyckades läsa en bok. mina hemligheter. så får la bli den.

22. Största musikalista upptäckten?
Lykke Li

24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
hem&hushålls grejer

25. Något du önskade dig men inte fick?
lakan!

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009
jag va på nationernas och 55:an. vaknade upp lite illamående. träffade min familj. och gick och la mig.

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
tror inte det, ändå. kanske om jag hittat någon att tycka riktigt mycket om.

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?
uppenbarligen omodern eftersom jag sällan hittar kläder &skor.

29. Vad fick dig att må bra?
mina vänner och min familj.

30. Vilken kändis var du mest sugen på?
ben mckenzie

31. Vem saknade du?
emelie norden

32. De bästa nya människorna du träffade?
jag träffade inga bra männsikor! ;)


tillbaka till jöbbet.

RSS 2.0