smile for a while

två jättefina dagar i linköping!
jag och mary myste till det med en bio i måndags. remember me. fyfan vad fin. blir lite tårögd av tanken. mary alltså, filmen va inte så bra. näääjvars. verkligen en sevärd film! sen blev det hääng framför filip &fredrik. löööve. igår blev det också en massa chill med mina puddingar. lite glass. lite mat. lite hockey. lite orangethår och lite skeeed. <3

nu har jag litegrann att stå i.
puss!

right between your eyes

idag såg jag pappa. vi vinkade. kunde inte låta bli att tänka. han har verkligen inte funnits. han är död för mej. hårda, men sanna ord. jag hade behövt honom. då, nu. framförallt . jag undrar om han saknar mig ibland. om han känner likadant. om han tänker på mig. om jag inte finns för honom. hur det hade varit om vi kämpade för att komma närmre varann istället för att låta det rinna i sanden. 

det finns alltid så många om.
men jag tror att livet alltid löser sig till det bästa.

när idag blir igår.. ?

'hemma' igen. mår lika dålig nu som då. det känns så sjukt jobbigt alltihopa. motgång. justnu känns det som jag kämpar mig uppför i den brantaste, grusigaste jävligastebacke med fötterna i ett par rullskridskor med dåliga abeck. om jag faller, finns både handledsskydd, knäskydd och hjälm att falla tillbaka på. och om jag inte faller, inte rullar bakåt, så har jag klarat av den intensivaste tuffaperioden i mitt liv. men det gör ont i hjärtat, för du är den som alltid varit mina knäskydd, mina handledsskydd och min hjälm -genom allt. jag vill att det här ska vara över.

det må låta klychigt. men mina vänner ÄR dom finaste och bästa i hela världen.

dra in magen så jag kommer förbi och fram

magen mättad och lägenheten är i jättefint skick. är så jävla nöjd! lite pics kommer så småning om! annars kan ni komma förbi och ta en kik  :)

nu ska jag krypa ner på luftmadrassen för sista gången. slå på hip hip hora & somna.

du min vän i livet.



how can you stand next to the truth and not see it?

 Elinj?
ohboy vad jag är sexig. om alla fick se ut så.

myskväll igår med min bästis. drack en öl och käkade mat! synd att det inte finns en gilla -knapp. den hade varit hårdpressad på gårdagen. slocknade som en gris så fort huvudet kom mot kudden. trevligtjej_90!

idag har vi varit på stan. bytte BH'n jag fick av maja eftersom mina boobs var waaaaaaytobig! skämtosido. köpte ett stycke glass på hemvägen. det va gott. snart kommer majaspappa&marre<3 med hela möbelemanget. gillaknapp på det med!

jag vill så ogärna hem imorgon. jag får ont i magen av tanken. allt som ska genomgås. hinnas. tänkas. jag orkar inte. men den övervägande känslan är att jag verkligen inte kan va kvar här. låt veckan gå snabbt. vamedmej.


Wanna dance with no pants on?

eeeeh.. här sitter jag. väntar på efterlängtat sms som säger att jag kan förbereda mej för att åka in till stan. en liten fika eller öl såhär på fredagskvällskvisten är ju aldrig fel. fädt förtjänt efter dagens hårdstädning! ;) imorrn kommer möblerna :D wiiiho. har dock inte funnit någon stark karl som kan hjälpa. så får se om de kommer ner för trappan eller om vi ska bosätta oss i uppgågen. spännande!

när jag städade badrummet hittade jag en tand! ehuuw.

på söndak ska jag hem till mami <3
ohboy. jobbigvecka.


out of the doubt that fills your mind



det kallas för en klump i magen &ett konstigt humör.

idag  GILLAR jag mitt hår. hör på den niiie! :D (den charmiga bilden är INTE från idag.) ge det lite längd bara, så ska vi nog komma bättre överrens. vaknade med bästabästa och fick VÄRLDENSBÄSTAPRESENT. blir lycklig av att tänka på den! :D  och ska snart iväg för en fika med edin. är skönt att vara sysselsatt även att min ekonomi inte tillåter några fika. men sånt får man ta. kanske. imörrn ska jag storstäda innan det är dags för inflyttning helt och hållet på lördag. blir lite pirrimagen av tanken faktikst. tror det kommer bli så himla bra! myslägenhet kommer det bli. och på söndak blir det nog linköping igen, eller flytt av möbler!

PUSS


,


.-

lägger mig i badet. lyssnar på lasse.  glömmer att livet är förjävligt.

Cut out all the ropes and let me fall


hjärtahjärtahjärta

ohhhmy vad trött jag är!

accessorize kan ta sig i stjärten. måste göra nåt annat. svintråkig arbetsplats, min flickdröm gick i bitar. dags o växa upp kansket. kanske inte förresten.

pratade precis med min lillabror. hans skåp hade blivit uppbrutet i skolan och hans ipod hade blivit stulen. perfekt artonårspresent om jag fått en inkomst vid den tiden. tack du som gjorde detta. näävars. blir så äcklad av folk som stjäl.

NOG.

ska möta upp emeli nue. om en stund kommer min sambo hem och jag hoppas hon orkar vara vaken och prata tjejsnack med mig halva natta. :)

tjao :)


your lips are darker than before



sitter på bussen tillbaka till oslo,  den här restiden skulle kunna ta mig till andra sidan jorden. men det är la grannt att se lite av vårt avlånga land också, tänker jag. har iallafall nyss haft bussbyte i stockholm och nu är vi påväg neråt igen. mot pennybridge. greit.

har haft en apbra vecka i linköping. hunnit handla möbler &diverse till lägenheten. nu är allt sånt klart och det känns som en fet befrielse och jätteskoj. i fredags vankades tjejhäng (med hockeykillar) med världensbästa <3 därifrån gick vi och kastade lite rosa klot. jag blev för yr för att bry mig om att jag förlorade, men för skärpt för att skita i min onda fot, så kvällen blev alltför kort för min del. hela lördagen va jag bitter över att jag fått lämna mitt sällskap när humöret &stämningen va på topp.. tillbringade dagen med mamma från start till slut. har varit alldeles för mycket mammatid när jag varit hemma. lätt att bli mammagris när det är dags att åka :( 

stannade en kväll extra i linköping för att eventuellt hinna träffa emelie igårkväll & för att träffa linnéa idag. inget utav det blev av. s u g. emelie och jag pratade en stund på telefonen och kom fram till att det va bäst att lämna det där eftersom båda haft en hektisk dag.

och imorse va jag påväg genom trädgårdsföreningen för att möta linnet när jag föll...  igen. mitt pokerface är  grymt nu för tiden. 'gick det bra?'   '...ehm. ja'.   satte mig på akuten där jag inte såg skymten av vårdpersonal.  så efter en timme utan värktabletter och hjälp gick jag hem. bokade tid på vc och ombokade resan till oslo. dit jag kommer fram klockan sex imorgonbitti, med två resväskor och en golvmopp i högsta hugg.

CIAO

..and the bags under your eyes are blacker than they were


.

jag vill börja med att säga att jag hatar min fot.


jag vill avsluta med att säga att jag hatar min fot.

unspoken words


PORRRR. fyfan så sugen jag är på godis. (läs svensktgodis från hemmakväll)

nu är jag arbetslös igen. är en aning förvirrad. massa tankar går runt i huvudet och jag vet inte vad jag vill göra. skulle va svinkul med café, men eftersom väldigt många serverar alkohol på kvällstid får man inte vara tonåring. och det grämer mig att mamma tryckte ut mig så sent. men så vill jag inte binda upp mig, jag vill hoppa runt &prova olika. skulle vilja ha ett sommarjobb som är säsongsberoende, typ som på en uteservering. och sen göra nåt helt annat i höst. jagvilljagvilljagvill. men så  tänker jag butik också. accessorize skulle va asbra, om det bara va en större tjänst.. HÖM. vet inte vad jag pratar om egentligen. får va i oslo hur länge jag vill, och vad det nu är jag kommer på att jag vill göra så hinner jag med det förr eller senare. men jag inbillar mig att tiden är så knapp. men det är den inte!

det ska bli mysigt att komma hem till mamma på onsdag iallafall. och fint att packa ihop grejer och återvända hit med ett HEM. känns som om det är då allt kan börja på riktigt! men det ska hinnas med så jävla mycket under dagarna jag är hemma i link. men det är la bra i sig. jag är som effektivast när jag har mycket att göra. right? ;) ha ha ha.

säg nånting
säg nånting
säg nånting




and nobody knows how you got home last night


det är jättefint väder ute. men när man bor i en källare får man inte känslan av det. man kommer inte riktigt in i rätt feeeling. så att säga. för att så se lite annat ljus än dataskärmens tog jag mig iallafall ut på en liten promenad, det va supersvettigt. har sån grotesk träningsvärk i armarna så fick lämna kryckkäpparna hemma. och det gick bra. men om det nu, mot all förmodan, skulle vara något fel på benet och jag förvärrat det med min oaktsamhet kommer jag att hata mig själv för resten av livet. men det är ett senare problem.

igår åt jag och min sambo mysmat och lämnade disken till idag för att bara tillbringa tid med varann ;) porrigt va? ivilket fall fick vi för oss att lyxa till det lite nu på morgonen också och diska i maskin. så vi fyllde upp med disk, insåg att vi inte hade något diskmedel men tänkte att vi skulle fylla upp med handdiskmedel. vilket var en mycket dålig tanke. det slutade med att vi satt och torkade skum från golvet som vällde ut ur maskinen. likelikelike.


nu kanske man ska satsa på att laga lite lunch. nudlar. möms.

sista dagens man ever. baraföratthanärdetabsolutsexigastesomhäntdenhärvärlden


You know that type of shit just don't work on me,


nejmen hej
hej men nej, jag behöver inte ligga.
jag vet att du älskar dagens man lika mycket som jag gör!

något jag inte diggar lika hårt är min morgon. 
ställde mig vid fem för att komma till jobbet. men kom lixom aldrig dit.
istället hamnade jag på röntgen med ett tokömt ben och oförstående läkare.
därifrån kom jag ett par kryckor, piller, ickejobbaintyg (JIPPEEEY) och en skena rikare.
skenan ska sitta på tjugiofyrasju i tre -fyra veckor. 
gnällt? CHECK.
vilat foten? NOPE.
skenan på? NOPE.
benet högt? NOPE.
skor innomhus? NOPE.
vickat på foten? CHECK.

ny röntgentid på tisdag och jag hoppas att det ser fint ut då.
och framförallt känns bättre då. för nu är det hell
framförallt för minmaja som blivit väärsta slaven.
efter det uppsägning från BK och link i ett par dagar för att packa ihop mitt liv.
igjen.

VI SES DÅ!
trevlighelg
<3


..do what you like and do it honestly


heisan!

första utefikan CHECK.
fyfan vad göödigt att sitta i solen med en latte.
nu väntar bara skinnjackan och solglasögonen så är jag nöjd ashell!

taggar för midnattsjobb. låt det va med någon normal.
nextup; löönch

nejmen , här bjuds det på partyhits..
Ke$ha – Your Love Is My Drug




Hit me with lightning,



sitter på golvet i vår lilla lägenhet. det börjar mörkna så smått utanför våra fönster och det det är varmt om stjärten. golvärmen är på i högstahugg och det är så skönt, så skönt. jobbet idag gick allatiders, va en mycket lugn förmiddag och jag hade trevligt sällskap vid min sida, så jag antar att det är dumt att klaga. när jag kom hem letade jag rätt på mina försvunna hörlurar och gav mig ut på en härlig löprunda. det gick väldigt bra faktikst. lite svettigt eftersom plusgraderna nu mer nått vårt land! det är fanimig vackert och extrem lycka att se snön smälta bort. så nu kanske man hinner se lite grönt innan midsommar iallafall! heja solen!

efter det att jag duschat & myst in mig i myskläder har jag varit som klistrad framför datorn. och damn vad snabbt tiden gått! nu har jag varjefall effektivsökt på nav och finn så gott det går. heja mej.  jag är trotsallt glad att jag har BK så jag har något att sysselsätta mej med och få ut en litenlitenminimal lön utav. man får taga vad man haver. eller nåt sånt.

nu ska jag lägga en kudde under stjärten för svanskotan börjar ta stryk.

italienskt står på middagsmenyn idag! jävlar vad lyxigt.

ha de gött mina landsmän <3er!


i don't mind at all

 tyngd?

HEEEJ tjejer! hur är det fatt? vill börja med att berätta hur saknade samtliga är.

här på andra sidan gränsen är det fejnt! varit en förjävla dålig uppdatering, men har inte så mycket att förtälja. mer än att solen skiner och jag känner mig lycklig insideout. miljöombytet gjorde mig gott!

men eftersom intresset är så hiiiimlastort för vad jag sysselsätter mig med så ger jag er en liten lista över saker jag hunnit med.  spännande vaaa? hahahaha. fyfan vad töntigt. men så får det bli. roligast först;

jag har shoppat  
jag har tagit en fika med maja på ett jättemysigt fik
jag har bokat tid till förnynig av färg &frilla!
jag har allmänbildat mig och kollat på slottet &töntiga militärer
jag har träffat jens en sväng 
jag har blivit moster
jag har varit på intevju (som jag antagligen inte får jobbet på)
jag har skrivit om mitt cv
jag har jobbat på bk
jag har gått vilse!

som ni kan utläsa hamnar ju jobbet ganska lång ner på listan.. senast jag jobbade så va det med tråkiga kollegor och det va ett jävla tjöööt. huvudvärken sitter i fortfarande. typ. det är annorlunda när man jobbar med dom snälla (snygga) killarna, då ger jag mej fan på att bre på ett leende och lyckas. och om inte annat så frågar jag mer om gärna om hjälp ;) men sist som sagt tappade jag lusten eftersom det va så jävla stressigt &tråkigt. men påt imorrn igen! blähblähbläh. det va iallafall då jag tog tag i att skriva om mitt personliga brev, och det är ju positivt. så nu ska jag söka ashell. och nu vet jag med vad jag vill jobba! inom vården!!


en tokbra låt som ågge skickade för ett par dagar sen, och som följt mej i iprincip varenda affär idag.. Biffy Clyro – Many Of Horror [When We Collide] lyssna &njut!

jag kommer somna som en litet barn inatt.
sleeptight!   ... ah, skojade med vården!


I can't fight it any more

 liseberg -o9

goodkväll. eller trött kväll ? beror på vem man hälsar på. justnu känner jag mig mest trött, men lite god också. vaknade vid halvsex, så jag är lite mör i kroppen.. räknar ner minuterna till nio för att det ska kännas mer okej att lägga sej.

idag har jag ju gjort min debut på burger king. och king va väl precis vad jag va! som gjord för att sälja hamburgare ;) haha. ni skulle se hur snygg jag är i keps, få förunnat! mötte iallafall upp min roomie efter arbetspasset och vi fixade de sista pappren för att få bli medborgare. så nu väntar vi på ett norskt personnummer, men sen ska väl det mesta vara klappat och klart.. tror jag. vi sprang runt lite på carl johan innan vi bestämde oss för att åka hem och tillaga vår goda soppa. efter det sprang jag en vända som gick betydligt bättre än senast. fädt skönt. och efter lite mer käk aka gröt, sitter vi nu och lyssnar på btjejerna på eastfm. förstår inte vad som är bra med dom, och varför dom fått en egen programpunkt.. men det är mycket här i världen man inte förstår.

nu får jag borsta tänderna.
sleep tight !


Picture perfect memories



heeello sugar!

Nu har vi kommit igång med lägenheten. avsaknaden av möbler gör det lite kalt &tråkigt, men det funkar! idag har vi flyttat runt lite kylskåp och grejer, iallafall lekt duktiga. och imorgon har jag min första jobbdag på bk, ha ha, visst låter det lite coolare?  och på fredag ska jag på ytterligare en intervju på accessorize, klarade första intervjun så nu vidare till finalen.. håll tummarna för mig och mitt knackliga språk! har skaffat ett norsktnummer nu som det blir lättare (billigare) för både er &mig att höra av sig till, så det kan vi ta på messenger och inte i min välbesökta blogg ;)

pratade just med mami. hon är mysig. men nu är det somså att syrran har fått värkar.. men annars är alla krampfria ;) nejvars, men hoppas förlossningen går bra.. :)

så vill jag gärna förtälja att jag är fädt sugen på godis, fast att vi delat på en chokladkaka och lite lösgodis. men antar att effekten av hormonerna blir det dubbla när man hoppar såhär och jävlas med kroppen.. ge mig merameramera.

saknar er hemma ! i utbyte mot lite mat är ni jättevälkommna!


NU HAR VI HEELA LIVET FRAMFÖR OSS
pussogodnatt


RSS 2.0