inLove

Find me here
And speak to me
I want to feel you
I need to hear you
You are the light
That's leading me
To the place
Where I find peace again

You are the strength
That keeps me walking
You are the hope
That keeps me trusting
You are the life
To my soul
You are my purpose
You're everything

You calm the storm
And you give me rest
You hold me in your hands
You won't let me fall
You steal my heart
And you take my breath away
Would you take me in
Would you take me deeper, now

Would you tell me how could it be
Any better than this?


Cause you're all I want
You're all I need
You're everything, everything


image6

kommer du hit då


idag har vart en relativt bra dag,
vaknade skapligt och gick då ut och gick med jenny ett varv runt max :) det var trevligt!
sen kom jag hem och åt mina nya flingor till frukost, oj vad de var goda.! :D hahaa. sen cyklade jag till stan och kollade på jogging skor, hittade eventuellt ett per.. ska kolla imorgon också. samt en väska som jag kanske vill ha, har inte bestämt mig ritkgit än..  sen iallfall cyklade jag hem och vilade en stund. sen åkte jag iväg och tränade, haha, värdelöst.. sen så mötte jag philip i stan, så vi cyklade hem tillsammans :Dså träffade vi maja också, stackarn att vara sjuk =(  hm, sen har jag vart hemma, städat mitt rum, måste jag göra någon mer dag, för det blev ine så ordentligt, men iallafall, och fså har jag fått en Tv :D passar mycket bättre till min tv-bänk än den förra tvn, så det var ju kuul. :) nu på kvällen var jag ute och gick en sväng, så mötte jag annica och adam :) så vi bestämde oss för att ta en promenad tidigt imorgonbittin, innan jag cyklar iväg till ikanohuset :D  hoppas det blir lite varmare snart! ser på smhi nu att det ska bli ganska bra imorgon på kvällen, och ganska bra på torsdag förmiddag.. 

jag har en hemlighet som ingen annan vet. ;)

nattii

wonderful world


hallå :D
idag har vi vart i västervik, sååå mysigt! roligt att komma bort från linköping lite måste jag säga, se lite nytt folk och lite nya affärer oså :) gick omkring där, hälsade på Philips vän som jobbar där borta :D  massa fina båtar vid hamnen, japp, kanon dag! haha, vi såg en tokig skabb räv, första gången jag sett en räv, tror jag ;) så hade den skabb, :/ äckligt.  nu på kvällen har jag och philip vart och hälsat på min mormor&morfar, det var ett ganska trevligt besök, bättre än väntat, haha, men jaaa.. finner inte ritkgit ord.
fredag imorgon, då blir det stan -DUBBELT ! hahaa, dubbelt så trevligt!  o lördaag, :) ska bli kul :D hoppas på bra väder! :)


jag vill ha sommarvärme - Nu! -Volleybollen med tjejerna i klassen, vi var braaa. haha.image5


sommartider

första veckan jag är ledig på sommarlovet, både bra och dåligt faktikst.
i måndags var det uunderbart! var med maja och solade i tinnis, tog mitt första dopp  för i år, (i poolen),det var underhållande. :D igår var jag på ikano o köpte ett par strumpor, haha, kollade även på ett par shorts som jag eventuellt ska köpa. :) cyklade hem med Philip<3 o senare på kvällen var vi iväg och körde minigolf, jag , philip, maja och andreas :) himla trevligt. man kan ju säga att jag kom tvåa, eftersom maja & andreas delade förstaplatsen. :D  och idag har vart en totalt värdelös dag, suttit här i princip hela dagen, var ute och solade en stund men man får ingen lust när det blåser så himla mycket. men det var faktikst varmt! Fram mot kvällen ska jag iallafall träffa maja , det ska bli huur trevligt som helst :D och IMORGON så ska jag och Philip till västervik, det ska bli mysmysmys och jätte kul :D  på fedag ska jag ta en sväng med maja på stan o shoppa, o på lördag blir det fest :) i hope it will be fun , jovars, det kommer det bli.
annars har jag inte gjort mycket den senaste tiden, suttit vid datorn som sagt, vart på stan oså :) läst en annan tjejs blogg också, fruktansvärt skrämmande, är som om hon sitter och skriver ett kapitel ur mitt liv.  men ganska intressant. haha. dubbelgångare.

näpp, nu ska jag fixa lite inför kvällen. ha det bra!

som lugnet innan stormen.



ousch, sitter och kollar på gamla bilder, får tårar i ögonen.
fan vad allt förändrats, på både gott och ont kanske. men på bara ett två år -det är sjukt, och det svider när man tänker på det. typ, sommaren 05, flämslätt o allt. tyckte om philip redan då, aldrig hade jag kunnat gissa att det skulle bli såhär underbart och bra.. jag är glad att jag inte gav upp :)  men det fanns mycket den sommarn som jag är väldigt tacksam över att jag fick vara med om, vissa grejer hade jag kanske hellre sluppit.. men man lär av sina och andras misstag sägs det ju. sommarkvällarna var underbara, timimie och jag satt ihop typ, men det var bra.. då. sandra och timmie hela sommarn, liseberg och grejer, hel skoj.. och sommarkvällarna i tallboda förståss, det var mysigt. saknar lite grann, ibland, kanske.. lambohov vissa kvällar också, inte ritkgit lika nice kanske. ha. och sen alla dessa mopeder.  oså malin också, fy vad jag saknar malin. tjata sönder anton den sommarn, hahaha.  niobee -aldrig mer, den klassen kan man sakna ibland.
i september -wake me up when september ends - ett ögonblick, sen var du bara borta. =(
sen där vid årsskiftet, mellan 05-06, så tog det mesta slut, inget mer sandra, inget mer timmie.. bara alla andra tallbodingar.
slutet på något bra,och  början på något underbart.
februari -06 kom, den 5:e kom, lyckligaste dagen hittills, utan att tveka.
absolut tystnad under ett par månader (lugnet före stormen) tills isen en dag bröts och vi pratade mer , och mer, och meeeer.
sommaren, WINNERBÄCK  +MALIN, allmännt bra bara.. philip, alltid alltid min philip<3
och så har det bara rullat på, både med uppförsbackar och sluttningar. :)
-efter regn kommer solsken
oså ny skola, ny klass. helt okej den med, haha. träffat nya vänner, kanske för livet? så visst har det vart bra. ombyte förnöjer!
första syskonbarnet kom till världen, ett positivt inslag i våra liv ;) söt som socker.

jag är så kär i dig så jag kan spricka.


lyckligast i världen -det är jag!

sjutton månader idag! :D
och bara en vecka kvar på praktiken,
och minminmin älskling är hemma igen ! :D
kan det bli bättre? :)

RSS 2.0