love, sex and magic

Sometimes this life is a bitter pill,
sometimes it is like nu.

den senaste tiden har jag känt mig så förbannat lycklig. det var fruktansvärt länge sen jag mådde såhär bra! och känslan är på riktigt, lixom, ah, helt underbart ! tiden och dagarna rullar på fort! har umgåtts med otroligt fina vänner och kommit allihopa så mycket närmare för varje dag som går. ni är betydelsefulla för mig! jag vill bara leva hela sommaren som jag levt de här veckorna, men ju roligare jag har, ju snabbare går det tills verkligheten med jobb och allt vad det innebär kommer ifatt.  men jag antar att det kan vara fint och positivt att tjäna lite pengar och träffa annat folk, så uppskattar man nog ledigheten mycket mer sen också. vi lever i nuet . jag är så tagad för hela livet ! FYFAN vad jag mår bra och FYFAN vad jag hoppas att känslan aldrig försvinner !

liseberg var så jävla mysigt och kul och bara helt bra. det som var mindre mysigt var väl att sitta bredvid emeli i 7 timmar.. men det gick an när man vant sig vid lukten. sen har vi badat och grillat och chillat och umgåtts. fyfan vad jag trivs. jag älskar er gott folk.

klarade teorin idag btw. jag är stolt över mig själv. min känsla när jag satte foten över tröskeln var "vad fan gör jag det här för". det hade kommit ut flera stycken från skrivningen innnan som hade kuggat, den ena grät, den andra kokade av ilska, någon såg ledsen ut, och någon likgiltig. och så var det någon som sa att proven inte alls såg ut som de gjorde hemma/körskolan, vilket VERKLIGEN stämde, så jag blev asrädd. min första fråga var assvår, så då blev jag lite orolig, men hann läsa igenom provet en gång till innan jag klickade på vidare . så blev jag godkänd :D fotot blev förövrigt asfult, HAHA, var så jävla nervös så bara spärrar ju in blicken i  kameran. (Y)

TAGGA UTGÅNG IMÅRRRN

jag var tvungen att skriva av mig?

PUSSS

rap das armas

den här veckan har verkligen varit helt underbar, fullspäckade dagar med fint folk och roliga upplevelser. lite ledsen över att vi inte åkte till P&L är jag allt, men vaaafan, har haft jäkligt gött väder och roligheter här hemma :D
igår var vi en massa tjejer + jonte i berg, solade och badade, brände ryggen och läste körkortsboken, skrattade och lyssnade på musik. det var en härlig dag, förutom motvinden på hemvägen som gjorde cykelturen asjobbig. på kvällen sen bjöd vickan hem till tjejkväll vilket verkligen också va asmysigt, åt god mat och godis. där röök min godisdag, jag som sett fram mot att inhandla det idag.. maha, får vänta tills nästa fredag =D

idag har jag pluggat körkortsteori, klarade de där distanstesterna så jag håller tummarna för att det går lika bra när jag ska skriva upp. så var jag iväg och simmade, gick bättre idag än sist, eller, ah, jag fick inte kramp, ingen bikini som gjorde att jag flashade tuttarna, och ingen kramp i foten. så det var ju skönt ! såg även att den bassängen är en 50-meters bassäng och inte 25 som jag trodde ! så idag simmade jag 3kilometer (60längder) ! WOHUE

imorgon åker jag till liseberg :D ska bli askul, tillsammans med vickan, maja, emeli, simon och johannes! 

det rycker i varenda liten nerv i min kropp, är asdanssugen.. men det får vänta i sju-åtta dagar.  

SOLONG

visst är det helmaxat ?

 lilla plutten

gårdagskvällen blev som förutspått väldigt lyckad ! jag, emelie och therese satte oss på georges och tog en fika, sen anslöt sig även maja, vickan, emeli och lina ! det bjöds på mycket skratt och härligheter. meer sånt vill jag ha.

va även på körskolan en sväng innan fikat och där gick det förvånansvärt bra, ska bara ut och köra en massa massa så ska jag nog kunna få det där kortet ganska snart. måste lära mig fickparkera och backa runt gathörn lite bättre bara.

dagen har i sin helhet varit ganska lugn, men händelserik, för mig själv. var ute och gick en långpromenad på morgonen för att senare avnjuta min frukost i solen, me like. sen gick jag ner till tinnis, var förvånad över folkmängden där inne, helt sjukt. simmade massa längder i lite över 90 minuter, så nu är jag ganska mör i kroppen! sen har klockan verkligen sprungit iväg nu på eftermiddagen, skönt ! vill lägga mig i min säng.

imorgon ska jag vara barnvakt åt Meja, tror jag.. ett par timmar på dagen ! myspys. annars blir det berg eller varamon :D

orkar inte tänka mer. PUSS


I’d walk to you if I had no other way

 flygresa till irland

det mest sjuka med denna dag är trots allt att vi hade kunnat sitta på ett flyg härifrån, njutit av den kommande veckan, trots att värmeböljan är på väg in i vårt land. just i detta ögonblick kunde jag ha sett fram emot en vecka i cypern med fyra tjejer. solat, badat, festat, ätit glass och bara tagit det luugnt. meen, nu sitter jag här - i min lilla lägenhet i stan. har städat ur min garderob, hittat ännu fler skor som jag glömt bort att jag haft. damsugit golvet och fått mamma att rycka lite på mungiporna av tacksamhet.

VAFAN GÖR JAG HÄR. känner jag.

meen, idag är återigen en nystart på mitt "nya liv".. den versionen av mig som syntes förra veckan äcklar mig, jag har verkligen kommit efter med all träning och min kost har varit usel, lindrigt uttryckt. men nu blir det förändring! haha, kanske.

ikväll ska jag umgås med emelie, vad vi hittar på är fortfarande oklart. men bra blire. <3


älska mer

mums

haha, fyfan vad mitt jobb är sjukt, insane, galet. har jobbat sen elva, hittills har jag ringt ett samtal, som inte ens var nödvändigt. nästa grej jag ska göra är att värma mat i micron halv ett, efter det har jag ingenting att göra fram till klockan fyra! (Y) kan man ens kalla det jobb? så jävla segt när jag är själv också, läntar tills anna kommer klockan två iallafall så vi kan fördriva lite tid tillsammans.

gulliiiiiiiiiiiii

I heard about it.

god kväll god kväll !

så sitter jag här igen.. samma i-landsproblem som igår, hur ska man få sista halvtimman att gå? mjaa, bloggar lite meningsfullt igen tänkte jag!.

natten med camilla gick förvånansvärt bra, förutom att hon hade en hamster i sängen som sprang omkring, och jag äcklades över ashell. vi fick dela på ett täcke, och som vanligt när detta sker är det jag som vaknar upp med hela täcket på något lustigt vänster. skaffar mig muskler i sömnen tydligen. (Y) blev väckt av en alkoholiserad kotte inatt, lite majasyndrom på han. "om jag inte svarar är det inte för jag sover- utanför att jag är sur"

sjuukt vad fort den här dagen med har gått. så himla nicce. helgen kommer vara förbi dösnabbt känner jag.  

nej, om jag kanske skulle återgå till mina sysslor.

PUSS O KRAM

mjarde

anna gick precis ifrån mig och sista halvtimman här brukar gå så himla långsamt.. sitter därför och fördriver lite tid framför datorn innan det är dags för mig att ta cykeln hem till mormor. det är ingen mening med att logga in på msn känner jag nu när alla ändå är på midsommarfiranden, skulle känna mig ännu mer lonely då. har iallafall varit en sjukt värd dag på jobbet och jag har faktikst haft jävligt kul tillsammans med anna! så det känns ju bra iallafall. självklart hade jag hellre spenderat tid med mina vänner, men det kommer fler tillfällen för sånt!

inatt ska jag dela säng med cäämilla. det var ett par år sedan, och med tanke på att både hon och jag växt får vi se hur mystrångt det lyckas bli. jag vill ligga vaken och kolla på tv - hon vill sova. imorgon när jag vill sova - vill hon kolla på tv. catfight.

gjorde pastasallad imorse som jag ska äta både fre-lör-sön, känner på mig att det är så det kommer bli när jag flyttar hemifrån med.. smarrigt med torr pasta på söndag btw. imårrn ska jag jobba mellan 11.30-21.15 , så blir att spendera natten hos mormor och morfar då med. och heeem på söndag och träffa mamma. <3

mjaaa, kul inläggg vaaa. fyfaan vad jag är trött (fyfan vad vi är bra, ska det vara som (8))
peace out

vem som helst kan avge tomma löften

haaallå allesammans.
vill bara säga att jag är sjukt opepp på den här helgen. skulle varit opepp på jobb oavsett om det var midsommar eller inte, jag bara känner NOOO. och nu vet jag inte vem jag jobbar med så det finns inga garantier på att helgen ens blir liite kul. haha. det är bara bita i äpplet och åka dit med ett smile ! har iallafall bestämt mig för att åka till mormor efteråt, så jag återser mitt hem på söndag vid 21-tiden. tills dess är jag i lambohov. MEN PENGAR VAFAN.

nu ska jag duscha och fräscha till mig så kanske jag blir lite mer motiverad!

jag och emelie ikväll!

som plåster på såren

 mina inköp, missade en bikini-överdel !

igår var jag i norrköping med maja, vi hade en helt underbar dag tillsammans! blev en del shopping och väldigt mycket mys bara. älskar dagen när jag tänker tillbaka på den.

occh idag var det stan med emeli. det var kännslokallt och allmänt äckligt. vi gick tillsammans ett par timmar utan att säga ett ord. köpte lite idag med, ett par skor blandannat. så jäkla onödigt egentligen. igår satt jag och grät över hur mycket pengar jag lagt på skor de senaste månaderna.. men så hittade jag dom här som var så fruuktansvärt fina ! så var jag i behov av solpuder så det blev lite sånt, och lite smycke.. och och och. mja, men nu rycker spara-miriam in ett tag tror jag !

ikväll bler mys vid ån . LOOOVEIT


vi hade allt




UNDERBARA TIDER !

jag är lycklig, lyckligare, kanske lyckligast. men är det det här som kallas frihet så vettifan? haha.

ge mig en kyss.

over my head

mjaa, skönt att kunna fördriva tiden framför datorn idag ivarjefall.
under gårdagsnatten hade jag värsta feberdrömmarna och svettades o frös omvartannat, så vaknade jag upp med världens halsont. hade inte tänkt säga något till mamma först eftersom jag var tvungen att uträtta en del grejer. men sen när jag satte mig vid frukostbordet och började tjuta när jag skulle svälja blev det rätt uppenbart att något var fel.. åkte iväg till doktorn (min mamma är överbeskyddande) och han konstaterade halsfluss och hög sänka, vilket innebär att man har en inflammation i kroppen. (haha, google is the shit) hade en otrolig jävla huvudvärk, och i kombination med halsontet mådde jag förjävla dåligt.

idag däremot mina vänner har febern gått ner till 39 och jag mår något bättre än igår. fortfarande ont i halsen så det tar emot att dricka och äta, är hungrig så inihelvete men mår illa så fort jag får i mig något. (Y) var en sväng hos mormor och blev ompysslad där, myspys.

min röst är sig inte lik och om det skulle ske ett mirakel och den fastnade i det här tillståndet skulle jag antagligen ta livet av mig.

HA EN UNDERBAR STUDENTVECKA NI ANDRA.

nu tinar frusna själar

 KÄRLEK


this is the future my mother warned me about.

ja, ibland blir inte saker och ting riktigt som vi tänkt oss.
gårdagen var ett praktexempel på detta.

vaknade på gott humör efter fredagens lyckade bravader,
möttes av en ledsen mamma som förklarade ett och annat för mig.
var nere på noll, peppfaktorn åthelvete och ifrågasatte meningen med det här livet.
tog mig en nypa luft för att ventilera, det fungerade hyffsat. jag älskar dig, du är stark,
och jag litar på att du klarar dig igenom det här.

jaa, ingen bra start på dagen..
meen, drog mig in till stan och träffade Philip, vi gick på balen tillsammans
med Pär och Beckman. inte lika vacker bal som vår, men den dög.
träffade lite kamrater där innan jag drog mig hemåt för MAT.
sen in i duschen och hem till Emeli ! vi fixade oss iordning och myste litegrann,
sen begav vi oss till Mariahs syster för förfest! :D
redan där började kvällen spåra ur och sen blev det bara värre när vi kom in
till platå och träffade några stockholmare som ville visa hur täta dem var
genom att bjuda på drinkar.. men det var fruktansvärt kul kväll förutom
hur jag lyckades bete mig mot några utav mina vänner.

idag vaknade jag och mådde skit, vilket jag förtjänade..
somnade om och vaknade några timmar senare med söndagsångest,
men illamåendet hade lagt sig. följde med mamma och röstade..
åkte till maxi och köpte mig en chokladkaka, sen hem, in till stan o köpte nya skor.

ikväll ska jag träffa j innan han åker iväg på något. treevligt dåe.

FEM JÄVLA DAGAR KVAAAR. SJUKT.

PUSSSS

varje dröm jag leker med

                V.S.            


Precis hemkommen från 55:an. var en trevlig kväll med en massa tjejer!
skulle ha gått ut, men så kom jag på att jag hade körskola imorgon, whuää. gick och tog en burger med emeli och lina, åkte hem i 110km/timmen för det var så kallt, och hamnade här med en sprillans kopp te. vad skulle vara bättre nu? lite sällskap kanske.

slog precis upp min kalender och inser i detta ögonblick att jag inte har körskola imorgon (Y) great. en annan torsdag.. tur att man har koll.


och ikväll känner jag verkligen inte för att sova ensam!  kom.

one more time

vill sätta hjärtat i halsgropen, spy upp det och kasta det långt åt helvete.



du har vaknat i fel säng

6.45 ringde min klocka imorse, kommer inte ihåg senast jag ställde den så tidigt. pallrade mig iväg till körskolan och gjorde misstag efter misstag, men evelina påpekade bara EN sak som jag kunde kuggat för. så det tar sig! fyfan, snart är det dags.

har spenderat alldeles för många timmar i skolan idag.. gick på infotiden 9.30, har fått betyg i svenska, idrott och historia -vg på alltihopa. vg är verkligen  "jag vet inte vad jag ska sätta".. en har jag jobbat på med kabbarén, nu har jag gjort mitt känner jag! pratade betyg med iréne idag, och som den mentor hon är tog hon även upp att lärarna kommenterat att jag är allmänt nere och ledsen. jag har knappt ens varit i skolan under de senaste två veckorna, så vad de fått det ifrån är ett stort frågetecken. mysigt att de inte lagt märke till att jag inte är där, men lägger märke till att mitt humör inte är på topp -vilket det är! jag är lyckligare nu än på mycket länge! faast vädret är förjävla stämningsdödare, skulle spelat volleyboll idag, men det är inte samma känsla i blöötsand.

min kropp har börjat säga ifrån trots att jag inte varit såhär dålig speciellt länge. eller för mycket alkohol och tjockismat och för lite sömn. måste ta det lite lugnare fram till studenten. mitt hjärta slog i otakt inatt igen, det är ingen härlig känsla.

nu ska sätta mig framför hundtricket, längta tillbaka till 90talet och skratta litegrann.

luften känns lättare att andas nu.

RSS 2.0