that's just the way love goes

på fötter igen efter min lilla svacka. vad säger man? det är inte bra med för mycket av det goda. tydligen. hade rehab med mina fina igår, mat i parken, fotboll och mys. sen hem hit där vår inneboende väntade. hon är söt. haha. idag har jag huvudvärk, va asseg på jobbet, men dagen gick fort ashell. efterpå va jag i stan med bästis och shoppade lite. nu är det tammefan köpstop. NEXTUP lyxfällan och chai

ciiiao :)

>.<

nio dagar kvar till semester. jag behöver semester nu.
gårdagen gjorde mig sjukt låg och jag fattar verkligen inte varför.
så illa va det inte. kanske.

usch.

,

trött. sliten. ledsen. generad. fan ta den här eftermiddagen.
nu ska jag krypa ner och vänta på min gulletussa.

natti.


press it up

and all you do is hope,
but you're all fucking hopeless.

arbetsam är mitt mellannamn thesedays. hinner med ett o annat göj mellan varven, men den här bloggen hamnar visst lite i kläm. jag som skulle bli nästa kissie. jag va la inte ämnad för det heller. det är lite drygt att börja fyra, vet inte riktigt vart jag ska göra av dagen. ska ivarjefall handtvätta min nya klänning, slitsamt.

m hej jag heter bengt
i   jeg har kone, fire barn og jeg jobber hele dagen på en knappefabrik.
ha ha ha.

soolong.

nollkent

när du är tunn som luft
så är du nästan perfekt
du gör mig lugn
när alla ljusen har släckts
bara en sekund,
då är jag nästan perfekt
kom gör mig lugn
jag klär i din andedräkt


The best soy latte that you ever had, and me?








åhhhh. min helg har varit så jävla bra. är grymt osugen på jobb imorrn. men whattooodo. i fredags va jag och min sambo på ett engelsktinspirerat examensparty. startade kvällen tillsammans med en massa svenskavgudande norskar som lyssnade på basshunter och andra godbitar innan vi drog vidare. dansade allnightlong ute i spöregnet till olika liveband och drack sprit som var alldeles för billig. varvade med lite inomhushäng när kläderna behövde torka till. spenderade ett par timmar tillsammans med mychettrevliga norrmän &norskor innan vi drog hem till vårt lilla näste och jag slocknade på  en halvuppblåst madrass i vardagsrummet.

vaknade med världens ryck halvåtta och kunde inte sluta asgarva. maja stressade runt eftersom hon försovit sig till tåget. när hon dratt började jag peppa för jobb. uschaaan. men det va ganska stilla i butiken för att va lördag. bra för mig, dåligt för budgeten. dagen gick ganska snaaabbt, och efterpå fick jag sällskap av malin, denise och isabelle. vi lagade mat och myste oss hela natten lååång. i like.

idag har vi samlat oss för att säga hejdå till issa och nickie som åker tillbaka till sverige snart. buuuhu. ;( käkade
lunch på aker och drack kaffe på kj. usch vad jag kommer sakna de små liven.

nu ska jag vända tillbaka på dygnet och försöka sova.
ciao


dagens

MS säger: men om du vill gå hem med nån, så gå hem med nån.
men jag vill inte gå hem med nån
men ligg om du vill ligga.
jag vill inte ligga, det är ett jäääävla tjat bara för du vill ligga.
JAAAA..MEN...


,)

jag känner att idag blir en bra dag.

make it or break it











skönhelg med skönamänniskor.
fyra daar kvar till fredag. liiiiiiikeit.


det är visst nån som är tillbaka

igår löpte jag i två timmar! TVÅÅÅ TIMMAR. jag visste att konditionen fanns där inne nånstans. fan vad gøy.

nu fick jag samtal från jobbet. börja tidigare. jippeyyey.

det va allt.


om det är lättare att falla, med ena foten utanför?

näje, jag ska inte flytta hem. aldrig någonsin igen faktiskt. eller man ska aldrig säga aldrig, har jag lärt mig. en gång i tiden sa jag att jag skulle bo hos mamma i hela mitt liv. men så blidde det inte heller. men än på ett tag drar jag inte härifrån. punkt! det ser inte ens ut som om jag ska få lite permission så jag kan dra mig hem över en vecka i sommar. och det känns förbannat surt. saknar mamma så det gör ont i varenda nervcell. nu överdriver jag igen. men jag saknar henne. å mina vänninor hvaa..

de senaste dagarna har jag fått jobba ihop med våran vm. har röjt som tusan på avdelningen och fått ändra om precis allting. så det har varit grymt kul att se hur det går till på riktigt. hon är grym på sitt jobb, och jag önskar att jag va lika kreativ. men, jag va ämnad för nåt annat. nåt större. kan man tro. bara väntar på att finna ut vad. men var sak tar sin tid..

jag är trött ashell.

You're the nicest thing I've seen
I wish that we could give it a go
See if we could be something

på återseende


whoppppaa

ja, lägenheten är uppsagd. anna ska flytta tillbaka till stockholm. märdevi behöver folk. men nej, vi ska inte tillbaka till linköping. vi har inte tröttat ut varann och vi har inte tröttat ut oslo. tanken är att vi ska byta till en lägenhet lite närmare stan som vi kan bo i resten av vår vistelse. innan vi drar norrut för att tjäna pengar som ska användas till att resa. så linköping -på återseende 2013? det är så planen ser ut justnu. men planen har ändrats förr så vi får la se hur livet ser ut 2013.

snart iväg på jobb för ett långpass. ska göras nya a-områden och pillas med diversegrejer. har varit på accen både måndag &tisdag, så det går bra nu. ja, kompis det går bra nu. skulle hellre sola mej, men det får bli på söndak då det ska bli stråålande. löveit. nu ÄR det sommar!

/


RSS 2.0