Cause I've been there before

                                                         

hångel med minderårig? saknar plutten.

lägenhetspaniken börjar smyga sig på. varför är det ingen som vill ha två schöna damer i tonåren, utan fast arbete som andrahandshyrare? haha. jag förstååår icket.

min löprunda gick ungefär lika bra som lägenhetesökandet. irrade runt och letade efter den där parken som jag skulle springa i. fann en kyrkogård och gav upp, vände tillbaka. det va nog den kortaste och jobbigaste rundan i mitt liv. svårt att springa utan mål. svårt o springa utan kondition.

har kommit på att jag inte kan sova här inatt. så nu letar jag intensivt efter ett ragg. går och ställer mig på knarktrappan vid sentralen om jag inte får napp snart.. spännande liv !

things will get better if you just hold my hand.


you found me,

 
kan vi sakna studentkryssninge lite?

tillbaka i oslo! det känns fejnt :) har intagit den lilla svettiga madrassen, den här gången med både täcke och kudde. så det känns på vippen till lyxigt! jag hade nästan börjat sakna emeli också, så ikväll ska vi pilla i hennes pulla och se på OS. vi har inte varit själva hela kvällen, vickan var här en sväng, vi kollade på melodifestivalen &snackade skit. mysigt haaa?

vistelsen i linköping var ju som sagt jävligt intensiv. hann med shopping och träffa emelie, vilket va det mest viktiga. så var det en bonus att fika med mormor &besöka ågatan och såklart träffa marissa! dock va det lite motigt att gå upp igår. va länge sen jag hade en sån hård fylla, om man kan uttrycka det så? började känna mig levande igen först under introduktionen på BK, som började vid halv fyra.. men värt att göra ett avslut där!

nu ska jag socialisera mig. 
 
pussskram


you make me feel alive,

Jag har sett hur du kämpar för att ta dig loss
Hur rösten manar Stå upp och slåss


ohhboy vad snabbt det gått. sju dagar. femtio mindre cv'n. tre anställningsintervjuer. ett nejtack. ett nytt jobb. ett ovisst. en fet telefonräkning på delbetalning. en ombokad hemresa. fyra lägenhetsvisningar, ingen lägenhet. 

resan kunde inte blivit jättemycket bättre (en adress kansket). sjuukt många misstag resulterade i lite lärdom, numera är jag insatt i trikkar, bussar, tunnelbana, tåg och allt vad trafik heter. språket löser sig så småning om, och allt annat också .. ha ha ha. i tio timmar har jag färdats genom land o rike idag, och tack vare trevligt sällskap, film och musik så gick det faktikst riktigt bra. men det lär bli fädt ensamt på tillbakavägen. men innnan resan tillbaka ska jag hinna med diverse grejer. min nya frilla får jag helt enkelt vänta med, eller fixa i oslot.. återstår att se! är ledsen över att jag inte hinner delta i den spektakulära utgången jag planerat i evighetersevighet. jag som räknat med en fjortsfylla som sent skulle bli glömd. men ickeT. den väntar jag på med spänning. :)

TILLRÄCKLIGT. vill bara avsluta med att jag ser fram mot det här jättemycket. tror det kommer bli perfekt i slutändan.

sov gott hjärtebarn


 













min dröm är redan du,



ska du schemalägga hela livet,
eller ha din rastlösa frihet kvar?

ingen trötthet har gjort sig känd än. rutinen omvänd, natt till dag, dag till natt. varje dag är en helg. det fungerar i praktiken. lider inte, klagar inte. inte försen det blir som nu, när jag verkligen skulle behöva sova. rummet är mörkt sen länge. tänkt varenda tanke. lekt med varenda dröm. men tillräckligt nu. nu vill jag bestämt sova. ska  gå upp om ett par timmar. ta tåget härifrån. påbörja våra nya liv. dagar som kommer bli värda att minnas. när vi tog klivet in i ett omoget vuxenliv. jag gillar det. jag tror på oss. låt det bli så!





you were always on my mind

bläähä. räknar nu ner sista minuterna på jobbet. sen slutar jag. antagligen för gott. är det inte sjukt? buuhu. nu känns det nära. skrämmande nära. nu har jag sagt hejdå till mina kollegor, och fått ett par lycka till. jag känner mig halvrädd. men så vet jag att det väntar ett socialare jobb, trevligare människor, och ett helt nytt liv bara sex timmar härifrån. och den tanken håller mig levande. adjöt lyckades iallafall infalla sig på en bakissöndag. tack och lov en lugn sistabakisdag. slumrade till i personalrummet och vaknade till med ett kvävt skrik. hejaheja. men nu är det slut. över. och nu ska vi snart börja ett nytt kapitel. och det är fan TOKIGT.

gårdagens utgång va också lite sådär halvlyckad. blev full. gick till pitch black där alla va arton (man är stor när man är nitton), och där musiken kort och gott SÖG. aldrig mer. men man ska prova allt.. :) sms -trakasserade emeli som hade hamnat på villovägar.. men så kan det bli.! jag och majsve hade kul. och ännu mer kul. och mest kul imorse. jagdörlite..

allahjärtansdag blev bra. och jag tänker på alla mina hjärtan idag. jag älskar er.


..another runs away

 NAW

Se vilken charmig bild jag hittade på mina mottagna filer. måste va åratal sen. har inte tillåtit någon människa att kalla mig mirre i hela mitt liv, förutom pappa. och jag har lite svårt att tro att han skulle ha bejakat sin konstnärliga sida.  charmant med litet i när alla andra bokstäver är stora.. btw, mitt i allt sökande hittade jag en passande låt som någon döpt till "miriam, jag älskar dig". haha. sammanfattning; däämn vad jag va älskad. under min lilla nostalgitripp lyckades jag även komma ihåg att min karl på den tiden (90talet) skickade in ett medelande till ZTV, där det också stod något i stil med att han älskade mig. undrar om han känner likadant fortfarnade? kanske skulle ringa och se hur det är mä'n..

back to reality
det här med småtimmarna har en verkan på kroppen som gör mig en gnutta nedstämd. eller inte nedstämd heller. men jag känner mej lite ensam. fast att jag precis varit omgiven av all kärlek jag behöver. och mer. du glädjer mig. jag är nog bara trött, och mätt. jävlar vad godis jag brukat ikväll. men är det fredag så ska man helt enkelt gå all in. och det kan man väl säga att jag läätt gjorde. i love you.

imorgon ska jag jobba. jag hatar tanken. de här tre dagarna har gått förskräckligt snabbt. mamma har inte varit jobbig. hon har förvånansvärt varit riktigt lätthanterlig. förutom diverse klagomål på min bilkörning.. idag ivarjefall så har vi varit på lägenhetsvisning och på stan. hittade ett par leggings som jag älskar. och lite annat ;)

nä. nu är det snart uppstigning. blir nämligen "av med" klänningen idag. blandade "känslor". (lite mycket "ann-kristin") underbar dag. underbart minne. men vad fan ska jag med klänningen till? förvisso en riktig festblåsa på ågatan. om man känner för att piffa till sig lite extra någon gång.. MEN. sovdags. pusskram

Come and play with us. forever... and ever... and ever.


shine with me



godkväll mina mannar :)
vad har ni för er? ha ha.

ytligt
själv sitter jag här. i mitt lilla flickrum. ensam. övergiven. Näääråh. eller visst är det så. men inte ritkigt lika jävligt som det låter ! har precis prövat dagens inköp och är otroooligt nöjd. behövde unna mej själv lite.. det behöver man visst alltid. hittade dock ett par skor som verkligen va to die for.. men behärskade mig och bestämde mig för att köpa dom efter vistelsen i oslo. då är det ödet om de finns kvar ;) riight?

hittade iallafall en mycket vacker kavaj, som kommer vara super behändig i sommar & i vår. och lite armband som alltid kommer till nytta. och ett par mysbyxor, som va sköna asheell. som dessutom ska invigas på myskvällen imorgon! så köpte jag jättefina strumpbyxor på bik bok, skynda att fynda, ta tre för två! ett par va sånnadär med streck som går längs bakbenen, assexigt! men mina ben råkar vara twice the size för att vara okej att bära sånna. men vafään. en skönhet klär i allt. ha ha ha. köpte mig en ring också. jag hatar att bära ring. men tycker det är grymtsnyggt. får se om jag ändrar mig sen när jag har fixat till ett par snygga naglar. :D

och ikväll har jag och maja varit och tittat på disney on ice. helt förtrollad av första scenen. resten va bara barnsligt ;) meeen. heltklart värt! nu har jag bestämt mig för att min dotter ska åka konståkning, och att hon ska bli bra på det! punkt

sov gott.


grow up or die trying



FAN VAD PEPP JAG ÄR PÅ DET HÄR LIVET.
älska älska älska.

bortsett från min milsdjupa träningssvacka känns det som om precis allting annat funkar så grymt bra justnu.  Det känns som om det är den här inställningen som kommer ta oss så jävla långt. precis dit vi vill komma. har sökt jobb och letat lägenhet hela dagen. samtidigt som jag telefonterroriserat morfar. vart är han om han inte är på kontoret? HÖM. men iallafall. det känns sjukt nära nu. och det är en vecka tills vi åker. och antagligen bara tre tills vi intar norsk mark på riktigt. NU är precis rätt tid att ta ett kliv ut i vuxenlivet. ett steg här ifrån.  jag älskar det.

och jag älskar kamraten som jag tar det här steget i livet med.
kommer vi klara det? JA
kommer vi gå varann på nerverna? JA
kommer det va värt? OM det är.


som grädde på moset kommer j hit ikväll. och vi ska ha grymt mysigt. filmuppladdning ikväll, och stan imorgon.
och som socker på grädden va det en jättegullig tjej här och kollade på min balklänning. hoppas hon fastnade för den! : )

keep up the good work!


chans


If you thought I would wait for you, you got it wrong.

Where do we go when we go from here
Feels like a circle around me while I wait for more

  

    



har precis ätit upp min frukost och avslutat mina konversationer med emelie och linnéa. båda på andra sidan jorden. båda på det avstånd jag vill va härifrån justnu. men jag saknar båda två. men snart är båda hemkomna! linnea den här veckan, och emelie i nästa :) och under de dagarna som jag och maja är hemma och hämtar grejer till vår lägenhet i oslo, så ska vi röja sönder den här staden. göra en succéavslutning. i kombination med att det är första gången vi går ut med emelie på typ... hur lång tid som helst. INSANE.

nu väntar gymmet. skulle ha tränat med lilleric, men han hade glömt väskan när han åkte till jobbet imorse. sist vi tränade ihop så körde jag bänkpress. ha ha ha. det va lite ostadigt. händer aldrig igen. och efter träningen sen ska jag iväg till jobbet. sen ledig i tre dagar. det känns som en F E T befrielse. på torsdag ska vi på disney on ice. :D ska bli fättttkul. och på fredag ska jag fika med min lillebror. och så ska jag hinna med hemmaspa. och lite ompyssling. och där emellan lyssna på mammas tjat. det är aldrig rikitgt lika mysigt att va ledig som man får för sig.

ready, set, don't go.
She's gotta do what she's gotta do,
and I've gotta like it or not
she's got dreams too big for this town,
and she needs to give 'em a shot.
Whatever they are.


nejmen hej

hej, men nej. 

mahw vad jag gillar mig själv idag! en öl blev till ganska många fler och idag känner jag att jag lever. kanske. kanske inte. kvällen va hursom jäkligt rolig, men lite konstig.. ha ha. va på platens vilket va mycketmycketmycket länge sen. lite gulliga moves bjöd vi iallafall på. men vem går inte igång på starstrukk ?

dags att sätta fart, börjar jobba om en timma, och slutar inte försen tre imorgon. U N D E R B A R T

hajdoe


snabbupdate

tooodilo
idag är jag frisk och på allerten. cirka trettiosju grader i kroppen, på en höft sådär.. lite röd om kinderna för jag nyss varit ute, och så har jag en ansamling av snor i ena näsborren. men annars lever jag och mår bra!

ikväll.. bira bira bira. ;)
imorgon.. JOBB

gemig, gemig, gemig

http://www.youtube.com/watch?v=YtRh1tvyMs4 

och nu, nu börjar det.
rysning? javars!

ÄLSKA

ha ha ha









   jag vill inte lägga mej. 
när jag vaknar ska jag tvätta håret.
jag hatar att duscha håret.

lite äcklig inside information.




















jag kan få dig när du vill


jag förlorade fokus


uschaaaaan.
kan någon förklara varför i hela världen han kysste henne när spelet ändå var slut?
inte kan han la tycka om ett? eller?

idag är jag på fäätt mycket bättre humör. :D ska till stan och köpa en tröja innan jag åket tillbaka till jobbet :) det har jag gjort mig förtjänt av.

PÖSS


Mrs. Brightside



för tillfället är jag heeelt jävla utmattad, exhausted, yorgun, uupunut, exhausto.. ja, nu bör alla mina internationella läsande förstå vad jag menar. TRÖTT, kort och gott. hade tänkte sjukskriva mig imorgon eftersom jag inte känner mig fit for fight, men i slutändan resulterade det hela i att jag antagligen kommer att jobba delad tur (Y) bra försök varjefall..

nä, jag mår inte alls bra justnu och jag hoppas så inihelvete att jag vaknar med så mycket överenergi imorgon. halv sju, ain't gonna happen. men vi kan ju hoppas och be fört. vet att den här intensiva jobbperioden snart är över, och det är nog det som håller mig någorlunda levande. och jag vet att det skulle kännas så mycket lättare om jag slapp vakna varje morgon i linköping, samma tråkiga jävla linköping. och om jag åtminstone kunde få vakna upp i ett vackert, icke -snötäckt tråkigt jävla linköping.

jag har bajsont i benen nu igen och det grämer mig också så inihelveteeee.

nä. vilket jävla gnäll. imorgon vaknar jag på bättre humör! och då har erika och kristoffer vunnit i PH. (Y)

puss &godnatt


RSS 2.0