fanns det mer att ge


hampus, sanna, maja och emelie


livet leker, magen kurrar och jag mår braaa.

helgen kan sammanfattas med ett ord; händelserik. Det känns som om det som hänt under den här helgen skulle kunnat utspela sig under en månadstid typ. helt insane. i helhet har den varit fruuktansvärt kul.

Som planerat gick vi till stan efter skolan i fredags, för nu, så har vi bara festen kvar!!! det skulle infiras litegranna tyckte vii. var väldigt trevligt. på kvällen bjöds det på mat och mys hemma hos maja innan vi begav oss till hamnfesten som var så inihelvetesjävla kul! så gaalet mycket folk! träffade en massa trevliga människor, bland annat nordeamannen, pjuh.
så anslöt vi oss till några innan vi gick upp till Platå där kvällen verkligen började spåra ur, på något kul sätt. röjde där till klockan tre och drog på efterfest som också var heeeeeeeeelt sjuk. haha. kom hem vid tidiga morgonen, sex eller något, och sen skulle jag stiga upp klockan nio för att åka till örebro!

fick cpsms av Linnéa och telefonen dog :( men jag säger bara ÄNTLIGEN, fyfan. det beslutet var verkligen på tiden!!

I örebro va det hur mysigt som helst förutom att jag var som ett litet kollie. var asmysigt att vara ute i solen hela dagen. somnade till på en filt medan de andra lekte lekar. foten skulle ju nyttjas på kvällen så den var tvungen att vila sig.
när vi kom hem därifrån var det bara hoppa in i duschen och påt igen, åkte till en förfest i t1 som va roulig, sen in till stan och äta burgerking innan hamnfesten och så såg kvällen ut som fredagen, i princip, förutom att alla mina girls var med, förutom vickis :(. det var en värd kväll och jag älskar att umgås med er. i helhet var kvällen kul ashell. och varm.

idag är foten återställd, så det var ingen brytning. ni behöver inte oroa er mer. mahaha.
när jag vaknade kände jag att håret var lite stelt , så upptäckte jag är det var en klump ketchup, USCH.

FRUUKOST NU. pussas

du hade rätt

 jag ÄLSKAR skorna!

idag tog jag ledigt från temadagen, jag tycker inte sånt tillhör gymnasienivå, eller, om det hindrar lektionstillfällena är det välkommet, men inte när man är ledig! istället läste jag till historian, mailade med inger, träffade linnéa och shoppade litegranna :D det absolut trevligaste var trots allt att träffa Linnéa ! så himla mysigt att sitta ner och ta en fika. när vi skildes åt bestämde jag mig för att inhandla ett paraply, men det följde med både skor och leggings hem, men inget paraply. mjaa, lite tröstsyndrom.

det här eviga regnandet är verkligen inte bra till någonting. våra åkermarker kanske. jag hatar det.

irriterad in till själen, låt det bli bättre tills jag ska somna. annars ligger jag som ett mongo och målar upp hundra senarium som kanske kommer ske (antagligen inte).. vad sin sägs imorgon och hur jag ska kunna kontra det på bästa sätt. jag undrar om det bara är jag som är så sjuk. så ligger jag där i min lilla säng och blir irriterad i timtal heelt i onödan.

jag älskar lars winnerbäck, mannen i mitt liv, och jag vill bara att det ska bli sommar! kärlek.


alla visioner som slutar här, all dröm som aldrig hänt.


du leker med elden


 








jag trode att jag visste vem jag var och
vad jag ville
men nu skulle jag inte välja de orden.
Lars<3








Det är sjukt vilken påverkan musiken har på själen. spellistan rullade med blandade låtar, utan större effekt, sen när james blunt spelades hände det något med min kropp, hjärtekrossande känsla. det är så mycket som påminner mig om den låten och jag fick mig nästan ett återfall. usch. det var som de beskriver en nära-döden-upplevelse -"plötsligt såg jag allting framför mig så tydligt". det är läskigt. minns smset till dig, spela fram två.tio i goodbye my lover. det var tider. vi kan inte färdas bakåt i tiden, det skulle ändå bara vara ett steg tillbaka. skakar av mig känslan, för det vankas nya, härliga tider!

Har reflekterat lite över det där med europavalet. egentligen borde man gå och rösta, bara för demokratins skull. om alla hade samma slappa inställning som mig så skulle vi likaväl kunna ha diktatur. lite hårt kanske, men allvarligt, demokratin är viktig, har jag insett efter gymnasiets historia kurs. det är så många i världen som inte har möjlighet att göra sin röst hörd, och vi som har det tar inte chansen.. så om jag röstar, är det inte för valet i sig, utan mer för att jag borde. mja, får se om jag tar mig i kragen. jag är inte insatt för femöre så det är väl det som talar emot. ofta jag pratar politik...

ser fram mot kommande veckor och dagar! imorgon ska jag träffa Linnéa (otroligt efterlängtat!) efter att ha läst bort lite historia! på fredag blir det att dricka öl med girlsen efter skolan! på eftermiddagen och kvällen ska jag umgås med maja & vickan, wiiie. på lördag beger jag mig till örebro och på kvällen blir det antagligen utgång här i linköping igeen. och nästa vecka är det INGENTING i skolan förutom lite historia kanske! ska göra ett glädjeskutt. NU jävla ska vi ha kul !

framtiden väntar som en farlig gåta -man har bråttom dit, sen är man där
.

puss o godnatt gott folk.

bladen blir mull

 ellen, jag och majas tutte

SÅDÄR. sjutton dagar kvar till studenten och jag känner mig mer och mer pepp på att slippa eländet!  idag kom stefan på att vi ska ha ett maffigt läxförhör på fredag eftersom vi inte har något annat för oss ? och inger gav mig en knuff i ryggen och en spark i magen . jävla hon. så skulle jag sätta mig med religionen idag, men eftersom jag var så otroligt omotiverad til skolan just idag så struntade jag i det, och tar det imorgon eftersom jag är ledig då : D och vad är roligare än att plugga på sin lediga tid? inte mycket...

var med snyggemelie på stan idaag, vi letade studentskor. jag gick därifrån tomhänt, men emelie hittade ett par riktigt fina! men sen när jag kom hem tog jag mig en funderare samtidigt som jag desperatletade på internet, och beslutade mig efter mycket omprövningar för dublinskorna. det blir enklast och sexigast. mjaaa. haha. måste gå på stan igen snart och leta lite kläder känner jag.. jobbigt att springa runt naken hela dagarna.

så underbara bilder från balen har kommit in på facebook och jag ÄLSKAR den dagen och alla fina klänningar, alla fina färger och alla fina människor. fler sånna tillfällen tack, med en touch of mindre prydhet kanske.

PEPPA STUDENTEN  OCH LEDIGHETEN .
röj på stan varje dag så fort det blir fint väder, vem är på? :D

maja är back in town igen, underbart. så på fredag ska vi ha fruuktansvärt roligt! och på lördag åker jag till örebro för att hälsa på sara, andreas och meja. ska träffa saras släkt, ska bli kul :) det blir nog en fantastisk dag om vädret håller sig. på kvällen sen blir det hem och tagga igen i guess :D

FAN HAR MISSAT DHW
Puuss hej


Där allt förändras fast ingenting händer

 jag och Philip

underbar dag igår.
jag är så lycklig över att allting gick så himla bra och att dagen i sin helhet blev så himla perfekt. gjorde iordning håret på studio22, 7.30 och blev helnöjd! friören var tokgullig och jätte bra :) sen gjorde jag sminket på face, och även det blev jätte bra! var orolig över klänningen i och med att jag inte var inte så förtjust i den.. men när allt kom i sin ordning blev det jätte fint! blev tårögd av att se alla fina tjejer och inte allra minst min kavaljer som var så otroligt stilig! det var pirriga timmar innan balen drog igång.. men när klockan blev fyra traskade vi in i ishallen och gjorde vårt bästa framträdande någonsin! jag är så stolt över oss :D förutom en incident med en alkoholist som hittat fel kunde balen inte blivit mer perfekt. sen gick vi vidare till trädgårdsföreningen för lite champagne och kex, sen rännstensgång tillbaka till cloetta för att avnjuta lite god mat :) PERFEKT DAG. ijustloveit.


dagen idag har varit lugn, åkte ut till ikano för att inhandla en present till robban som fyller sjutton imorgon. lillebror håller på att bli stor. sen har jag allvarligt försökt att plugga, men kommer INGEN vart. förstår inte meningen med skolan riktigt, men det är väl bara bita i sista tre veckorna nu.

imorgon ska vi paddla kanot (Y). vilket jävla påhitt.

PUSSSOKRAM

jag älskar när du visar att du vet att du har rätt

 lite kärlek ute på sjön.

gårdagen var nog tameifan den segaste på jävligt länge. vad gjorde jag egentligen? var på körskolan och på jobbet typ (Y). men jag led inte för det, behöver lite stillsamhet. var ute och sprang på kvällen med, eller natten mer korrekt, kom väl hem runt halv tolv -tolv då mamma var uppe på toaletten och hon var überglad över mitt initiativ till att springa vid den tidpunken på dygnet. jajaa.

imorse sov jag till halv elva, utan att vakna en enda gång på morgonen, det var nog första gången i mitt liv tror jag. förståå hur trött jag är. tog mig till stan fast att bakiskänslan inte lämnat min kropp än, så var solariet stängt.. fällde nästan en tår där när jag var tvungen att traska hemåt igen. då hade jag gått genom stan som en luffare helt i onödan.

det är oerhört härligt att vakna med huvudvärk och känna sig mör i kroppen trots att jag legat hemma sen i söndags. haha. helt otrloligt vad slöheten kan göra med kroppen. justnu längtar jag bara tills det blir kväll och jag får sova igen.


MAJAFÖRFAN.

sval och förtegen

fortfarande inte helt återställd efter helgens bravader, helt galet!
är toktrött i kroppen och det spelar ingen roll hur många timmar jag sover, det blir inte bättre. känner mig typ fortfarande bakis, hahaha. i tanken är jag assugen på att springa och träna men kroppen orkar verkligen inte, mina sömnvanor har verkligen rubbats sjukt mycket och jag måste försöka återgå till det normala tills nästa vecka, därför blir det att ta det ugnt HELA denna vecka, i'm sorry bitches.

orkar inte skriva mer idag, mår något bättre nu efter att allting lugnat ner sig och efter att ha pratat med en väldigt bra vän under morgontimmarna. livet löser sig alltid till det bästa tillslut och jag har gjort mitt vad det gäller dethär. framöver ska jag försöka flyta med strömmen istället för att simma mot den.

ONE TREE HILL och CHAD står på kvällens schema, wouhue.

sov gott !

smärtsamt

I can't live with or without you
så, vad gör jag, jag orkar inte med det här en gång till. dålig sömn, magont, orolighet, trårar. det är så jävla jobbigt att säga det, upprepa det, bekräfta det, såra dig. det här var allt jag inte ville, allt vi lovat varandra att det aldrig skulle få hända; men nu har det hänt. igen, dessutom. är så rädd att alltihop är någon förnekelse, att det jag känner egentligen inte är vad jag känner, men så mycket jag reflekterat över det här, så mycket jag tänkt på allt, inte en chans att det är falskt. hur mycket jag än önskar. jag vill bara få ett slut på alltihop, men hur vi ska komma dit vet jag inte. vi båda går sårade ut från det här, men min smäll kom för länge sen.


ge mig ny kraft nu.

BRING IT ON

ALL OR NOTHING.
 
helgen har varit otrooligt bra! i fredags hade jag bara en lektion vilket var vääldigt skönt. eric följde med mig hem efter skolan, vi fikade och han fixade min dator, typ. sen gick vi in till stan där eric tog bussen hem och jag träffade vickan :D jag köpte blommor till mamma som fyllde år på lördagen och lite annat smått och gott. sen gick jag hemåt, och på kvällen gick jag till 55:an för att hälsa på maja<3 och sebastian! wiie.

det var dimmigt ute på sjön. helt galeen resa! jag hade så jäävla kul. åt buffé på den tidiga sittningen tillsammans med mina hyttkamrater + några till. serverades god mat och gratis öl, vilket gjorde oss alla lite runda under fötterna. gick till hytten, åtgärdade illamåendet med lite snabbstretch blandannat, "fixade oss iordning" och gick vidare på förfest där det var ett jäkla röj. tappade bort maja på en millisekund men vi hade askul på skilda håll också, eller jag iallafall ? efter föresteten lyckades jag ansluta mig till emelie, vickan och emeli, på något sätt. emelie var i toppskick, haha, ivarjefall så gick vi och dansade efter en stund medan emelie återhämtade sig. väl på dansgolvet hittade jag minbaraminMAJA :D :D och sen röjde vi på till klockan fem då det var dags för frukost. socaliserade oss med grabbarna bredvid under måltiden och beklagade oss över värken som ersatt nattens lyckorus.  sen gick vi och la oss någon timme tills simon,simon och kosta ville umgås med oss, hahaha. min mobil laddade ur och jag fick päänic, knackade på våra trevliga grannar som lånade ut en laddare :D senare umgicks vi med deras sällskap tills det var dags att gå av båten!   bortsett från en insident kunde resan inte blivit bättre ! SÅ JÄVLA VÄRT.

idag har jag färgat bort min äckliga utväxt. tror det blev bra :D  och sen har jag gjort klart veckans historialäxa, nu ska jag göra klart etiken och sen ska jag påbörja religionen! kommer bli en slapp vecka eftersom min enda lektion är imorgon 10.40 (Y) . och jag behöver återhämta mig lite känner jag ;) vill att maja ska vara hemma, jävla grekland. jag är inte ens glad för din skull. hahaha. <3

fantastiskt trevlig tjänst

så himla trött jag är i hjärnkontoret, blir att jag lägger mig tidigt ikväll skulle jag tro! Har sån himla lust att bli klar med etiken innan bara, så man slipper tänka på den mer. det vore något.

idag har jag inte alls varit mycket i skolan, hade två lektioner varav en som vi bara tog närvaro på, och den andra bara hade halvklass och en halvtimmas lektionstid. JAG HAR INTE BOKAT HÅRFÄRGNING ÄN och det börjar bli lite knapert eftersom man inte jobbar alla dagar i nästa vecka (Y). kommer vara lagom sniggt med utväxten på balen.. uwhää. gick ivarjefall med vickis<3 på stan en stund innan historian, köpte lite pärlor till håret! :D

men sen jag kom hem har jag pluggat, blivit ihop med maja, pluggat, lyssnat på lasse, msnat och pluggat.
 
goodnajt.

GE MIG TIPS OCH GODA RÅD SÅ JAG KAN GÖRA HELT TVÄRT OM.

som en lögn i vackert väder

har varit väldigt dålig på att blogga den senaste veckan upptäcker jag. men i själva verket är jag inne här ganska ofta och skriver av mig, även att det inte publiceras, det är min fallskärm. man behöver ventilera lite och på min topplista kommer faktikst skrivandet, alternativt att prata med någon strax efter löpningen, det slår inget/ingen än.  ibland tänker jag publicera inläggen senare, men då märker jag att mitt humör förändrats sen jag skrev och då känns det bara så falskt att lägga upp något man inte längre står för? eller, ja, det är komplicerat. precis som mitt liv. det händer så mycket skit nu för tiden och det känns som blåmärket från det ena slaget inte hinner gulna försen nästa smäll kommer, men jag antar att livet kan vara såhär i perioder. vad jag verkligen står för är att jag skäms över att vara tjej ibland, och jag skäms över hur jag ibland beteer mig och hur andra ibland beteer sig, det känns som om det många gånger skulle varit lättare att födas med en snopp mellan benen. varför jag sitter och resonerar kring dethär just ikväll är antagligen för jag är stressad och behöver plugga, och att alla tillflykter är oerhört välkomna!


mitt liv är kanske inte så jävla hemskt som jag för stunden tycker att det är. jag älskar egentligen mitt meningslösa liv, om jag ska vara ärlig. jag har underbara vänner, som jag inte kan eller vill klara mig utan. men kanske är det dessa småförbannade skitsakerna som uppstår mellan oss som gör mig helt insane, jag har aldrig någonsin haft för avsikt att göra någon ledsen, och det kommer jag heller aldrig vilja. det som händer är tokonödigt och så jävla meningslöst att lägga energi på, MAKE LOVE NOT WAR. läs den jävla historialäxan vettja. ähs, det jag vill säga är väl att jag egentligen är ganska tillfreds med livet, men att de flesta, däribland jag, hamnar i personliga svackor i tid och otid. tror det beror mycket på skolan.

Veckan blir lugn, mest plugg. idag sprang jag vidingsjömilen med samuel och linus, dom var dom som var dom (?) right. har inte alls mycket kvalitéts tid i skolan i veckan, mest hemarbete, så då blir det sena kvällar.

I helgen ska jag åka på studentkryssning med mina vänninor och leva som om det inte fanns någon morgondag. [email protected] DET om något är förjävla välkommet!

nu ska jag leka fråga olle med nb. wihuue.

det är att leka med eld när du drar upp det här igen,
för du ser i mina ögon att jag försvann för länge sen.
det finns ingen att behaga, inget att förklara,
inget att försvara, jag gav upp för länge sen


i'm yours

 so hot that I melted

fyfan vilken omotiverad dag, oorkar verkligen inte plugga på idrotten, inte skriva svenskan, bara meningslösa saker skrivs på analysen såfort jag ger det ett försök. sitter och kikar på mina mottgana filer igen, ohuw. haha. aja. hade balträning vid ett som gick bra idag! längtar till oth och gossipgirl som 30 : D

gårdagen var fruktansvärt bra tillofrån! tyvärr var det där från lite alltför mycket, och kvällen var inte värd dagens ryggont, tyvärr. vad jag har gjort kan man fråga sig, någon sån där sexigdans igen skulle jag chansa på (Y)

du är för ung för mig
du är för mesig för mig
ha ett bra liv
du med.

yesbox.


I hear your voice when no one's around
I'm still here when i'm loosing ground
Feel like the earth move under my feet
I feel you in every single heartbeat

You are a lovely, lovely refrain
You spinin' round and round in my brain
I sing this tune until it's unfurled
You've got the sweetest ass in the world

You've got the sweetest ass in the world
You've got the sweetest ass in the world
You've got the sweetest ass in the world
You've got the sweetest ass in the world


HAHAHA.
tillägnad maja och emelie denna ljuva lördagsmorgon.

jobb 11-20.30 (Y)

hur gick det till



huhu, maten står i ugnen! spännande! andra gången i mitt liv som jag lagar mat och bjuder på det. förra gången bjöd jag på de där sötnosarna ovan till förrätt, men idag blir det inget SÅ komplicerat.. haha. om det blir lyckas lovar jag , här och nu, att bjuda maja på mat någon helg framöver, så jag kan knäcka de där onda tankarna hon har om min matlagning. bjöd in maja och s, men jag tror de avböjde av någon anledning  ; )

idag var jag ute och sprang, och vem cyklade på mig om inte Martin! :D han kom hem från sin utlandstrip idag och var påväg till ljunkan för att hälsa på linnéa (som har saknat honom väldigt mycket.) ! det var väldigt kul att se honom, var senast på juldagen/annandagen, kom vi fram till.. fick höra lite hur han haft det i de olika länderna innan jag sprang vidare på min lilla rutt runt stångån. : ) nu senare på eftermiddagen har jag träffat emelie över en fika.

är fruuuktansvärt opepp för jobb imorgon, måste jag säga. men det går snabbt.

TREVLIG HELG 

(  JAAAAAAAAAAAG FÅR VG I MATTE C WWWWWIIIIIIIE
ska inte skrika hej än, men han sa typ det !!! :D :D  )

4 sekunder

 heeelllo chaarmiee


för första gången på flera månader hade jag packat träningsväskan (därav bildvalet) idag och bestämt mig för att åka till gymmet, meen, vad hände? joo, det skulle stänga om trettio! hahaha. otur (?) beror på hur man ser det. ingen träning blev det, tänkte springa, men så började jag ta itu med pluggandet för första gången denna vecka (Y) och det var väl på tiden kanske! har sammanfattat idrotten, skrivit om manligt och kvinnligt och gjort två frågor på historian. apsvår läxa den här veckan.

hade projekttorget idag, nu vill ha skrika av glädje att det där jävla arbetet är ÖVER !! undrar lite över vad tvåan menade med att han var bra i soffan? I'm gonna find out,  eller mli. maahahaa. studenten it is. 

FAAAAAAAAAAAN ATT JAG OCH MAJA MISSFÖRSTOD VARANDRA. hela helgjäveln förstörd. haha. men på lördag ska jag träffa emelie och imårrn ska jag laga mat eftersom mamma är borta. har magpirr för matlagningen redan idag. kommer jag lyckas? isåfall blir det lätttttt ett foto. haha.

sen studentkryssning nästa helg, mooootiverat ! yeyeyey, lite röj.

för ingen människa på jorden, kan bestäma över mitt liv.

jag vill ha min tunga där, du är.

yeee.
har ägnat största delen av dagen på körskolan! hade först riskettan, som var intressant, men inte på långa vägar värd pengarna. men det var ändå maja som betalade, en liten present för jag pluggade igår och för hon tyckte synd om mig nu när jag tappat mitt bankomat kort igen! hahaha. andra gången i åår, jag är minst slarvig på jorden.

min körskolelärare är schöön, har träffat henne mycket idag.. aja, sen hade jag körlektion gånger två, vilket gick väldigt bra! körde landsväg, så var inga trafikljus eller stopp på vägen, det var mer min grej kände jag! sen hade jag och hannes teorilektion, som också va bra : ) var i skolan en timme på dagen, då redovisade jag svenska boken jag läst :)

imorgon är det dags för matteprov OCH den sista mattelektionen i hela mitt liv. fyfan, det känns som en riktig befrielse. ge mig vg och jag ger dig en kyss. skoja,

klart inte maja betalade riskettan förresten, eller jo, tills vi sätter in pengar. mahaha.

intressant asssheeell.


men så nära får ingen gå.

hahah!

hahah, idag när jag och maja läste en tidning så var det en tjej som skickat in en insändare..jag hade tråkigt och bestämde mig för att driva med linnea, eftersom hon är den mest lättlurade preson jag känner..

M: Fan, jag onanerade med en korv, och när jag skulle ta ut den fastnade halva! vad ska jag ta mig till?!!?

L: Hahahahahaha. Skämtar du med mig?!!

M: Nej! Fan! säg bara hur jag ska få ut den!!!!

L: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, jag dör! Förfan, jag hade precis slumrat till, men nu alltså! HAHA! Herremingud! Det är ju du som är undersköterska, inte jag. Men pröva med en stektång ;) ? Krysta! HAHA kan inte sluta garva! Driver du med mig?!

M: Det är inte kul Linnéa! den sitter FAST! Tror du inte jag har försökt krysta?! Jag ska klaga på undervisningen, varför fick vi inte lära oss det här!? Tror du att det är farligt? Jag får gå till ungdomsmottagningen imorgon.. Fan! Helvete, prövar tången!

L: Vad är det för korv  :D ? Pratar vi prinskorv eller en falukorv? Grillkorv?

M: En äcklig denniskorv! Grillkorv eller vad det kan vara!

L: HAHAHAHAHA, alltså, det här är det roligaste jag hört!! Någonsin!! HAhahahahaha.

M: Det här är fan inte kul! Här ber jag en av mina bästa vänner om hjälp och du bara skrattar.. Hoppas jag med kan göra det någon dag

L: HAHAHA! Alltså förlåt men fatta hur kul det här är FÖR MIG! Jag kommer skratta hela natten lång :D snälla spela in samtalet med ungdom!

M: Jag förstår inte varför jag berättade det! Det är inte skönt att ha den i muttan precis!

L: Ängeln på årets skolkort är så jävla naughty! hahahahha, alltså förfan!

M: Åh! jag vill bara ha ut den NU! Det går inte :'(

L: Hahah okej jag ska skärpa mig!! hur kunde detta hända lixom :D ?! Funkar inte tången? :D

L: Hur mycket är det kvar då :O

M: Typ fem centimeter. Får inget grepp!!

M: Aldrig i livet! De skulle bara börja skratta!

L: Ring sjukvårdsupplysningen? BRIS?! Du kan ju inte sova med en denniskorv i hallongrottan :O

M: Jag får väl sova med helvetet! Fan! Min puls är hundraåttio! Kan ju inte direkt fråga mamma heller!

L: Amen förfan, vad har du för val då? :O

L: Hahaha! Men vafan. har du ingenting som du kan greppa tag den med? Tång pincett, fiskekrok, kinapinnar, damsugaren? Det är allt jag kan komma på nu :O

M: Försök sova istället, förlåt om jag störde. Ska pröva med pincett! Men den är så mjuk och glidig!

L: hahah tror du jag kan sova NU?! Jag måste få höra hur du löser dethär :D

M: Det går ju inte! Försökte en timme innan jag hörde av mig till dig!

L: Nu ringer du sjukvårdsuppysningen! BUMS

M: Aldrig! kan inte du ringa?

L: Hörredudududu! det är bara ta sig i kragen och ringa. De kommer säkert ställa en massa frågor jag inte kan svara på.

M: Okej då.. Hör av mig sen. Fan vad pinsamt

L: Gör det nu! jag måste få höra slutet på allt. vem vet, jag kanske behöver tipsen i framtiden ;)

L: Hur går det?

M: De sa att det inte kan finnas någon dummare och mer lättlurad tjej än dig! Och jag garvar ihjäl mig! fyfan vad blåst! allvarligt linnea!


shame on you!

but tonight girl you look so pretty

 vifta med händerna fjortis.



det är helt otroligt hur skoltrött jag och alla i min omgivning har blivit de senaste månaderna! det känns sinnessjukt att det är 39 dagar kvar till studenten. månaden i irland har verkligen gjort mig tidsblind och för min del skulle det likagärna kunna vara mars som maj. vart hittar man energin? och varför i hela världen ska man lägga den sista gnutta energi som finns kvar i kroppen på skolan? det känns verkligen inte värt ! skulle hellre roa mig och umgås med trevligt folk dagarna i ända. eller bara slippa tanken på skolan, skulle kunna gå dit, bara den skulle stanna kvar där och inte ta över hela min fritid. önsketänkande, ska hålla ut resten av tiden!

ringde från jobbet förut, fick bekräftat att jag ska jobba på lördag. känns sådär, måste jag säga! behöver pengarna, asheeell, har drabbats hårt av världsekonomins oroligheter.. jag kan inte jobba mer i maj, så jag får väl helt enkelt bita ihop!

har läst klart svenska boken nu ivajrefall, men kom på att jag antagligen inte hinner vara med på redovisningen iallafall, så det var ju aningen onödigt kan man tycka. meen, klart iallafall! nu ska jag sätta mig med matten eftersom det vankas prov på onsdag. imorgon ska större delen av dagen tillbringas på körskolan! har först riskettan, sen dubbel körlektion, sen teori på eftermiddagen. håert.

efter DET provet ska jag andas ut, ta hand om mig själv hela dagen. gå till frisören, hämta klänningen, se på oth & gossip och gå på stan med majsan<3


fyfan vad lamt.

cute is what we aim for


we're simply the best, better than all the rest
Better than anyone, anyone I've ever met !

hahahaha, helt sjuk kväll igår. no regrets. det är något speciellt med dagar jag jobbar, utgången blir alltid lite extra lyckad.. hahaha. aae,fyfan, ge mig åtminstone minnesluckor så jag kan ignorera alla grodor som hoppade ur min mun. haha, vad mycket nya , trevliga, personligheter vi träffade. herregud. idag känner jag mig som en ny männsika, känns fint att snurra iväg till balträningen! 

på jobbet ivarjefall gick det asbra! är väldigt ledsen över att jag missade min storebror, meja & sara bara som va här under dagen. :/  aaaja. det kommer fler tillfällen för det!

dags för frukost ! kram&puss.

och utan en ord, sägs mer än tusen saker

oh, jisses vad trött jag är! har sovit massvis med timmar inatt, men känner mig ändå mer död än levande. lite kort om valborg; åkte till maja i skänninge, asfint hus och jag själv skulle trivas där som fisken i vattnet, men jag har förståelse för att hon är lite negativ med tanke på läget ; ). vi grillade och kollade på en eld. själva valborgsfirandet i skänninge är väldigt stort, lika så antalet fjortisar. haha, det var väldigt mysigt att hoppa i takt till livemusik tillsammans med dem ! sen tillbaka till maja för att spela spel, jag och sebban kom tvåa, great!

igår var en väldigt omtumlande dag, antagligen är det anledningen till att jag är så trött idag. träffade philip på dagen och han hade köpt en ny cool systemkamera! vi åkte ut till ikano och åt på max. mums. sen gick vi ett varv runt stångån och chillade. på kvällen sen hyrde jag film tillsammans med mamma och mats.... som alltid när jag väljer film blir det någon dåligt, brad pit blev dödad och slutet förstod man inte. ja, det var en jävlaskit dag med små bragrejer, även om det inte framkommer så väl här.

idag  mina vänner ska jag jobba ! peppfaktor= NOLL. haha, inte alls på humör. men jag hoppas det blir bättre när jag väl är där : ) åh, vill sova i åtta timmar till. ikväll ska jag eventuellt träffa maja alternativt däcka i sängen.

pussen

RSS 2.0