been there, done that.

sommartider hejhej. apfint väder idag. hann sola mej i nästan en timma på förmiddan. UNDERBART. nu trycker jag i mig femmiljarder knäckebröd och en liter kaffe innan jag ska iväg till jobbet för datakurs. ohså spännande! har kommit fram till att det bara är mamma som vill umgås med mej vecka trettio. så jag tänker om. åker bara hem nån vecka så får vi la se vad ni står i, helt enkelt!

har pratat med chefen på mjärdevi om hur det ser ut med jobb i höst, och antagligen kan jag få mig en heltidstjänst eftersom änna day n' night drar tillbaka till huvudstan. så nu är lägenheten uppsagd och ett datum för hemresa BOKAT. efter sommarn har vi gjort klart den här stan. oväntat va? kanske för vissa.

/


fake love for an hour or so



skitful layout. men lite mer händelserik än den förra må jag säga. ombyte förnöjer. chillhelgen lämnar jag snart bakom mig för en ny jobbvecka. känns bajs att jobba sex dagar när det varit så mycket rödadagar framotillbaka den senaste tiden. men det är la bara påååt igen. i veckan får jag se hur min ledighet urartas. spännande. kanske åker till linköping vecka trettio istället. passar det er bättre?
 /


og du har tapt da, skjønner du ikke det?

torsdagsmorgon. redan färdigfixad, väntar på att tiden ska gå. hur tråkigt? SÅ tråkigt. borde sovit en timma till. eller löpt en vända. men det känns lite väl ambitiöst kan jag tycka. så hur jag ska fördriva den här timman är ovisst. kanske lite play. heja vad kul det ska bli på jobbet idag! :D får nog spendera både en &två timmar på min avdelning. hopeso! gratis lunch också. haha. likelikelike

sinnessjukt hur fort jag blir uttråkad.

puss!

,

Fighting for the air in your lungs Move move closer Maybe you can right all your wrongs But you let go cos' your hope is gone And every answer fades away



hihi

i wanna be a billionaire sooooooo freakin' bad.

bsdv.

friday's not that far away



sexyyyybiiiitch!

snakkade med lillebror idag. han fyller år. det är fan äckligt hur det känns som han blir äldre &äldre. samtidigt som det känns som om jag själv inte kommer nånvart. det är som om han kommer ifatt. fast att han på nåt sätt förblir tretton. ah. svårt dedär. vartfall va det skoj att prata litegrann och jag kan inte låta bli att sakna honom lite emellanåt. jag kan inte låta bli att sakna er alla lite emellanåt.

är öm och sliten av dagens arbete, började tidigt ashell för att städa undan efter lördagens rusch. efter det fick jag ta mig an tvåmiljarder galgar. jag hatar galgar. de är otympliga och bara så jävla äckliga. det tog mig flera timmar att sortera och skicka iväg. så när det va gjort va det mer eller mindre lunchdags. eftermiddagen gick fort. varvade kassan med upplock på kosmetiken.  flott! not. jag sov tre timmar inatt och har ont i kroppen. därför får jag klaga litegrann.

känner för en ritkigt lång,långsam promenad. ska nog ta mig en när kvällen övergår i natt.

vet inte om jag kommer kunna åka hem i juli. sug.

adjöken.


Up in the clouds we're both higher than ever



jag vill utomlands.

invigningen igår va insane. massa bkändisar och en massa folk. det bjöds på champagne och mingel och jag lyckades bli en aning bubblig i huvudet än en gång. men det va riktigt kul och de kommer va ett jävla tryck när butikerna öppnar idag. hittade en jacka & ett par skor som jag vill ha badly. men det får bli i ett annat liv.

igår startade fashion against aids kampanjen på H&M. vilket jag tycker är en myckdet bra kampanj med mycket fina grejer. så spring iväg o köp &rädda liv.

nu ska jag hoppa in i duschen. är lite svettig efter dagens löpning. ja rätt -löpning. trode aldrig jag skulle snöra på mig de där skorna igen. otaggat. men det kan bara bli bättre. nu ska jag gå in för det. ha ha ha
 
pusskram


i'm sorry, he's mine.

jag är förkyld. jag hatar att vara förkyld. ska fråga maja om vi kan dricka chai ikväll. livet brukar bli lite lättare då. men först ska jag på den försenade invigningen av weekday med kajsa och sofia, är v.i.p gäst -flashigt va?

det va nog inget av värde jag skulle säga.

jag saknar j idag. bajsmycket.

sweeet

idag på atchiäm, som det heter på grekiska, kom det in en karl som va den tredjesnyggaste jag sett under nitton års tid. ohlord va han vad snygg. för att inte gå från all-nothing så satte vi oss på beachvolleyplan efter jobbet och spanade på killar i baröverkropp. ja, jag får ligga lite för lite.

overandout

a monkey needs to dace

hooow we did sjuttondemajhelgen
i lördags följde jag med malin till en av hennes vänner som hade inflyttningskalas. bland nya människor kanske man ska hålla tillbaka och visa sitt bästajag. jag gjorde tvärtom. spårade tooootalt. stannade kvar till natten började övergå i morgon och bestämde mig för att gå hem från grünelökka, vilket är en jääävla bit. fick sällskap ner till stan med en av grapparna från kalaset. när vi skiljdes åt pratade jag med varenda människa jag mötte på vägen och däremellan pratade jag högt med mig själv och förbannade mig över att jag blivit så förskräckligt odräglig. i en av mina andninspauser stötte jag ihop med en man som ville ge mig en bussbiljett, och hur det gick till vet jag inte, men innan jag visste ordet av va han i fight med en annan kille så jag flydde från platsen lite halvdiskret &ledsen. lite högre upp stötte jag ihop med en annan människa som va i samma situation som jag, lite för full &lite för trött. så vi slog ihop oss och vandrade en bit. och slutligen kom jag hem och däckade ganska hårt.

vaknade upp med en FET söndagsångest. tyckte synd om mig själv ända tills maja kom hem och vi böjade ladda upp på riktigt för kvällens bravader. åkte hem till kajsa där det förfestades och hade riktigt kul. drog vidare sen till ett annat hemmapartaj där vi stannade all night long..

igår va det sjuttondemaj, och det firades, såklart! startade dagen på traditionelltvis (tydligen) med champagnefrukost. hade knytkalas så det va en feetfrukost med massa bakfulla med ack så roliga människor. drog oss ner till en gräsplätt på karljohan där vi satt under ett par timmar och förvrängde rösten med heliumballonger. när paraden va slut gick nästan hela sällskapet och käka på restaurant. där det spårade för min bordskamrat. men det va la roligt i sig!

idag känns det som om jag har blåmäken inuti hela kroppen. det är ömt om jag tar på mig själv (?). 

jeeesus vilken bibel


stereolove

heejheejhallå.


fyfan vad jag älskar den här helgen.
fyfan vad jag älskar livet.
fyfan vad jag älskar den här stan.
fyyyyfan bara! wiihi.

imorgon ska jag ringa världens underbaraste. är HÖG på tanken :D

-.-

snart dags att knäcka första ölen. motiverad? ohnej! mår skit och känner mig fädt dräggig. men ska snart hoppa in i dushen och förhoppningsvis känner jag mig lite fräshare efterpå. ikväll går vi allllin, precis som igår. precis som imorgon.

stackars


running up that hill



känns sinnessjukt att inte jobba imorgon. blev helt förvirrad av att vara ledig igår. men jag ska nog kunna vänja mig vid tanken.. att gå upp sent och tillbringa dagen på stan (jippeeey) ska endast till EN butik där jag innerligt hoppas att jag finner en speciell dress jag tänkt ha på söndagens kalas. när jag får cash nästa gång ska jag investera i en onepiece, ser så fädt mysigt ut :) trillade runt på kallesgate med nickie efter jobbet, fann inget av det jag skulle men en jäkla massa annat. don't worry maja. jag gjorde inte av med så mycket! imorgon ska jag unna mej. innan gryningen kommer och jag ska på inflyttningskalas. wiiho. 

mitt hår är svartgröntgrått. men jag är snyggvartfall.  sa mamma. ska kanske göra något åt det imorrn. wewillseee.

idag har jag blivit faster till en tjej med ett killnamn. liiite genant att skriva grattis till sonen. men vafaan. sånt händer.

haha. jag älskar den nya diesel kampanjen !
smart had one good idea and that idea was stupid

nuså. timetogo :)


i don't believe you

gooodmorgon.
inte jättegod. jag mår illa. vädret suger. jag är astrött. somnade seent & har väckts av det där psykot tre gånger inatt. men whatttooodo. blir nog bra när jag kommer igång litegrand.

igår va jag med malin hela långa dagen. vi hade det fädtnice. riktig chilltorsdag. det suger att hela staden bokstavligttalat DÖR på röda dagar. men whatttoooodo.

nääj. nu kanske jag ska ta tag i att fräsha till mig. idag ska jag trots allt shoppa. :D weeekday öppnar i stan, så om jag är på humör ska jag förbi där. wiie.

if i should die before i wake, it's because you took my breath away


,

doors slam
lights black
you're gone,
come back.
stay gone
stay clean

I need you to need me

wake up happy

satans trött idag. stod jäspandes och helt sinnesförvirrad i kassan. inte okej. men bortsett från det har det gått bra  och jag känner attt jag fått undan litegrann. :) sitter nedslagen i soffan och fortsätter mitt jäspande. väldigt ensamt. väääldigt ensamt.  ska kanske tjata till mig sällskap. eller kanske låta bli. ska träffa malin &denise tidigt imorrn så det kanske är dumt. ska fundera lite till på det.. har flyttat fram hårfärgningen till imorrn :D spännande asheeell. haha. mäkta läskigt. kan inte minnas senast jag färgade håret hemma. men, man måste ju gambla lite..

näj. nu ska jag avsluta facebook och ta mig en kopp te. vill va vaken till reprisen av paradiset. hejaheja.

..-

juuustja. ska färga om mitt hår. brunt igen? doon't know. på fredag sker det ivarjefall.
så blekbrunt som jag har nu vill jag absolutinte ha. men inte så mörkt som det va först heller.
hömhömhöm.

HA HA HA.  bild från när håret va nyfärgat vartfall.


not alone but on my own





sommartider hejhej

fant mig en fotboll, tillhörande nån av snorungarna på gården,har lärt mig att allt som man hittar får man.  fastnade ute i solen med bollen och glömde bort att jag är nästan tjugo. är det okej att köra klockan med sig själv då? mitt bollsinne är inte lika vältränat som det va en gång i tiden, klarade åtta dutt.. haha. sååå, jag fortsätter leva på mina gamla meriter. den som uppfann bollen va ett geni. näjmen nog talat om bollen. nusnart ska jag hoppa i badet innan jag trallar iväg till jobbet. skönt med ett kortpass. ikväll blir det hemmys med majabaja innan hon drar iväg till svea.

vet inte hur jag ska bli kvitt min bleka hy. har aldrig upplevt mig såhär ljus. satansäckligt. buuuhu. ;(

ha en bra tisdak


i'll will be there, fighting forever







ohuw satan vad jag saknar mina btre aabes ;). kommer en fjärde i veckan :D
åh. geeemej mina änglar.

ingen bra dag på jobbet idag inte. men nya tag imorgon.
då jobbar jag sent och energin ska flöööööööda.
jävlar vad bra jag ska va.

ikväll ska vi kolla på lägenhet. fårse om vi får den. ligger ute rätt många bra nu för tiden, så det spelar inte så stor roll. kan jag tycka :) meen. bra att gå lite på visning!

pusskram

but you are a robot, aren't you?

apfint väder men jobb väntar. buuuhu. men jag jobbar med en massa snyggamänniskor. så dagen ska nok funka :)

hadetfint :)

they got nothing on you, baaaby


för att vi två ska bli gamla ihop.

solen står högt på himlen och jag är lika hög. alla som flyttar till oslo börjar med hacsh. har jag hört. näjrå. men glad är jag. ska snart pallra mig iväg till jobbet. fann en genväg imorse när jag va ute, så nu tar det nog inte mer än en halvtimma att ta sig dit. wohoo. hela veckan har jag fått jobba med underkläder och fått hjälpa kåta femtonåringar som ska köpa bhar i 70D. men jag klagar inte, ombyte förnöjer.

-pratar du svenska?
-mja. litegrann

LÖVE



saker man ser,

va det du som höll för hårt
eller är det jag som är för svag


turkland nollsju

vaknade ofärtjänt pigg imorse. det va skönt. men så snart jag klev utanför dörren va det nästan så jag önskade att jag inte vaknat alls. fyfan vad vidrigt med snö. det gjorde min promenad till tbanan lite huttrig. men väl på mötte jag nickie och emotankarna släppte. (Y) jobbade ifatt det jag gjorde galet i förra veckan och hann med lite utöver. hejamej. en dag ska jag bli lika bra som mina överordnade. typ. efter jobbet stannade jag kvar i gallerian med kajsa och nickie och drack en latte. välförtjänt, ohyes.

på kvällen har jag och majsan myst i soffan. en vecka tills hon lämnar mig. buuuhu. har ivarjefall lyckats hålla mig vaken genom heela första twilight filmen. tredje gången gillt, som man brukar säga. så förskräckligt snygg vet jag inte om jag tycker att den där robert pattinson är (i filmen) desvärre. FAIL. men den va bra. och ibland önskar jag att jag va kär. eller olyckligtkär. eller åtminstone kände något. men då brukar jag tänka på annat.

sov så gott :)

http://www.youtube.com/watch?v=6ovW5HmRoGE 
ohw.


How come you taste so good?













gårdagen i bilder. frognerparken, fika på aker brygge och sen lite kulturellt?
operan osåntdärnt tjusigt.

min helg har varit asbra :)
tänkte skriva ett par rader. men hinner inte.
måste fixa till mej själv &lägenheten innan malin kommer och vi ska vidare till jobbet.


ALL KÄRLEK.


RSS 2.0