If you wait around forever you will surely drown.



lite lyckligare utifrån, men lika messedup' inuti. men det känns skönt att ha kontroll igen. var jätte jobbigt i söndags & igår. har ingen förståelse för vår relation. ingen alls faktikst. sen har allting runt omkring bara varit en total röra, men idag så känns det bättre. men har ingen oork till någonting och istället för att börja någonstans så skiter jag i alltihop,  det är ingen bra taktik.

i förmiddags träffade jag emelie. det var galet länge sen vi sågs själva så det var mer än trevligt och välbehövligt att prata av sig lite. tog en fika på georges, är mer eller mindre stammis där. buut i like it. sen vi skiljdes åt har jag fördrivit tiden med att springa en vända, fast att jag borde låtit bli. men det kändes heelt okej!

ahhww. så vackert. ETT MÅSTE http://www.youtube.com/watch?v=VNYqOIbotc0


I'm an angel, bored like hell

unspoken words'
kaotisk dag
ger upppp
helt slut

jag tar nya tag imorgon!
tacka för alla fina vänner


igåår va jag uppstressad som en storstad inför julhandeln, yrade omkring hela dagen och hann inte stanna upp någonting alls. färgade&klippte mig, gick på stan och lunchade med R, åkte hem till mormor; duschade och fixade till mig i all hast, och sen iväg till mariah.  förfesten hos märyh va jättekul! träffade gamla cläsmates och andra trevliga chicks. galet mycket folk nere i stan ! end of story.

och idag har varit en något mindre bra dag. bortsett från att mormor och morfar kom hem och jag kan börja leva igen. wiie. och att jag träffade mariah och sofie en stund på kvällskvisten!

SOV GOTT


strö lite socker på mej



en enda sak är givet
du
 bär min luft i ditt bröst 

jeeises vad snabbt veckan gått! strax efter att jag skrivit av mig igår kom henke och hämtade mig & maja o skjutsade oss in till stan för vi skulle slippa regnet. (Y) på stan käkade vi mat, handlade lite och fann en present till märyh. sen åkte jag hem till mitt eget, som förövrigt snart inte ens är mitt, stannade ingen längre stund utan begav mig till storskiftesgatan där jag sökte jobb! håller tummarna för att få det. sen åkte jag in till stan och tog en fika med annica, sjukt länge sen vi tog oss tid för varann så det var väldigt trevligt! :D efter den vistelsen fick jag skjuts av anders och maja hem till lambohov, där maja och jag spenderade natten ihop!

imorse vaknade jag på lite fel sida, var väldigt stressad över allt och ingenting. efter frukosten gick maja över till emma medan jag skulle ut med B, men hissen funkade inte så vi blev kvar här. femton timmar efter att vi varit ute senaste gången kom vi ut igen, skönt, tyckte han nog. sen följde jag med mami till stan och träffade mariah som bjöd på lönchogrejer. sen har vi gått och dragit på stan och jag hittade litegranna igen.

IMORGON ska jag färga håret & klippa mig. men har ingen aning om hur. och jag ska låta frisören bestämma. allt utom lugg och askort ska jag försöka gå med på. spännande.


så står det skrivet i pannan
att man väcker en ångest
när man släcker en annan


ibland med både hopp och tro

gårdagen kan sammanfattas med ett ord; helsjuk. från början till slut var det verkligen en helsjuk kväll. missade bussen in till stan och kom skitsent in till märyh och emelie. svepte ölen i all hast för att gå vidare till nästa förfest. där det spårade ut. så inihelvete. absint. efter alldeles för mycket alkohol gick vi ner till stan och platens, där vi fick i oss ännu mer alkohol, det är ett under att jag lever idag. sen var kvällen lite lagom härlig och idag mår jag fejnt. förstår ännu mindre hur maja lever idag, och mår bra. insane. hon var lite lagom dragen, precis som marissa och emelie. cykelturen hem var så jävla underbar, svinkallt och hjärtklappning.


nu ska jag och maja gå på stan WIEE


min chans att få vara min





idag saknar jag min mormor och morfar litegranna. de ringde igår, och dom verkar verkligen ha det toppen. det är så skönt när jag annars är här och hälsar på, när de går omkring och småpysslar lite, tar hand om mig och skämmer bort mig. men nu är det bara ensamt. har saker hemma som jag måste fixa med. det är så jobbigt att planera upp alla besök fram och tillbaka. men nu är det inte alls många dagar kvar av den här resan. det är bekvämt att mamma arbetar så nära, kunde låna bilen på förmiddagen och åka till robert, växlade ett par ord med honom osådära. agerade bra syster. (?) gulle ska ta hand om jycken på lördag när jag ska till mary. där sprack min idé om kontaktannons. damnit. haha.

har varit en flitig förmiddag annars. har suttit vid min morfars dator och fixat med cv osv, tror jag ska byta våra datorer på något snyggt sätt. hans är förjävla fin. haha. med tanke på datorn så har jag löst mitt lilla problem, tror jag ska plugga till it-tekniker. för ett par dagar sen fifflade jag med inställningarna och valde att ja sulle ha batterisparande, och det var där problemet låg! nu när jag ändrat tillbaka är den snabb och kry som vanligt. liike. ikväll ska jag jobba, mellan fyra och nio. gillar kvällarna en massa. efteråt ska jag ta en födelsedagsöl med mary. LIKEIT.

nu ska jag damsuga och laga mig lite lunch innan jag går ett varv med hunden. undra vilken smak på soppan det blir idag. spännande.

smisk


det är inte bara attityd.



sitter och lyssnar på lasses nya skiva. och visst är det väl som så, att han har en förmåga att få oss att tänka ett steg längre. tänka efter. om det är bra sen, är en annan poäng. han väcker dom där otänkta tankarna. och dom där känslorna man helst vill slippa känna. som man egentligen inte ens vet om man känner på ritkigt, eller om det är hans röst som väcker något för stunden? men, om jag får säga mitt om den nya skivan, så tycker jag att det finns mycket bra låtar på den, och han har lyckats fånga mig. igen.

maja lämnade mig strax efter frukost (runt 14), älskar sällskap, älskar hennes sällskap, framförallt. sen dess har jag hunnit med att springa ett varv, av tiden att döma springer jag lite mer än en mil, men det kan vara jag som blivit långsam(are), inte omöjligt. och lagat mig lite soppa. möms. efter att ha duschat en vecka med bara schampoo så ser mitt hår nu mera ut som svinto, minus möjligtvis färgen.fyfan vad äckligt det känns. med tanke på mitt hår så ska jag i nästa vecka färga & klippa mig, om jag kan komma fram till vad? TIPS välkomnas. funderar på brunt, men har alltid känts som om jag bär peruk när jag haft den färgen, det klär mig inte. men det är dags för förändring. men vadvadvad.

imårrn är det tisdag- vilket innebär jobb för mig! men födelsedag för mary, grattiss! wiie.på lördag vankas porrigfest, som jag ser fram mor en massa! mitt enda bekymmer är vad jag ska klä min kropp i, man ska nämligen se kvinnlig ut. good luck till mig. haha. ska gå en sväng på ikano och se vad jag hittar..  mjaa, veckan ser ganska händelserik ut. skönt.

vilsenheten skrämmer mig.
det var så enkelt förut.
när vi hade varandra.
när vi visste vart vi skulle.


And it did our thinking while we lived our lives

åhå, blev ingen utgång ikväll heller. alkoholen kan jag gärna slippa, men saknar mina vänner!! är sjukt trött på att säga nej, otroligt less på att inte kunna göra vad jag vill. enda gången jag möjligvis tänker skaffa hund, det är när jag har allt det där andra som binder mig,  en man och ett barn. men innan dess, NONO. fattar inte hur tråååkig man kan känna sig -tror jag nått gränsen nu iallafall. vill vill vill umgås. känner mig som ett barn som blir nekad den där dockan. när veckan gått, jag lovar er bättre dar'. senast jag kände mig så här torr så hade jag förtiograders feber och halsfluss.

min dator har också drabbats av den där hemska förkylningen som nått vårt avlånga land. han hänger inte med för fem öre och är otrooligt seg. hatar datorer som inte är snabba.

yes, så ikväll ska jag dränka mig i litervis med fanta lemon, somna av en sjuk sockerkick och vakna upp lagom till maja kommer imorgon. kanske hinner med någon film mellan klunkarna, och ett samtal hit eller dit.


HAVE FUN SWEETHEARTS.

with love miriam


Into the fire on my own


tro det eller ej, men jag ser inte alls fram emot att flytta hem. inte nu iallafall. jag trivs bra med att vara själv. det är absolut inte lika bekvämt som hemma, och i längden skulle jag antagligen drabbas av näringsbrist, men endå så himla mysigt på något sätt. när jag är hemma får jag så dåligt samvete för jag hänger på mitt rum 24/7 och knappt umgås alls med familjen, men här slipper jag det lilla dilemmat. saknar möjligtvis mammas mat och att hon alltid är i närheten, och dessee. alltid. och robert, såklart. men annars, så tycker ja det är schöönt. minus hunden. vet inte vilket som väger tyngst, slippa tjat eller bli påhoppad konstant. i längden väger de nog ganska lika.

har blivit påtjatad utgång hela dagen, men varken kroppen eller sinnet orkar med några festligheter och jag känner mig inte fit for fight, alls, så att säga. så nu ska jag istället inta tvsoffan och idol, tända några ljus och dricka te. tycka lite synd om mig själv för att maja nyss lämnat mig. den tjejen är otroligt underbar och jag är så jävla glad att vi fann varann på den där bajsskolan. ur allt ont kommer något gott, som jag brukar säga.


when you believe

 naww.

har inte haft tid att blogga, inte tid för någonting känns det som, fast att jag hunnit med allt jag velat i och för sig. träffade emeli&emelie i måndags eftermiddag, gick långpromenad och pratade om allt mellan himmel och jord, galet värt. igår träffade jag marissa och emeli på stan, shoppaade litegranna :) jag har så fina vänner! saknar maja så inihelvete bara. men hon ska ringa mig ikväll vaa. när hon kommer hem från stockholm. HON OCH VICKAN SÅG LASSE IGÅR. fick andnöd när hon berättade det. och blev sjukt förbannad för de inte avbröt honom i hans prtrick att låtsasprata i telefonen . jag är avundsjuk. så inihelvete.

men själv så har jag lyckats samla på mig massaa vuxenpoäng i veckan som gått, det känns nyttigt att vara själv. faktikst. och inte minst skönt. men nu står det lite still i huvudet, vet inte vad jag ska äta idag, efter fyra dagar med pastasallad känns det kanske lite uttjatat att äta det idag igen. får se vad det blir. jobb ikväll, så hinner inte direkt laga någonting. (haha) ska hinna springa en vända och ut på långpromenad innan. fan att det blåser så dant, man blir ju omotiverad enda in i benmärgen. 

hahahahaha, kollade just på mtv's hemsida, isabella har blivit grymt hånad i media för sin otroligt pinsamma insats i galan. kika in på http://blog.mtv.se/isabella/ och framförallt klippet "isabella cruises the red carpet". mahaha. herregud. inte för jag hade kunnat göra det bättre. men fortfarande -herregud.

ikväll jobbar jag med karin, var ett tag sen jag såg henne. får se vad vi hittar på, kanske ska påöka våra skills i att cykla utan händerna på styret. whooo knows. missar idool :'( efter alla som sjunger jävla westlife så har jag fått så mycket låtar på huvudet, ljuva nittiotal? haha. skämms ju lite faktikst.

imorgon är enda dagen jag inte har ett endaste dugg planerat, spännande, måste jag säga.

PUSS


fool again

har pissont i handleden på grund av mina tidigare åkommor. ont i varenda led som går genom händerna. ont i själen för alla jävla minnen som börjat göra sig påminda. ont i magen för framtiden. jag vet inte vad jag gör om det är något allvarligt den här gången.  jag lever genom dig. jag lever för dig. helvete. kommit in i en något sämre period justnu. jag lever, men väntar på smällen. vill ingenting, vill allting. så jävla slitet. känns som det går runt, alltihop och allihop. lever i väntan på att tröttna mer eller mindre, men sen då?

men annars lever jag och mår bra. jävla förkylning som vägrar lämna mig. ska döpa den till något manligt. men som sagt, annars bra.

tvsöndag.- idolmaraton, oth, top model 12 & ensam mamma. lite tjorven på fyrafilm.
 oh my gooooood.


I don't know if I can yell any louder

yees, lite mer än en timma kvar tills jag slutar och det väsentliga jobbet är redan gjort. nu ska jag bara fylla i lite papper om diverse grejer och ringa till natten. frågan är om jag hinner?

första dagen som hundvakt har snaart passerat och jag känner redan nejnejnej. jag orkar inte, verkligen inte. 15 dagar kvar och jag vet allvarligt inte hur fan det ska gå om inte jycken får en chock och beteer sig som en normal hund. jag har aldrig någonsin varit med om något liknande. i jämförelse med förra årets hundvakteri, när dom hade den store pöddingen, så kommer det här bli två helvetes veckor. jag ser inte fram mot det här ALLS. imorse tog jag med jycken på en springtur, för att förtära lite energi från han, men det var otroligt misslyckat eftersom det gav motsatt effekt. och om möjligt var han ännuuu mer överaktiv när vi kom in. efter det gick vi en promenad in till stan, som verkligen verkade suga musten ur honom, för på hemvägen somnade han på bussen. men så fort vi gick av bröt sig det lilla odjuret inuti honom ut och han började hoppa och skälla och bitas. och det finns lixom inget stopp.

ställer klockan på 5.15.. oh, looveit. jobb imorgon med.

sleeptight.





I don't really mind if I just fade away

favorit i repris - jag är förvånad över hur snabbt dagen gått. måste snart börja inse att majoriteten av alla mina arbetstillfällen faktikst går snabbt. att jag gillar mitt jobb & mina kollegor gör verkligen sitt. imorgon ska jag göra något ovanligt, någonting jag aldrig någonsin gjort, något jag både ser fram emot & bävar för. vi får se hur det artar sig. förhoppnigsvis bra. imorgon kväll ska jag ha sleep over hos mormor. möjsigt. jag börjar sju på fredag så jag kände inte ritkigt för att åka hemifrån vid sex-halv sju, när jag likagärna kan gå upp vid den tiden. plus att vi har ett och annat att prata om innan de far iväg :)

natten var den värsta på riktigt länge, hellre att jag har svårt att somna än att drömma så sjuka saker som jag faktikst gjorde. bilderna från drömmen satt kvar på näthinnan så fort jag gjorde ett nytt försök att somna om, så jag valde tillslut att lägga mig bredvid mammi, tryggheten herself. och somnade som en stock. men ur allt ont kommer det något gott och jag hoppas att jag i fortsättningen tänker mig lite mer för. men antagligen inte. vaknade svintidigt och gjorde ett tappert försök till att somna om, någon timme senare väcks jag av telefonen och min choach som undrar vart jag håller hus. yes, kom försent till mitt första möte på ams, pinsamt så inihelvete.

IDAG HAR JAG BOKAT BILJETT TILL LASSE ! :D löövit. Majsan & Märyh är på än så länge, nu är det bara Linnéa kvar. vad jag vet?  hey hoe, let's go!

Tell me I can have it all


This plan of mine is oh so very lame



såjahh, nu är allt party gjort för ett par veckor framöver! åtta av nio dagar har festandet övertagit mina nattetimmar och nu orkar jag inte mer, ge mig en säng, en famn, så är jag fulländad igen. men jag ångrar ingenting, har haft sjukt kul, men i längden brister det- skulle jag leva såhär skulle man snart behöva bärga ut mig ur lägenheten. men vem kan stoppa mig när jag bara rullar fram? gårdagen var iallafall mer än lyckad, var menat att jag skulle ta det lugnt, men när man väl kommer igång blir "en öl" snart ganska många fler. men det var gaaelet och jag önskar att vi hade besökt vadstena fler gånger under sommarmånaderna, slog platens och platå med hästlängder. tack emeli för framförallt den senaste veckan, har varit gaalet, jag älskar dig och jag älskar OSS.

de tre närmsta dagarna ska jag jobba, och på lördag börjar jag med hundvakterit. VILL ha sällskap så inihelvete, hatar att vara ensam, men det är nyttigt -försöker jag intala mig.  om jag tröttnar får jag sätta upp kontaktanonser i lambohovscentrum så är det säkert någon sliskig typ som nappar. man tar vad man får. som vi brukar säga.

Now lead us not into temptation


This is why hell is underground

tillbaka till verkligheten utan minsta andrum. utan minsta chans att hinna landa. jobbade mellan 11.30 - 21.15 idag, det gick snabbt i relation till hur lite det fanns att göra i och för sig. fördrev timmarna framför datorn, tvn och i telefon, fick mycket uträttat känner jag..?

energireserverna igår kväll gick åt ganska snabbt och kvällen blev förhållandevis lugn. körde på hårt tills vi alla verkligen dog ut. samtidigt. var sjukt mycket folk ute, och kan inte nog många gånger säga hur mycket jag uppskattar svenskar. det hade varit grymt om man varit mer laddad, vilket jag psykiskt men inte fysiskt var. för första gången tappade jag platenslappen också, har väntat på det, viilken partykiller. var sjukt efterlängtat och uppskattat att träffa maja & vickan iallafall ! hälsade på emelie och mariah också, loooovely.

snart kommer emeli, om hon kan slita sig. tack och hej, nästa tjej.

The end's not near,
It's here



nothing like the girls you've ever seen before

hemma igen efter en sjuhelvetes fartfylld vecka! skulle vilja skriva ner vad som hänt dag för dag, men det är så otroligt mycket roliga händelser och så otroligt mycket fint folk som fyllt den senaste veckan och det skulle kunna bli huur långt som helst. det har varit tokbra iallafall och är inte uppvilad för femöre -precis som vi ville ha det!emeli och jag hängde tillsammans med göteborgs töserna på stranden mellan 10-17 hela veckan, och på kvällarna var det party som vankades. sov som längst fem timmar under nattetid. lugnast var förra söndagen då vi ville orientera oss lite, men även torsdagen var lugn jämfört med restrerande dagar. har levt sjukt osunt men är det semester så är det! nu är huden lite solbrännd och ansiktet finnigt efter all fet solkräm. yeeah. skriver mer om semestern när jag fått lite bilder och har mer tid.

ikväll ska vi göra linköping osäkert för första gången på närmare en månad. ska undvika nattens fjortisfylla dock. träffa maja och vickan, mhaw<3


SO LONG


RSS 2.0