I'll think of you every step of the way

Juust nu, sitter jag och pluggar och äter cashewnötter, dricker lite färskpressad juice också ^^,
 trevlig lördag kväll!! inte direkt, men så himmla välbehövligt. min uppsatts måste kortas ner en sida PLUS att jag måste lägga till massa information, inte föör kul. behövde en paus så tänkte skriva ett par rader här istället för att skriva om växthuseffekten.
cashewnötter är fuula.

idag har jag pluggat *10 och även vart på stan en sväng, meed philip :D vi träffade Sofieminälskade, och philip hittade ett par byxor , jag hittade inget speciellt, kollade på solglasögon bara.. sen åkte vi hem och jag fortsatte pluggaaa.

jag har aldrig någonsin mått såhär dåligt över skolan som jag gör nu.STRESS säger jag bara.257010-2

so goodbye,  please don't cry.
We both know that I'm not what you need

dina ord får mig att tvivla.

haha, nu har jag blivit som alla andra, skaffat blogg! bättre sent än aldrig?

you know i love you, and i always will.

frågan är bara vad man ska skriva.. får väl prata på som vanligt :)
senaste veckan har vart grymt stressig, mycket att hinna med fastän det samtidigt känns som om jag inte har gjort någonting, hur det nu kan komma sig.  I helgas var jag i ekängen massvis med gånger.. dels var jag och Philip bara där och kollade läget typ, sen var jag där med Maja,Carro och Ranya, och fixade lite med naturkunskapen, blåste massor där vid vattnet, kallt o jävligt, men det gick . Sen på lördagsKvällen var vi hos Jacob på "grill-party" , eller, kalla det vad du vill. var rätt trevligt till en början, sen blev vissa lite för dragna osen var det bara allmänt segt (tyckte jag). tur att mobilen fungerar där ute på landet.  Iallafall , på söndagen så träffade jag Majaaa, I love her alooot.  mitt minne är inte det bästa, som alla som känner mig vet, så vad jag mer gjorde den helgen minns jag inte. var ju långhelg iallafall, och på torsdagen följde jag med Philip + hansfamilj till vingåker, var trevligt, men tyvärr var det ingen som hittade någonting. synd . Nu i veckan har jag mest oroat mig för en massa underliga saker, dels skolan, och sommarlovet, nära nu! =o| och en massa annat. Har haft svenska och engelska uppsats, pinsamt att tänka på hur illa svenskan gick, haha, vi gjorde en analys som jag trode handlade om en tjej som levde i ett mansdominerande samhälle för typ 100år sen, men det handlade om en Pojke som köpte prostituerade. haha.
snacka om att jag är för trött för att gå i skolan, för att tänka. I tisdags hade vi medicinprov, gick det inte bra så är det inte fel på mig iallafall, då kan jag konstatera att våran lärare är inkompetent.  
Imorgon fyller lillbror år, och på dagen har jag dansuppvisning, skjutmig! om inte veronika hinner före, hon kommer bli gaalen, haha, vi ska busa med henne.  pbl läxa till imorgon som jag borde göra, men jag fattar inte så det blir inte en enkel match, men har man irene i pbl så har man.. Kanske till Grebo, SofieÄlskliing imorgon :D haha, laaantisaar. men det kan bli kul :D får se hur det blir, tror det skulle kunna vara kul iofs, fast lite pinsamt också.
Frågan är om jag ska ta en promenad innan jag somnar eller bara gå och lägga mig? Min kropp är helt slut, har svårt att vakna och känner ingen ork till någonting justnu. hemska tider. skolan har tagit all min energi.  vad jag mer ska göra i helgen är oklart, plugga som faan iallafall, för ovanlighetens skull (?)
Nu ska jag iallafall Sova eller gå ut på en promenad, har inte ritkgit bestämt mig än..

JAG LÄÄNGTAR SOM INIHELVETE TILL NIONDE DECEMBER ; STÅPLATS, LÄNGST FRAM ,(om jag är där i tid) PÅ LARS WINNERBÄCK I SPORTHALLEN .  MED MAAJAAA :D :D :D
förra året ägde sönder totalt med malin i Jkpg<3

men först ska det vara sommar, den bästa sommaren i mitt liv tillomed! haha. i hope so.



257010-1

Nästa gång jag ser honom så förstår jag inte hur jag kan tvivla


RSS 2.0