Cause when I leave for the night, I aint coming back

hej allihopa!
alldeles för mycket korv i min vardag de senaste dagarna. sista passet idag och jag ser fram emot att sluta! även att det rullat på bra och vi haft rätt kul mellan varven :) har träffat på sjukt mycket folk. endel går tillomed ur kön för att hålla mig sällskap en stund. inte illa. glömde mobilen hemma igår, damn vad handikapad man känner sig! när jag efter lit övertid äntligen slutade åkte jag raka vägen till marissa där det bjöds på maaat. det var förjävla gött. vi såg på idol och slim susie. (Y) sen sov jag över och jag hade en väldigt trevlig natt. haha.

vaknade av klockan 8.15, sa på återseende till maria, rullade hemåt genom stan och mötte upp morfar som jag  skjutsade till kyrkogården. det finns ingen skönare människa som är 65+ . kan inte förklara, går bara upplevas. han är.. speciell. han är väl inte ens 65 förresten. men det hör inte hit. sen har jag ätit en biffig frukost så jag ska stå mig hela dagen! några raster hinns inte med där ute i ruschen.

ikväll är det partaj! wiiiho. partylåt på det. http://www.youtube.com/watch?v=NMgJwiOEM9M&feature=related

idag fyller min favorit pöjk ååår! <3dig

nu ska jag göra mig fräsch!
HA EN BRA LÖRDAG!
PUSSSSSS


usch på mig.

hej. jag luktar korv. jag har alltid, och kommer alltid att hata korv. over and out



(jobbar som korvgubbe på net on net's lagershop.
save me?)

Let's stop this before it begins



the jonsson's. i ett mindre nyktert tillstånd. inne på en mindre platåtoalett. eloge till oss som lyckades klämma in oss. gårdagseftermiddagen spenderades med dessa vackra damer på ikanohuset =) hittade ett och annat. skönt att man gjort av med lönen innan månaden börjar så man slipper tänka på vart man ska lägga pengarna. tycker jag.

vaknade på ovanlig gott humör idag. inte för jag är någon surpuppa normalt sett heller. men mitt morgonhumör är väl inte alltid jätte trevligt. skulle man kunna säga. otroligt fint höstväder har dragit in över vår annars så trista stad. u n d e r b a r t. hugo är tillbaka. u n d e r b a r t. startade morgonen med att gå en runda runt ån. har sjuk träningsvärk i låren, och i framförallt nedförsbackarna så stapplar jag fram som om jag haft sexuelltumgänge i fel hål. men. så är det jönte. åkte iallafall till gymmet på eftermiddagen och lekte hurtig där. träffade apan blandannat. ni som läst min blogg i över ett år kanske vet att den här människan är en stalker. han tror att vi är bästisar. och det är lite otäckt. men jag överlevde även denna gång

bjuder på lite musik dagen till ära.
http://www.youtube.com/watch?v=rQa60u1zPdE 

och nuu ska jag vidare till damen med förvrängd mun!
PUSS


hanging by a moment

   

Idag lider jag av extrem smärta. extrem var kanske att ta i. men den här sortens värk var länge sen jag upplevde. nämligen träningsvärk. och det känns underbart! värken i benen är orsakad av träning och inte enbart av annan oförklarlig smärta. JAG ÄR SÅ GLAD! så igår blev alltså mina tankar till handling. införskaffade mig ett gymkort på svettan. känns väldigt bra. och nästa vecka ska jag börja springa igen. OH, i like it.

Har sovit som ett djur i natt. ser ut som vi varit en hel hop av små ungar som hoppat omkring och vänt upponer på sängen. jag som hade bäddat o fixat så fejnt. så det var skönt att vakna (även att det va av klockan) och veta att mina sjuka drömmar faktikst bara va drömmar. efter att jag vaknat till litegranna så gick jag ner till ån och mötte upp maja. sen hem och käka frulle. ska snart hoppa in i duschen och göra mig redo för dagens bestyr.

i hope my fists can fight for two



someday we're gonna break free from these chains and keep on flyin'


kvällen med maja igår var bästa möjliga
lovelii<3
förutom när hon somnade

dagen känns inte fulländad om man inte vaknar till johan bengtssons röst till en promenad runt stångån. man vaknar lixom aldrig. såå äre. sitter här i mitt lilla flickrum och fryser. undrar när mariah ska vakna. undrar om linnea har det kul på jobbet. undrar när kriget i irak ska upphöra. undrar om majas frukost var lika bra som förr. undrar vad emelie ser på för film. undrar vad jag ska äta. undrar om vicke mår bra. undrar hur det går för emeli i badet.  undrar vad som egentligen hände inatt. maja, kysste du mig verkligen?

nääj. det gjorde hon inte. men natten bjöd på så himla charmiga sms från både den ena och den andra. så det ska bli kul att se reaktionen när folk börjar vakna till. stackas dom som vaknar med söndagsångest idag. staaackars er verkligen. nääj. inte det heller.

jag behöver springa nu. nu nu nu. jag blir tokig av det här. :'( jag skulle allvarligt inte orka mera om det va som så att jag inte skulle kunna springa på läänge. då skulle jag ge upp. det skulle liknas vid att bli gravid när man är tretton och behålla barnet. mitt liv skulle ta slut. joggingen är min terapi.


http://open.spotify.com/track/4daea0AWjxOs0TX6OWZ0PE 
söndagsmusik på hög nivå
näääj. inte det heller


cause no one else cared

..kan inte minnas senast jag hade en sån här lugn vecka. men, engångsföreteelse. redan i nästa vecka ska jag bli mer upplivad igen. sååklart. har ställt in majoriteten av veckans bestyr pågrund av min låga energi som nu brutit ut till ett feber tillstånd. blir en lugn helg som ikväll bjuder på idol & kräftor med mifamilia. och morgondagen spenderas på jobbet till större delen. jobbar med gunnel, så det blir inget datasittande där inte. men vi får alltid tiden att gå tillsammans! och på kvällen ska jag träffa majros om kroppen tillåter. tvsöndag sen igeen. veckans höjdpunkt. jajaja!

NI är dåliga på att uppdatera mina vänner.


adjö


We need lies to make it through the day

shame on me !  raderar förra inlägget men texten får bli ungefär densamma.

fredag imorgon, trode det var ett skämt när maja berättade det för mig. fredag innebär arbetsförmedligen, vilket innebär ångest. jag tycker det är meningslöst nu. tillräckligt är tillräckligt. dagen i sin ära har varit bra, har mest ätit. träffade maja för en promenad runt stångis. har även hunnit med att grubbla lite på vad jag ska ta mig till med mina ben. och har inte kommit fram till någonting skulle man kunna säga. mer än att jag ska införskaffa mig ett gymkort snarast möjligt. för det här fuunkar juinte. därav la ja upp en bild på linus, som jag nu efter en touch av dåligt samvete tog bort.  punkt

You look tired
Would it help to hear me say
Don’t you worry
Friday’s not that far away?


hey boy, you know you drive me crazy

allt jag behövde i mitt liv var lite mer sömn och en bra vän att snacka skit med. känner mig som en ny människa.  har spenderat största delen av dagen med emelie! vi åt lunch på mokka och såg på film. eller jag har nog aldrig i hela mitt liv sett en hel film. men tanke på att jag alltid lyckas somna. men ah. ni förståår vinkeln. efter filmen begav jag mig genom stan och hem, hann inhadla lite nytt smink på hemvägen för att slippa se ut som en fjortis yttligare en dag. (Y)

nu ska jag sätta mig framför tvn och se på he's not that into you, en film som  flera av mina väninnor sett & dom tycker den är bra! så värt att ge den en chans. :) och nu reser jag mig inte härifrån försen ben intar tvrutan. han är vidrigt snygg



jag var virrig och trött, jag var sliten och nött

19.10.07 den här dagen kan ha varit en av de jobbigaste dagar jag fått uppleva under min livstid. jag grät så sjukt mycket den här dagen. det var nu som det gick upp för mig att du var borta. på rikitgt. att vi aldrig skulle kunna ses mera. idag, två år senare, gör det fortfarande ont när jag tänker på dig. och jag ångrar fortfarande en del av de beslut som jag valde att ta i relation till dig. det var idag din begravning var. det var idag jag sa hejdå till dig, och hejdå till den sidan av min familj. det är så sorgligt om man tänker på hur allt blev.

19.10.08 den här dagen genomled jag säkert med meningslösa lektioner som jag inte ville eller kunde hoppa över för jag var medveten om att ensamheten skulle göra så hemskt mycket ondare. jag försökte vara stark men jag misslyckades gång på gång. för ett år sen mådde jag sjukt dåligt. antagligen grät jag. eller var jävligt nära till ett sammanbrott. jag slets mellan trygghet och panik. det vi hade började falla sönder. jag började falla sönder. beslutet vi tagit började smälta in. jag ångrade mig, och ångrade mig igen. men utan dom här dagarna hade det varit svårt för mig att stå på egna ben. jag förlitade mig så mycket på dig och på oss. jag visste inte vem jag var utan dig. och det var en jobbig tid. som jag efter mycket om och men trots allt lyckades ta mig igenom.

19.10.09 just i detta nu känner jag mig inte heller speciellt bra. det är svårt att skilja på om jag är sjuk eller sjuk. vet inte om jag dragit på mig sjukdräkten för att slippa stå ansikte mot ansikte med verkligheten. det blir så enkelt att se på film och sova bort dagen i omgångar. jag vet inte vad det är som grämer mig idag. men någonting är det.

godbaj


I'm here to stay

bästa med gårdagen
1. jag tog Fred-skorna
2. jag va med såå härliga människor
3. jag drack lagom (fram till 3)

sämsta med gårdagen
1. EFTERFESTEN & whiskey
2. mina klitchiga sms
3. alkoholen efter 2.45

bästa med idag
1. vakna upp bredvid ett bekant ansikte
2. jag vet att jag hade kul igår
3. tvsöndag med maja !!

sämsta med idag
1. lukta som ett rökskadad lägenhet
2. huvudvärk
3. förjävla ont i vaden

ett moget upplägg om en mogen kväll;

vet inte ritkigt vad jag ska säga. blev en vild gårdagskväll & natt. meen vad gör man. idag lider jag av en normal bakfylla och jag kan ärligt erkänna att jag trivs bättre med icke-fungerande muskler. det här med huvudvärk är inte ritkigt min grej.. men det är det värt i slutändan, hade som sagt jävligt kul !

förfestade hemma hos malin tillsammans med trevliga tjejer, och sen blev det platå! det var först vid kvart i tre det började spåra ur, då vi återigen beställde in nya drinkar. väldigt clever. men vi va på topp när festen var slut så vi åtgärdade problemet med att besöka den vildaste efterfesten ever! haha. inte. det var bara tokigt, skulle man kunna säga.. och när vi vandrade tillbaka till stan i hopp om att någon skulle servera oss mat så gjorde vi det förgäves.. det var inte värt att missa citygrillen för detdär. men lite b-kändis partaj kan man ju inte neka.. haha. senare skeda jag med märy ohlikeit.

TACK FÖR IGÅR !

idag har jag hittills lyckats pallrat mig hem till mitt eget. var inte jätte mysigt att sova med mig tror jag. pratade med mormor förut och det gjorde mig påmind om hur dålig jag varit på att hälsa på. hon tycker INTE om det här med lördgaskvällarna och det här var INTE vad hon trode om mig. och jag kände mig som fem igen

SOBER WEEK


HARD WORK

yees. då är jag här igen. hade inte räknat med att jobba försen femte december, men se det fick jag! jobbade både torsdag, fredag &lördag. det var värst.. men idag har jag bara hoppat in ett par timmar, för ikväll har jag inte tid för sånt här seriöst! dåå blire party. men ganska lugn kväll tror jag med tanke på att mariah har gått o blivit sjuk. åhå.

min förmiddag blev något stressad, så jag lyckades åka ifrån både körkortet & kontokortet i all hast. så sitter här helt hungrig och dan. det är förjävligt. haha. vore så himla trevligt om jag blev stoppad av polisen på hemvägen. lite böter på det här vore fejnt! vääldigt lugnt här också med tanke på att mer än hälften åkt bort över helgen! jipppeey

igår skadade jag benet och jag är väääääääääldigt ledsen över det. men, jag tänker inte sluta nu när jag äntligen kommit igång med löpningen.. säger jag nu när smärtan gått över mer eller mindre. igår lät det inte riktigt likadant.. time will tell

ha en trevlig lördag. pusskram


still waiting

det känns onaturligt att jobba två dagar efter varann. det här hör inte till mitt vardagliga liv längre. men jag önskar att det här kunde komma in lite mer på rutin så man kunde göra sig av med de lite sämre vanorna. igår jobbade jag 6.30 - 16 och jag var fruuuktansvärt trött när klockan väckte mig vid fem tiden. men jag pallrade mig igenom dagen och eftermiddagen/kvällen spenderade jag med maaariah! (as usual typ). ska snart bege mig till jobbet igen, börjar halv tre, jobbar med äna så det blir nog mer än nice ! skeda tillsammans med maria och mina håriga ben inatt. oh, likeeit.

idag fick jag veta att du kanske gått vidare, träffat en ny. det känns. fast det känns inte dåligt. det känns fint att du hittat tillbaka. jag har svårt att se mig själv med en annan. jäätte svårt att se mig själv lycklig på det sättet som vi två var lyckliga tillsammans. kanske är det för jag träffat så mycket killar som absolut inte är bra. kanske är det för sättet jag själv betett mig på. jag har svårt att se de där som var äkta. men en stor del ligger hos mig själv, att jag inte är redo. jag har inte varit själv speciellt länge. iallafall inte i relation till hur länge till vi ska leva. jag har under det här året fått en helt annan syn på livet. fortfarande behöver jag vara själv. jag har stundvis lärt mig att döva ensamheten. och mina vänner har varit lösningen på det.

so long.


jag fattar ingenting och jag ser bara tecken

den här dagen var inte min dag. och det känns som om fler känner med mig. det verkar som om alla är så vilsna just nu. men istället för att prata med varann, så gör vi vad? ingenting. min dag kunde varit bästa tänkbara, har umgåtts med maja i stort sett hela dagen. men istället för att bli kul och härlig har den blivit precis tvärtom. jag älskar dig, då nu & föralltid. skulle avsluta våran o-roliga dag på egenhand, fick bli med en löprunda som gick skit. mina vader pallar inte trycket och jag HATAR dom. men tog mig runt de tio kilometrarna och stupade när jag kom hem.  men, "skyll dig själv" som min förstående mor skulle uttrycka det.

WORDS:

jag är så trött på så mycket. framförallt det här med bloggandet har gått för långt. min personliga åsikt är i grunden att det här med blogg är en väldigt bra uppfinning. själv så skriver jag främst i syfte för att skriva av mig. jag skriver mycket känslor i omgångar och det är för att jag har så mycket inom mig som bara måste få komma ut.. och ibland är bloggen verkligen ett bra forum för sånt. man väljer ju själv vad man vill läsa och inte. jag skriver inte för att folk ska läsa och förstå, utan kanske mer för att jag själv måste bearbeta vissa saker. samtidigt som jag väldigt ofta ordbajsar för att fördriva lite dötid.

MEN. med allt gott kommer något ont. så det som jag däremot tycker är något sjukt dumt med de här bloggarna är att folk slutat prata med varandra och istället skriver ett par fördömande rader i bloggen - istället för att ta tag i problemet där det verkligen ligger.. jag har läst jätte mycket bloggar de senaste dagarna där man skriver om människor, några utav dem skulle kunna handla om mig, medan andra inte skulle det. och det är en sjuk gissningslek man drar igång om man börjar skriva såntdär. samtidigt som man drar igång så mycket onödiga spekulationer och irritation.

SÅ OM någon har något att säga till mig, så ska ni veta att jag hellre tar det face to face än att sitta och gissa mig igenom bloggar, för enligt mig löser det absolut ingenting. men nu vet jag ju inte ens om något handlar om mig.. men OM. så vet ni hur jag vill bli bemött  : )  framöver tänker jag inte lägga någon som helst energi i att spekulera kring om det handlar om mej eller inte när jag läser sånt här i bloggar. that's it.




all kärlek


jag skänker dig den sista lögn jag har


jag och ken i lördags.
fejnt att jag minns att vi sågs. btw.


such a great day.
vaknade, som vanligt, av klockan. låg och drog mej en stund innan jag klev upp och promenerade med majros. jag gillar stångån på hösten. sen dess har jag inte gjort så mycket vettigt. fick jobb på torsdag, vilket känns både kul & inte kul.    -.-   sen har jag hunnit med att springa ett varv, blev så illa tvungen att utöka min perfekta runda, för att slippa springa igenom universitetet. blev ju så himla jobbigt senast. >.< under tiden jag sliter hade mj fikat med mammas pojke -christian! livet är förjävla orättvist ! ikväll ska vi se tv och mysa ihop förresten. och dååå är det utfrågning. 


http://open.spotify.com/album/1YecbRHvwtF6mu08slHB31 en mindre besatthet. men hon är så jävla grym.  äntligeeen!

håångel


är det min tanke hon ser, eller dina röda kinder som avslöjar mer?

har lämnat min syster nuu. gud vad jag är glad för oss. och gud vad jag längtar till att bli efterträdare till hennes lägenhet. jag tycker om den! vi såg på teve och åt mat ihop, som jag nämnt tidigare. hann även sova en stund ihop innan jag tog mej i kragen och gick hem. fan vad de engelska wallander filmerna suwger.

två månader kvar till lasse idag. sitter med biljetten i ögonvrån. jag läntar. kan inte uttrycka känslan i ord. hans live framträdanden är en upplevelse utöver det vanliga. han är grym. helt sjukt grym. det är så sorgligt att det bara är vi i hela världen som förstår hans storhet. de borde översätta texterna. världen skulle bli en bättre plats. tror jag. jävlar vad vi ska köa. jävlar vad vi ska ha kul.

när jag somnar står en ängel vid min dörr
precis som förr, och
gör att allting ordnar sig
och den blir tryggheten för mej


ohoo i like it

åhåå. underbara, vackra människa. underbara ,vackra röst. http://www.youtube.com/watch?v=9fttAEhDD_4 Längtar tills hela albumet släpps!

intressant information: mina bakfyllor blir allt konstigare. skönt att slippa illamående och huvudvärk i och för sig. men förra söndagen skakade varenda muskel i kroppen så fort jag ansträngde mej, oavsett om det handlade om att dra handen genom håret eller gå upp till matbordet, musklerna bara svek. och idag har jag krampat i musklerna när jag vänt och vridit mig.. heelt sickt. men nu mår jag fejnt igen! gårdagen är en dimma och jag lämnar den bakom mig här&nu.

ska snart iväg till min syster, vi ska laga mat tillsammans och se på tv hela natten lång! WEJ. iloveyou.


everybody seems so famous

godmorgon allesammans!
.. eller godmorgon migsjälv!

trots arbetslösheten som innebär en hel del tristess för många har min vecka varit GREAT. har träffat maiah en massa, värmde upp och taggade inför helgen ute i rimforsa hos hennes mami. hur mysigt som helst! och igår eftermiddag hade maja ett hål i sitt schema för mig! hon slog på stort och bjöd på både mat & bio, hon vet allt hur man ska behandla en dam. så att säga. vi hade det töppen! <3

vaknade för ungefär tre timmar sen, sitter på jobbet nuu. de två första morgontimmarna har sprungit iväg och snart ska jag äta frukost med mina hoomies! fyfan vad kallt det är ute! plockade fram vinterjackan.. lövit.

vi är dom som förlorar men jublar ändå


I tried to be perfect, but nothing was worth it




den här morgon började precis som den gjorde för exakt en månad sen, minus att jag inte sprang in i matteo. begav mig till tandläkaren strax efter att jag stigit upp (och borstat tänderna). det gick fejnt. förra månaden va fel månad, förresten. sen va jag tvungen att fortsätta på min nystart, fast att jag inte va sugen för fem öre. så gick motvilligt min vända runt ån och sen hem och la mig. sen kom systeryster hem så vi sprang ner på stan och fixade en del.. när vi va klara med varann gick jag hem till marissa och åt lunch. så har jag umgåtts med henne fram tills för ungefär en timma sen. =) på hemvägen gick jag in på hemköp, daaamn vad jag ska söka jobb där. ohlala.  dat har varit en toppendag. verkligen. och ikväll ska jag se på benjamin som är med i en ny serie som börjar ikväll 22 på trean. yeee.


I'm not afraid of anything in this world. there's nothing you can throw at me, that I haven't already heard.


det börjar visst bli höst, men den är aldrig riktigt lika grym och svartvit som man tror

blev ingen sleepover, som jag hoppats på. maja gick för en stund sen, hon fick jobb imorgon. och även att mina morgnar blivit allt tidigare, så eftersträvar jag inte att vakna sååå tidigt. ändå. men är galet trött idag, så förhoppningsvis går det snabbt att somna.

dagen blev som planerat. sprang milen efter jag skrev senast, gick bättre än väntat. bara den jävla polisbacken som tar död på mig. men tänker man bara bort den några hundra meter så återfår man ju andan slutligen. men fick ont i ljumsken och benhinnorna idag igen. förstår mig inte på det däär. ajaa. sen när jag kom hem va mamma hemma och lagade lunch, och efter jag ätit gick jag till emeli och vi tog en promenad i rydspåret ihop. näjs. kom hem därifrån vid åtta, då maja redan satt på mitt rum och troget väntade. vi kollade på despi och christine tillsammans. mysigt dååe. känns som om dhw skulle kunna hålla på i tusen år till. skiten går ju bara ruunt.

det är något mysigt över hösten. något som hittills varit i sin frånvaro litegranna. men idag när jag gick hem genom stan så upplevde jag den där känslan som jag saknat. lyssnade på lasse, hela han lyser höst. längtade för första gången ritkigt starkt efter att hålla handen och titta upp mot stjärnorna med någon, prata strunt hela natten som om det inte fanns någon morgondag. jag förstår det inte.

pöss  >.<


hon äger styrkan du alltid trode va din'

Leave me out with the waste
This is not what I do
It's the wrong kind of place
To be thinking of you
It's the wrong time
For somebody new
It's a small crime
And I've got no excuse

i detta nu kan jag inte komma på någon vidrigare känsla än att vakna av klockan. det är hemskt. men för att inte sova bort hela dagen ställde jag klockan idag med. lite vuxenpoäng, jag vet. men till vilken nytta? ska inte träffa emeli försen senare och ikväll när maja slutat ska hon & jag spendera tid ihop. yee. skönt att slippa sova själv. vaknade med värsta ensamhetskänslan ever imorse. ibland hatar jag när längenheten är tyst och tom. idag va en sån dag. en promenad fick lösa problemet och tack o lov slutar mamma tidigt idag! ska hinna med att springa under dagen med. tänkte jag.

igår kände jag med helt handlingsförlamad. va som att leva i en dröm, eller ännu mer som att vara kvartifyra-full. vilket i och för sig inte vore en omöjlighet med tanke på huuur utför det gick i lördags. undra hur länge det kan sitta i? efter jobbet iallafall fick jag skjuts hem till mariah och kollade på svenska hollywoodfruar & roast på berns. det va mysigt. sen när jag gav mig hemåt spenderade vi några timmar på msn tillsammans. (Y)

åh. jag har en finne på hakan.

tackförmig.


and I've got no excuse

 
ytterligare ett insider tips från vår spellista. musikkväll med http://bertaspaj.blogspot.com

<3


shit happens when you party naked

BABES <3

igår va så jäävla kul. kan inte förtälja så mycket om kvällen. topsecret eller förträngt. idag är mindre kul.

när jag tar mig ur den här koman ska jag ta tag i mitt liv. från och med imorgon ska jag leva om mitt liv och förtränga det senaste året istället för att ta tag i det jag lyckats ställa till med. ingen mer alkohol och dåligmat på veckodagarna. springa tills jag inte kan springa längre. sluta skylla allt på vädret. sluta skylla allt på andra. YES. så gör vi. inget mer du. det blir hälsosamt. på något sätt är jag glad för allt som hänt, för nu måste jag ta mig ur den här lilla bubblan jag levt mitt liv i. thank god it's sunday


---

måååååååår skit. jävla kväll. radera allt ni hörde eller såg av mig, tänkyou.


bussen här utanför går ingenstans



jävlakyla. frågan är om jag är den enda som fortfarande går och väntar på en sista värmeböjla. en riktig sommardag till skulle vara så himla fint just nu. jag hatar kyla, veerkligen hatar kyla.  känns som om jag har samma temperatur i kroppen som det är utomhus för tillfället. blir illamående. det är som om det jävla vädret gräver sig in och sätter sig i benmärgen, och stannar där tills våren kommer igen. dagens i-lands probem.

igåår va jag en stund med marissa, vi åt middag tillsammans och hade det bra framför idol! sen skulle hon till platå och jobba, och jag åkte hem. ville se en film med min familj, men det var ingen av mina umgåsvänliga syskon som ville umgås med mig. så jag satte på en film och tände lite ljus i min ensamhet och somnade i takt med att filmen gick igång. sov nästan tolv timmar inatt, och när jag vaknade trode jag att klockan va runt sju-åtta (kände mig inte utvilad alls) så jag fick somna om utan att sova bort hela dagen, men icke. fick pallra mig upp klockan elva och har sen dess hunnit med att åka runt med mamut i en massa affärer, fick ett smärre utbrott när hon gick in på ikano. oborstat hår och oiordnindgjord, kände mig förjävla fräsch. men vart en blixtvisit, som tur var. mamma tyckte jag va söt. iallafall.

om vi förlorar varandra här i vimlet, så minns att jag står bakom dig.


det finns nu, det finns då, sen finns sen om du vill

feejnt.
lämnar en bra vecka bakom mig och intar helgen. har umgåtts med himla många fina vänner och njutit av varenda sekuund. igår blev det lite livligare än tidigare kvällar när jag, sofie & mariah hängde på magnolia för att senare bege oss till platå. det var en najskväll! det enda som fattats mig den här veckan är maja som jobbar och står i . det finns tid att ta igen.

nusnart ska jag ner till stan och träffa mariah och sofie! och ikväll ska jag och marissa mysa, yee.

och när jag tröttnat på jag, min, mej. blir jag svag, blir jag rädd, att nånsin förlora dig. håll om mig inatt. om du finns, om du kan, om du vill komma hit. kom hit, kom hit och slunga mig rätt in i smeten. jag faller med flit


RSS 2.0