spasm

shit, förstår inte varför jag är så uppe i varv. har ryck i hela kroppen & längtar tillbaka till alanya mest av allt just nu, vill dansa och känna musiken. ta en drink med världens bästa vän. dansa igen. komma hem helt slut och somna i en stenhård säng.
det andra, mer rimliga, sättet att bli av med det här skulle vara ett träningspass, eller springa. jag är såå sugen på det med, funderar på att dra ut när mamma somnat. vetifan om jag vågar, är så läskigt mörkt utomhus.

annledningen till att jag känner såhär är antagligen flytten, måååndag, det är så nära inpå nu! och det känns inte som att jag har fixat ett endaste dugg. var och handlade lite idag. köpte blandannat en säng, fruuktansvärt skön. så sova gott kommer nog inte bli något problem framöver. Men NU. uuuusch o fy.

paaanic.

torsdag

haaaallå :)
vilket härligt väder det är idag,  så glad jag blir!!!
ustnu hänger faktikst det mesta i mitt liv på vädret, om solen tittar fram en stund känns allting faktikst genast mycket lättare, på något lustigt sätt.

Antar att solen var bakom mööörka dystra regnmoln under våran svenskatimme idag, då vi blandannat fick reda på våra valbarakurser, eller vad det heter. :S jag fick utvecklingsstörning, jippieyey, hade verkligen velat ha internationellt.. men det finns inget att göra åt saken, blev lite ledsen förstås! dras med det i ett år, uschnej. :/ aja.
imorse var jag en sväng på gymmet, sprang ett par kilometer innan skolan börjar. KUL tidsfördriv, jag älskar att träna nu mera så det gäller att ligga i så länge jag har den här motivationen, ofta är den bara på besök någon vecka. men nu känns det peppat, och känns även som att det kan hålla i sig ett tag. :)
Efter skolan besökte jag biblioteket för typ första gången i mitt liv, (inte ritkigt) och till min stora förvåning var det STÄNGT ! jag trode inte det fick förekomma, haha. men händer det någon dag så händer det förstås den dagen jag är på besök. :) Ska låna en film så jag kan komma vidare med ett arbete som ligger och gnager.  Det löser dig, det gör det alltid.

Imorgon börjar idrott & ledarskaps kursen, jag är asspännd på hur den kommer se ut. vi kommer säkert få hålla i en massa idrottslektioner och det är veerkligen inte min grej.. Men det kan ju inte gå annat än dåligt eller bra, så jag ska försöka att inte oroa mig i onödan. Ska bli kul att vi ha Irene förresten :)

Imorgon klockan fyra är det helg! längtanstider. 

HÖST

hallå igen, hur är stan en sånhär kväll i agusti när sommarn regnat bort?

hos mig är det iallafall bra! har vart stressat hela dagen. började med att jag väcktes av en stressad mamma som på något sätt lyckades irritera mig hela dagen. En dålig start är inget bra för en lyckad dag. I vilket fall som helst blev det bra tillsist, var bara morgonen som var lite tung. Inger x2, wohue. plus matte, men det var faktikst kul idag :) ska fösöka engagera mig i den har jag lovat mig själv & micke. det måste gå, det ska gå!
efter skolan åkte jag och träna, första benpasset för den här terminen! det rullade på grymt bra & jag k'änner redan att värken är påväg, haha.  ska köra ett löppass imorgonbitti om jag kan resa mig upp :)
När jag kom hem möttes jag av en panikande mamma som ville att jag skulle hjälpa till med flyttstädningen.. hjälpte till lite samtidigt som jag varvade med datorn, smet också iväg till centrum & köpte mig en bingolott, så nu blir det spel på söndagkväll! haha, niiiice.
nu måste jag göra historian kom jag på. oj. bye.

wohue

har investerat i ett träningskort idag!
mer sugen än någonsin! hösten ska bli en riktig träninshöst! :D
mums på det!

ALANYA

HAAAAALLÅ !
Nu är vi hemma igen efter en helkul vecka i Alanya!
Resan började inget vidare faktikst. tåget drabbades av tekniska problem och blev försenat, vi fick panik och trode inte vi skulle hinna med tågbytet i sala.. först efter en timme började tåget rulla igen. som tur var fick vi hjälp av en farbror på tåget som efter mycket omochmen fixade taxi från västerås så vi hann fram till flygplatsen i tid. väl framme på arlanda blev även planet inställt och vi skulle byta plan till ett senare som skulle avgå klockan 20, men även det fick vissa förseningar och vi kom inte iväg förren 22.30, ungefär.

Vi landade i turkiet tidigt på morgonen och hade packat upp och allt på hotellet vid klockan sex på morgonen.. istället för att lägga oss då spelade vi kort och väntade på att den underbara frukosten skulle serveras. FRUKOSTEN VAR VÄRDELÖS. På förmiddagen gick vi på hamam (turkiskt bad) , hon skrubbade sönder våra kroppar och vi var fitforfight för att utmana solen, så att säga. fick även lite massage & ansiktsmask, perfekt start! Vi invigde även poolen. På kvällen träffade vi Emelie +hennes vänninor. Satt på en krog/restaurant, satt och pratade en stund tills de skulle dra vidare & vi skulle hemåt. Väldigt trötta efter allt resande, vi somnade fort  .

Nästa dag var vi på stranden, det var stekhett! Träffade Emelie och dem litegranna, bestämde blandannat att vi skulle ses på kvällen.. :) Det gick knappt att vistas i solen, reseledaren sa att det var 44grader i skuggan, och att det skulle bli varmare under veckans gång. i belive her.  det var lite för varmt för min smak faktikst.. fick brännblåsor över armarna (så idag ska jag ta mig till apoteket.)  På kvällen festade vi på The doors, ett skandinaviskt uteställe med kul folk. det var en lyckad kväll, i guess.  De spelades svenskmusik och många dansade & var trevliga, det var kul!

- Vi lyckades även bli sjuka under resan, vi är det fortfarande.. Förkylda, feber & huvudvärk.
Därför höll vi det lugnt ett par dagar, myste och gick ut och dansade lite, hade det lagom nice. sista kvällen hängde vi å the doors igen, kul :)

(  vi käkade på olika ställen varje dag :) burgerking var min favorit,haha.   )

På onsdagen var det dags att åka hem, vi packade iordning allting och fixade klart. Sedan gav vi oss ut på stan & shoppade. Jag fixade även iordning fötterna på salong, det var väärt. mina stortåsnaglar blev mycket fina. :)

hemresan gick som smort, inga förseningar & inga andra lustigheter.

nu är vi tillbaka i vinterklimatet & skolan, känns helt okej det med.. Bortsett från att skolan är knasig. skriver mer sen, kanske.

undomens dagar är förbi.

förresten!
ska skriva det mest förnedrande jag vart med om på länge!
när jag gick på bussen, betalade jag med sms biljett, busschaffuören kollade på mig lite frågande och frågade sedan om jag verkligen var ungdom! TJUGOSEX ! jag visste inte om jag skulle gråta eller skratta..


lite snabbt

dagen har gått sjuktfort!
på förmiddagen träffade jag en efterlängtad Linnéa på stan för lite shopping & lunch. väldigt liiite shopping gentemot vad jag hade hoppats på, skit också :/ har ingen kjol !! men det var trevligt att träffa Linnéa, trots att vi båda var trötta och jäspade mer än vi pratade. typ. hon följde med mig till tallboda, för hon skulle träffa martin ;)  när jag väl kom hem hade visningen börjat (!!!) mamma hade skrivit fel tid till mig, haha. illa. men det redde sig, gick ut på en promenad i tallboda :) 

om två timmar är min älskling hemma <3  


lördagkväll .

jag har blivit väldigt huslig av mig, tror mamma skulle bli stolt om hon såg mig.
idag har jag både diskat och städat, slängt sopor och annat som hör vuxenlivet till. Vuxen poäng till mig, och inte allra minst för jag sovit ensam (!!!) i fyra nätter snart. :| men alla som har vart i mitt hus vet att det kan vara jävligt läskigt med alla knakningar och "fotsteg" så, även ikväll hoppas jag på att det bara är inbillning eller vad man säger.. 

idag gick jag på en långpromenad, ända till lambohov faktikst.. där träffade jag mormor & morfar, Och joona ofcourse! han hade lärt sig cykla ungen! jag var helt facinerad. han är ju inte ens två :S (med stödhjul förstås)..  skulle ha gått hem med, men eftersom regnet kom ikapp mig valde jag att ta bussen, vilket var ett väldigt bra val, eftersom det kom störtskurar var och varannan minut. men när jag väl kom hem sken solen.. lustigt dethär.
kul att äntligen få prata med någon annan än mig själv iallafall, och se en livslevande människa. ja, typ så känns det. jag älskar mina morföräldrar, det var hur trevligt som helst att luncha ihop :)


imorrn ska jag göra stan med min saknade linnéa, ska bli väldigt trevligt faktiskt! det ser jag fram emot :) var länge sen sist nu..

PHILIP ÄR INNE PÅ MSN !!!!! oh, så lyckades han förgylla min kväll<3
tomorrow<33

080808

hallå!
idag har dagen flytit på väldigt bra, trots ensamheten.
jag var en sväng på stan på förmiddagen, där jag blandannat stötte på cääämilla. :D
införskaffade mig saker till resan, blandannat pengar, kortlek och hår-stuffs.  :)
fredagfredag, vad gör jag? haha, har faktiskt stäädat en massor! nu är det bara mitt rum och köket kvar, men det måste jag lämna tillsist eftersom jag rör mig här hela tiden! idag har jag faktikst vart ute i trädgården också, fixade till mammas blomsterland.. tänkte att hon ändå inte kan bli så arg eftersom vi snart ska flytta, det är inget vi kan ta med direkt.  :) och jag tyckte faktiskt det blev bättre! har möbelerat om alla blommor i hela huset och jag börjar faktikst trivas.. vill nästan bo kvar. ;) det ser faktikst  mycket trevligare ut. :) och som sagt, eftersom jag och mamma inte ses på så långe har hon säkerligen glömt bort att vara arg tills jag kommer hem.. om jag skriver en liten lapp också och berättar vart jag gömt alla grejer. :)
ivilketfall så hade jag tänkt hoppa in i duschen snart, och sedan krypa ner och se tristan & isolde :) och vänta på majsans samtal!

jag väntar så mycket efter ett sms från minPhilip, jag vill bara att tiden ska gå tills det tjingar till i mobilen. jag saknar dig så mycket!

det är så jag säger det..

ensamheten håller på att driva mig till vansinne. jag vet varken ut eller in och det kittlar i hela kroppen på mig. Att fördriva tiden på egenhand kan vara jävlligt långtråkigt och det är först nu jag uppskattar hur min (ibland så) tjatiga mamma alltid finns till hands. Inte för vi alls hittar på mycket, utan snarare för att huset känns lite mindre tomt och ensamt med någon i närheten. samtidigt tror jag att emsamheten kommer göra mig gott, jag är alltför beroende av andra. tillexempel har jag påbörja min romananalys (wohue) som skulle vart klar i våras.. så, somsagt, något gott för det med sig.  idag har jag även städat inför visningen på söndag, dagens uppdrag var inne i tvättstugan, den har faktikst aldrig vart så fin :) morgondagens projekt blir övervåningen.. önskar att jag hade lite mer chash så skulle jag göra en bigsuprice tills mami kommer hem, men nonono. ska köpa en bukett blommor iallafall så hon inte glömer sin dotter nu när vi inte ses på så länge.. :)  förresten ringde min bästa vän förut och förgyllde min tillvaro, dina ord gör mig väl<3 nääe, nu ska försöka hitta på mer enastående ord om den där jane. yeey, jävlar vad kul!

jag saknar min kille <3
..du är den finaste jag vet!

innan jobbet .-

jag är grymt trött och just nu känner jag faktikst inte alls för att gå till jobet. hellre skulle jag mysa upp mig framför tvn med en bra film och lite godis, men icke. men ibland när jag kommer till jobbet sprudlar hela huset av energi och gör mig så jäkla lycklig, jag hoppas att idag är en sån dag! jag tycker verkligen om att jobba de dagarna, så som sagt hoppas jag innerligt.
idag har vart en såndär halvträlig dag, vädret har vart halvdant och jag har inte hunnit få ut speciellt mycket utav den. Mamma & jag var på stan en sväng och jag lyckades shoppa ytterligare saker fast att jag bestämt mig för att inte handla mer innan turkiet. men ivilketfall var det bra grejer så det gör inget iallafall tänker jag. :) sov inget gott inatt, kände mig så ensam igårkväll när det var dags att slumra, så låg och vred och vände.. hoppas det går lättare ikväll :)

perfect

oj, bloggen har nästan börjat damma igen ser jag!
mycket saker har hänt sedan jag skrev sist, allting är inte nämnvärt med tanke på att mitt liv inte är sådär jätte intressant & fartfyllt som man ibland kan önska.
nytt för den senaste tiden är iallafall att vi beslutat oss för att flytta närmare stan, som vi har pratat om i hur många år som helst. Det på både gott ch ont förstås, känns vemodigt att lämna tallboda, jag har ändå växt upp i det här huset och det är här jag har byggt upp grunden för mitt kommande liv. Men samtidigt är det aldrig fel med en förnyning och jag hoppas att det kommer göra oss gott! Hur det än blir så reder det sig tillsist, det gör det alltid.
Philip och jag har varit på vår första semester tillsammans denna vecka. Det har vart hur underbart som helst att umgås med honom och jag känner att det är så jag kommer vilja leva mitt liv i framtiden. jag hoppas innerligt att vi båda känner lika dant även om ett par år. Vi var från tisdag-fredag på öland och bara myste och hade det bra, åt god mat och ägnade oss åt varandra. :) det var heltklart underbart! <3
Mor min åker utomlands på onsdag, kom som en överraskning för oss båda. Då ska jag helt enkelt klara mig själv i en veckas tid, och sedan är det min tur att ge mig av. Så vi kommer inte att ses på två veckor och det var mycket länge sen vi inte sågs på så lång tid, det känns väldigt lustigt. Älskling far till London på torsdag så under tiden mamma är borta kan inte heller han förgylla min tillvaro.
Min och Majas vistelse i Alanya är mer än välbehövd inför det kommande (sista) året! Men när vi kommer hem är det bäst att vi har uppladdade batterier och känner energi inför att börja skolan igen.
Till på köpet har jag pressat stenhårt med löpningen nu ett tag.. För ett par veckor sen började jag springa mina 15km, och det har jag fortsatt med. imorse var det dags igen och då sprang jag åter igen på 70minuter, tror att det är en helt okej tid för en amatör. :) det känns snabbt & bra för att vara mig iallafall :) vissa dagar går dock bättre än andra. ;)
förövrigt har sommarlovet har gått galet snabbt.

RSS 2.0