sometimes,

träffade inte emelie igår, som bestämt.. jag kände mig sjukt seg, så stannade hemma med mamma, desse och challe. hyrde film på hemmakväll, såg på wallander & i taket lyser stjärnorna. båda filmerna va asbraaa. imorgonkväll när jag kommer hem ska jag se på seven pounds med mami. galet vad omotiverad jag är till att jobba, längtar till att krypa ner i mormors extrasäng inatt och känna mig lite ompysslad. vill att mina systrar ska åka hem till sitt eget snart , även att vi går sjukt bra ihop i jämförelse med vad vi brukar.. vill ha mamma för mig själv lite nuu. ska sova över hos mormor från söndag till måndag med. jag tycker verkligen inte om att packa, glömmer alltid någonting och har alltid med mig för mycket av fel saker.

imorgon är det fääzt. en boende fyller år, så ska käka tårta och blotta min vackra stämma i "ja må hon leva".  sen händer det nog ingenting mer i helgen. men jobbar med karin så det blir finemang!

tisdag - onsdag åker jag till stafsäter med emelie och victoria! yeeeey

ska leta rätt på nycklarna nu! sen koka pasta och åka iväg. (Y)
 <3


a long long time ago

hej. vad jag har kul. trött. ska gå och hyra film njuue.

TJUGOFEM FRÅGOR OM MIG SJÄLV.

Röker du?
nej
Snusar du? nej
Skolkar du? JAG HAR TAGIT STUDENTEN
Gör du frukosten själv? nej
Har du suttit i rätten? nej
Har du slagit ner någon? nej
Har du pussat någon av samma kön? ja
Har du varit på strippklubb? nej
Vad gör du när du blöder näsblod? haha, ingen aning
När grät du senast? igår, blev rädd!
Vem kan du prata om allt med? pratar inte om ALLT med något, men om allt med olika?
Har du solglasögon? inga jag använder.
Vem kysste du senast? gustaf
Vem kramade du senast? joona
Vad är din högsta önskan just nu? 
Vad heter den hårspray du använder? got 2 b, 2 sexy. maha
Vem gillar du? mig själv, mina vänner och min familj! wii
Vilken färg har du på tröjan du har på dig? gul och rosa! (Y) sniggt
Har du string på dig just nu? neej
Känner du någon som heter Niklas? jaa.
Har du bärbar data? yes.
Är du blyg? haha. det är jag nog
Vad tänker du på just nu? om det ska sluta regna

VAD FÖREDRAR DU PÅ DET MOTSATTA KÖNET?
Mage, ben eller armar?
armar och rygg. mmm
Bruna, blå eller gröna ögon? spelar ingen roll
Långt eller kort hår? spelar ingen roll
Charmig eller rolig? charmig
Röker eller snusar? hellre snusare än rökare!
Vad kollar du först in på det motsatta könet? klyschigt, men helheten?
Hur stor betydelse har kläderna? STOR
Gillar du någon just nu från det motsatta könet? nej fyfan
Gillar någon annan dig just nu? neeje.

HAR DU..
Blivit kysst?
Ja.
Stått på scen? nej
Varit med om en bilolycka?  nej
Klättrat på berg? i berg heter det. japp

ANTINGEN ELLER..
Kallt eller varmt?
Varmt
Blått eller rött? rött
Regn eller snö? regn
Ull eller bomull? bomull
Rosor eller tusensköna? rosor
Vår eller höst? vår
Historia eller vetenskap? historia
Matte eller engelska? matte med micke<3 haha

SENASTE SOM DU..
Träffade?
min familj
Pratade i telefon med? challe

ÖVRIGT..
Svär du för mycket?
 neej
Vilken låt lyssnar du på just nu? we made you
Hur ser ditt skrivbord ut? rörigt
Hur är vädret just nu? det regnar
Vart skulle du vilja åka? utomlands. take me anywhere
Vill du ha barn? tror det
Isf vad skulle dom heta? dom? räcker det inte med ett?


You ain't ever gonna burn my heart out

 jag saknar lillebror en himla massa.

När jag vaknade imorse hade jag den där pirrimagen känslan man kan drabbas av ibland, som vid typ studenten och andra speciella tillställningar. Sådär, ni vet, att det inte känns speciellt jobbigt att gå upp fast att klockan nyss passerat midnatt, i princip. Idag var känslan liite överdriven eftersom det bara berodde på att jag skulle på utflykt med jobbet. Jag och karin åkte med fem boende och badade i tinnis, och åt på McDonalds.( finns det någon äckligare mat i hela världen så vill jag gääärna ha en kommentar! det smakade papp och jag förstår varför jag inte sätter min fot där frivilligt. whopper skaare va! ) vi hade sjukt flyt iallafall och de tio timmarna kändes som fyra!

eftermiddagen var hemsk. men kvällen var bra! tror emeli kommer jubla av stolthet när jag berättar att jag sett harry potter 3 för att ta ifatt litegrann av det jag missat.. snart så är jag lika insatt!

imorgon ska jag träffa emelie, wiiehue! var länge sen vi fick våra scheman att gå ihop. :D

sleeeptight!

what are we supposed to do

After all that we've been through
When everything that felt so right is wrong


har haft låten på hjärnan hela långa dagen!

kunde nästan sätta mitt liv på att det var torsdag idag, blev grymt besviken när det bara är tisdag! hur jävla långsamt får en vecka gå? :| har jobbat alldeles för många timmar och är lika opepp som sist på att gå upp vid kvart över fem imorgon. jobbar mellan 6.45-16, långt pass, men det beror mest på att vi ska åka till tinnis och bada, osen käka på stan! mysigt är det ju förstås. men långt arbetspass! men så är jag ledig på torsdag, det är ju positivt ivarjefall.. kan stanna uppe sent imorgon ! woohu. haha!

kommer inte ihåg min pinkod till mobilen, har redan slagit fel två gånger! FAN. känner  mig helt handikappad. ska sova på saken, så kommer jag nog på det imorgon när jag är lite mer utvilad :)

ska äta knäcke och dricka te, sen duscha och sova!

godnattpuss

I try to run but see i'm not that fast

hard work work! inte direkt kanske... har chillat framför tvn och datorn i omgångar nu på förmiddagen, de borde verkligen visa lite vettigare serier nu i semestertider, kan man tycka. jag skulle kunna spendera tiden vettigare, lära mig något nytt, bli allmänbildad, men det känns lite överseriöst. rullar tummarna och svär åt den otroligt sega datorn istället. vill bara att karin ska komma och förgylla eftermiddagen och kvällen. snart så! vid fyra kommer jobbet igång litegrann iallafall :)

är sjuktseg efter helgen. som sagt va jag med maja och sebastian i fredags. :) vi satt på 55an och storan, och sen gick vi hem till s och spelade tvspel. jag och oskar kom tvåa (Y). haha. i lördags var jag och min syster på ikanohuset, hittade absolut ingenting. fyfan vad tråkigt. och på kvällen så va vi hos mary i stan innan vi gick ut! wiie. igår umgicks jag med mina systrar och systerson. kollade på film från när vi va små, haha, var länge sen jag skrattade så mycket. har ont i magen idag.-. lite senare sen gick jag en liten promenad med maja! <3

nejmen nu måste jag jobba!

love it

BOOM BOOM POW




Såå är det fredag, igen! tråkigt nog är min kropp inte lika pigg och allert som mitt sinne. är sjukt seg, mestadels på grund av att jag sovit kaasst ett par nätter nu, jag drömmer så sjuka saker. inget som är jämförbart med nordéns, men, mina håller mig med vaken om nätterna. så fällde jag precis ett par tårar till lejonkungen, filmen gjorde mig väl inte piggare heller direkt.

helveteskväll på jobbet igår. efter mycket omochmen löste sig allting, men det är konstigt att allt måste skita sig precis innan man ska gå hem. och när bara vikarier jobbar.. skjutsade hem karin till stan, och sen åkte jag till emeli. behövde lite klokt sällskap.
 
vaknade tidigt imorse och orkade inte anstränga mig för att somna om, så gick upp sådär vid åtta tiden. sen har jag varit på stan majoriteten av mina vakna timmar. har inhandlat lite nödvändigheter och ätit lunch med henke. så hann jag träffa min älskade syster, som ville ha skjuts av mig inatt, men det går juinte. jag åker inte til norrköping själv klockan tre på natten. ivarjefall inte för att hämta upp dom..

hur kvällen tillbringas är fortfarande oklart. hade planerat en dejt med maja & sebastian.. men jag suger på tvspel, och tycker bara att det är kul så länge det går bra.. vilket brukar vara i ungefär 10-20minuter. så känns det lite påträngande nu när de typ är kära. hahahah.  annars känns det ganska värt att vara hemma en kväll med, men det återstår att se, helt enkelt.



imorgon mina vänninor<3 och på söndag åker vi till stafsäter!

bye


nostalgi

tar tillbringat kvällen med timmie, var sjukt länge sen vi sågs och det var sjuukt länge sen vi pratade med varandra. vad som är, om möjligt, ännu mer sjuuukt är att det känns som om det inte har passerat en enda dag. jag antar att de här bror-syster känslorna som vi alltid haft innan gör att vi kan öppna oss lätt för varandra. för nu var det ändå tre-fyra år sen sist vi verkligen satte oss ner och pratade, så man kunde ju gissat på att det skulle bli lite stelt eller så. men icke. det var en bra kväll och vi gick en långpromenad som innehöll prat om allt mellan himmel och jord. är fortfarande lite tagen över att vi kunde umgås på samma sätt.

har även hunnit med att jobba, träffa emeli och gräla med min syster. (Y)

imårrn ska jag skjutsa mormor och handla och sen jobba hela kvällen låång. förhoppningsvis hinner jag med att träffa emeliii. nu är jag hungrig.

KRAMPUSS


let's have some fun

 
Grattis henrik! (lille plutten fick ta plats också)


tjahopp, finner det ganska lustigt att jag inte ligger raklång i min säng helt avslagen med tanke på den långa och hårda dag jag snart lägger bakom mig! började 6.45 men steg trots det upp med ett leende på läpparna vid 5.45.. åkte iväg till jobbet och skötte mina sysslor väldigt bra, om jag får säga det själv.  när jag kom hem åkte jag nästan direkt och hämtade upp emeli för en liten tripp iväg till norrköping. jag tycker om den stan, och jag tycker om innehållet. mjaa. sen körde jag oss säkert hemåt igen. skildes åt ett litet tag, men sen blev saknaden alltför stor så jag promenerade genom stan, och spenderade kvällstimman framför svt1, allsång, med emeli och anna. wooohu. för det första; fyfan vad trötta vi varit idag.

PUSS<3

imagine me and you.

Promise me to look back at us    
as a time in your life you enjoyed



som sagt var jag fruktansvärt trött igår, vilket bidrog till att jag vaknade tolv idag! vilket i princip aldrig händer. men det var sjuuuukt skönt att sova ut. sjukt med 4 u:n. idag tog jag tag i att städa ur lite från mitt rum, såg så inihelvetes stökigt ut. till och med toaletten fick sig ett lyft. så nu har jag plockat bland en massa papper och rensat ur kläder. (Y) nu väntar bara damsugningen.. tog en paus med lite löpning, jag mår illa över min dåliga kondition. men det är inte mycket att göra åt mer än att ta sig i kragen, önskar att jag kunde bli sugen på att springa igen.

jag orkar inte tänka på att jag ska jobba imorgon. 6.45, det är inte mänskligt. men efter jobbet ska jag iallafall träffa slemeli<3 wiiiiee! på onsdag jobbar jag ett slappispass och på torsdag jobbar jag kväll. men sen är jag ledig för resten av veckan =) helgen blir röj. ska bli SJUKT. så nu tjejer börjar vi tagga redan idag!


blame it on the a a a aalcohol.

jag ska lyssna och förstå



 

jag vet inte vad jag ska skriva idag. har så mycket frustration som ska UT, men här är inte rätt forum så att säga. fyfan vad jag är upprörd. har fruuuktansvärd ångest över att jag trode på dig, fast att jag ifrågasatt och inte litat fullt ut på allt ditt skitsnack, så har du ändå lyckats övertyga mig. jag blir galen, hur fan kan en människa vara så fruktasnvärt efterbliven och dum i huvudet. jag tror aldrig jag känt så som jag gör nu, jag avskyr dig. AVSKYR.

nog om det. förutom det ovannämnda har helgen varit tokbra. fredagen va som sagt asmysig ute i berg och igår gick jag ut med mina partypinglor ! det var hyffsat mycket folk ute med tanke på att väldigt många borde ha ont om slantar vid den här tiden på månaden.. men vi skrapade väl ur de sista slantarna ur spargrisen allihop. men, jaa, kvällen i sin helhet va roulig. men maja, maja, maja....... hahahah

idag har jag jobbat i alldeles för många timmar. somnade på jobbet flera gånger, vilket inte är tillåtet. men fyfan vad jag varit trött och omotiverad, vaknade typ till vid halv åtta. hela morgonen va skit, fick ingen god frukost och regnet öste ner..

nu ska jag ringa maja och sen sova eller gå ut och gå.

som en apa på min rygg



träffade emeli som planerat i torsdags och gick på harry potter! hon drog en snabb sammanfattning av de sex tidigare filmerna under reklampausen. och för att vara relativt oinsatt var filmen väldigt bra! efter att vi sagt godnatt och jag satt på min cykel påväg ner för tanneforsgatan ringde jonny och frågade om jag ville sitta med honom och daniel nere vid ån en liten stund, och eftersom jag inte va speciellt trött så trampade jag ner dit och fastnade alldelses för länge. men gitarrspel och sång gör mig verkligen knäsvag. så det var omöjligt att gå där ifrån.

efter nattens bravader var jag fruuktansvärt trött när jag skulle pallra mig upp till jobbet vid halv sju. det satt i under hela arbetspasset och mitt tålamod sjöng verkligen på sista valsen när jag slutade vid ett tiden. jag ska aldrig mer chilla vid ån när jag börjar sådär tidigt. när jag kom hem från jobbet gick jag iallafall ner till trädgårdsföreningen och ventilerade lite med emeli och victoria, då blev jag både piggare och gladare. iloveyou.  sen gick jag hem och fixade och trixade inför berg! och där spenderades kvällen med världens-bästa-maja mfl. : )

nusnart ska jag hämta upp min fyllekaja till syster. sen ska jag åka till maxi, tänkte laga mat själv idag. mamma och mats är far far away.



we're the people, the happy ones with the broken hearts

lovesång

Jag stängde aldrig nånsin några dörrar
Jag bara gick ut
Och du fråga och jag svara
"Det är klart att jag saknar en dag som förut"

För det kanske känns svårt när ljuset har släckts
Vi är mitt i vår mörkaste tid
Det kanske känns hårt, men när minnena väcks
Kan jag fortfarande höra ditt liv

För man saknar sånt som man inte har
Och man saknar allt som man inte har kvar
Vi har fortfarande långa vägar kvar
Man saknar inte sånt som man har

larsen

fast med lite mera lust

  emeli och jag hos vickan

ojoj, nu har jag verkligen suttit hela förmiddagen med att ladda in bilder på ett usb minne från olika datorer och enheter. skulle kunna ha det som heltidsjobb, krävs ett himla tålamod! och nu är mitt slut ,så att sortera ut vilka bilder jag ska beställa blir helgens projekt. bilder säger verkligen mer än tusen ord, herregud vad roligt det är att titta på massa kort från fjortisåren.

vaknade skapligt idag, var ute och gick och passade på att hämta ut körkortet från posten! om det inte vore så dyrt, och om det inte vore för att tusenlapparna redan flödat iväg på det där kortet, skulle jag "tappa" bort det bara för att få ta ett nytt foto såhär i efterhand när jag inte är asnervös för att misslyckas med teorin. men vi alla var i samma situation och jag är väl inte den enda som ser ut som jag sett ett spöke, antar jag! så åt jag glassig frukost och tappade ett glas i golvet, har nog inte gjort det sen jag var fyra eller något. fick lite flashbacks.

east fm flödar i högtalarna, jag döör på jonas, hugos och julles röster alltså. mumma. haha. musiken får mig lite lyckligare. jag känner mig bättre till mods idag. efter att ha umgåtts med tjejerna är det något i min kropp som ändå förändras. en känsla av hopp, gemenskap. jag vet inte, men det känns som vi förstår varandra och det känns som om jag aldrig kommer kunna känna mig ensam när jag har er vid min sida. när dendär ensamhets känslan smyger sig fram vet jag ändå att jag har er, och jag vat vart jag har er.

snart ska jag iväg till jobbet! och ikväll blire harry med emeli !
 woooohuu

kan vi gå vilse genom stan?

pillaaaliterå

you give me all, but I want more

 MAT&KÄRLEK = LIVET

just i denna stund väntar jag på ett sms av emelie eller emeli. sitter med lite pirr i magen, undrar vem utav dem som skickar det avgörande smset, vilket endast ska innehålla ett par få ord om att jag ska ge mig ut och bli upp plockad på vägen hem till maja. spänning spänning i vardagen. just love it. ikväll bär det som sagt av till majas hem nere vid ån, ska äta god mat och umgås med de bästa tjejerna i världen. som lite grädde på moset är vickan hemkommen och även hon kommer till maja! KUL ! :D

jag är galet trött i kroppen. känns som om jag kan bryta ihop och gråta en skvätt när som helst. hade klockan på alarm imorse eftersom jag skulle möta upp systeryster. när det väl var gjort ville mamma att jag och maja skulle följa med henne till berg. så vi gjorde det : ) låg och solade, var väldigt skönt, till regnet för tredje gången (har regnat varje gång vi varit i berg tillsammans) dimpte ner. när jag kom hem tänkte jag att jag skulle ta en nypa luft och beslutade mig för att kombinera det med en löprunda.. och jag som inte sprungit på flera månader upplevde denna runda som ytterst påfrestande, och värre blev det när det började tokregna och mobilen blev fuktskadad, igen. var det värt det? mja, diskutabelt, skönt att veta att jag med nöd och näppe ändå kan ta mig igenom en 4km rutt.. fyfan vad jag har tappat!

with or without you. I can't live, with or without you.

PUSSSSUCKERS

So what we gonna have, dessert or disaster?

 
haha, vill man minnas? jag suktar efter en sjuk utekväll.


jääässå. vad säger jag? skönt att vara ledig en dag som varit så fin som denna! jag tillbringade förmiddagen med mamma. vi var i solariet, på hemköp, på körskolan och liite i stan.. när jag var klar med min fagra moder åkte jag ner till stan och mötte upp emeli, träffade norrmännen igen, charmiga jävlar. sen åkte vi hem till henne och åt, inväntade maja för att avnjuta kvällen på golfbanan! på golfbanan befann sig en aggressiv hund som skrämde livet ur oss alla. men bortsett från det var det väldigt kul att spela litegranna, det är nog första gången i mitt liv som jag vunnit en minigolf runda! jag är ytterst stolt över mig själv! till pris fick jag välja en glass i baren som damerna stod för. maja var utmattad så hon rörde sig hemåt efter den hårda utklassningen, medan jag och emeli gick och kollade på de vackra djuren valla erbjuder. foton kommer! sen for vi hemåt på våra hingstar genom den ljuva sommarnatten.

nu måste jag städa till mitt rum om jag ska få gott tycke hos mor min :)


inte ja, men inte nej. inte bra, men helt okej.

pussy


jag har knappast lärt mig någonting sen sist

 älskade tjejer

Helgen i västervik var verkligen speciell på många sätt. jag tror aldrig jag haft så mycket konflikter under så kort period i hela mitt liv, och då har vi ändå bott fyra systrar ihop under de tuffaste åren i mitt liv. helgen var verkligen helsjuk iallafall, jag hade svinkul och jag ångrar inte vår lilla tripp iväg från den här stan som håller på att ruttna ihop. jag omgavs av två av de bästa människorna jag känner, vilket gjorde heela min vistelse. ni är oersättliga.

idag har jag börjat gå på schema. jag tycker verkligen verkligen om mitt jobb, men jag vill vara ledig ! träffade linnéagulle på stan en sväng, tog en fika och pratade strunt. gick även en liten runda där hon blev uppraggad av en charmig norrman som bland annat sjöng en liten trudelutt för oss. imårrn ska jag ha en chilldag med mamma tror jag, om det blir bra väder skulle vi åka ut och bada. ska träffa slemeli på eftermiddagen ocksåå! på onsdag sen ska jag mysa med tjejerna hemma hos majsan på kvällen, är veerkligen i behov av lite kvalitéts tid! och på torsdag återgår jag till jobbet, och på kvällen blire mysbio -harry potter (Y)  på fredag ska jag och majsan åka till berg och lyssna på ledin och avnjuta en picnic i det fina vädret. mysmysmys. så veckan går nog snabbt skulle jag tro.

They say time heals everything, but I'm still waiting.
I'm through, with doubt, there's nothing left for me to figure out.
I've paid a price, and I'll keep paying

jag vill bara få ett slut.

MAKE LOVE NOT WAR

det är så jag säger det

 du är den finaste jag vet.

charmtrollet på bild besöker mig söndag-måndag, kanske inte de bästa dagarna med tanke på att jag ska börja jobba på måndag, men han är mysig och jag saknar honom masssor.

känner mig levade igen. har fått bort oron och behöver aldrig mer öppna en körkortsbok i resten av mitt liv ! FÖR IDAG TOG JAG KÖRKORT. fyfan vad jag är bra :D fick min efterlängtade filt av mammi som present :D wiiie, det var det bästa. sen åkte vi till norrköping och käkade god mat, fikade och shoppade. :D uppkörningsläraren var hur charmig som helst. GILLA. men så återstår frågan hur jag ska våga sätta mig i en bil själv och köra iväg? mjaa, det blir rouligt och se när det inträffar.  nu när all stress släppt kommer halsontet tillbaka. om jag drabbas av halsfluss en gång till blir jag förbannad, på riktigt.

måste bara dedikera ett par visdomsord till mina själsfränder; JAG ÄLSKAR ER. hur man än vrider och vänder på livet, hur illa saker och ting än går, hur lycklig jag än är, hur ledsen jag än är, så finns ni här för mig, vi här för varandra. och det känns till benmärgen. ni är guld värda och jag skulle inte vilja ta ett steg utan er. 

IMÅRRN DRAR ME AND MY HOMIES TILL VIS
ooohu, i like it.

pusskram

KNOCK YOU DOWN

  
Nu har maja varit inne på min blogg med och lurat ser jag. (inlägget under) bäst att byta lösenord på allt man äger och har tror jag,
man vet aldrig vad hon får för sig att göra i
sina förvirrade tillstånd.

har sovit något så sjukt oroligt i natt,
trode inte att jag var så nervös som jag uppenbarligen är. idag mår jag skit och varje sekund känns som en evighet, magen känns som en klump och jag vet varken ut eller in..
vill bara uttrycka min magkänsla med; fyfan.

senaste veckan har rullat på, bokstavligt talat, ganska så bra. har övningskört och träffat maja en hel del. har även varit på stan med både syster och j. mysigt då. imårrn drar vi till VIS.
och nästa vecka sätter jobbet igång, fuuckit.


satt hemma hos maja igår och åt, hon satt vid sin dator medan jag satt och finurlade på låghumor -historier jag hört för tusentals dagar sedan. maha. men maja förstod inte. as usual.


Knark,knark,knark
- vem är det som knarkar på min dörr?
weeeeed, gnisslade dörren när den gled upp
- nämen ser man på, är det inte Herr Oin och Fru Marijhuana! hur hash det?
- mor fin, mor fin, vi skulle vilja låna en gryta att koka in'



GE MIG STYRKA

Oh helga natt...empty room


Se på henne bara!

Ville bara ta tillfället i akt och berätta att jag sitter hos min vackra, underbara, snälla, världsbästa i hela universums människa - MAJA SOFIE SVENSSON. Förutom alla dom sakerna är hon asrolig och jag älskar henne mest av allt i hela mitt liv. Synd att jag inte uppnår till henne..jag är jätteavundssjuk!! Skulle bara vilja vara som henne...men hur mycket jag än försöker verkar jag inte lyckas. Hon är så genial..liksom den här dialektgrejjen till och med! Ohhhhh hon är nummer ett,, jag hoppas jag nån gång ska bli halva den kvinnan hon är.

Nu ska jag sova och drömma mig bort..undrar vad Maja tänker på nu....?

Puss

your voice is soft like summer rain

 FOKUSERA

inlägget jag nyss publicerade förblev opublicerat igår av någon annledning. därför det inte stämmer till 100%.

gårdagen var en lagom mysig dag, låg i trädgårdsföreningen och solade och åt frukost, efter en stund fick jag sällskap av simon, emeli, johannes och dejan. men de stannade inte så länge eftersom de var tvugna att äta dagenefter käk! så då traskade jag hem till mitt eget och åt lite mat. på eftermiddagen sen träffade jag Philip, det var hur bra som helst :) såg på film och pratade och gick promenad. sen när jag kom hem skulle jag se på wimbledon eller vad filmen på trean nu hette, så somnade jag i slutet :'( hade förvisso redan sett den, men den är så sjukt mysig.

idag vaknade jag sent, fick jävla cp sms av linnéa igen. förstår inte vad kvinnan tänker på ibland alltså. hur hon får alla ideér.. men det vaknade jag inte av tack och lov. asskönt att sova ut iallafall : ) sen har jag vart ute och gått, övningskört och pratat i telefon, typ. och ikväll ska jag träffa mina underbara vänninor emeli och vickan ! mwah,kärlek .



SO LONG FUCKERS

I need you now, do you love me still ?



bortsett från hur fult kortet är förövrigt, så funderar jag på att klippa kort i veckan. eller som på kortet..

i fredags när vi förfestade så satt vi och läste igenom vad vi skrivit just den dagen i våra bloggar för en-två år sen.. jag gjorde samma sak idag, i mina vänners bloggar, och i min egen. det är sjukt hur livet tar såna otroliga vändningar. för två år sen hade vi sjutton månader idag, nu är det snart ett år sen det tog slut. att tänka på all den lycka du gav mig, på alla underbara stunder, och på hur mycket jag trode på oss ger mig en klump i magen, fortfarande, fast att ett år snart passerat, fast att jag är lycklig. det skulle varit vi, jag var stensäker på att det alltid skulle vara vi, jag undrar om man någonsin slutar fråga sig själv om det vi gjort har varit det bästa, om det varit rätt? eller om vi var menade att vara? någonstans var det ju trots allt någonting som inte stämde, annars skulle vi inte stått här vi står idag.  jag vill ändå tro att allting har en mening, att allt händer av en orsak. att vi skulle vara vänner. och livet är inte slut än, det finns gott om plats för fler helsjuka vändningar. för tillfället är det inte kärlek jag söker, den kärlek du gav och på något diffust sätt fortfarande ger, är tillräcklig för mig. jag känner mig levande, jag mår bra.

enough is enough

vad som hände igår är svårt att förklara, kvällen var lång, samtidigt kort. det var sjuuuuuuukt. hade roligt iallafall. jag älskar mina vänner.

PUSS


WILD 'N' CRAZY

HERREGUD VILKEN GÅRDAG!
kortfattat var hela kvällen gaalen, hade fruktansvärt kul från start till slut. blev precis som planerat, träffade empan_333 och vi gjorde oss iordning, åkte ner till stan, grillade och chillade med massa männsikor, lyckades förstöra min kamera : ( whö. sen drog vi på utebion en stund, sen ner till platens där det till en början var ganska lugnt. men sen blev det sånt jäääääävla röj så det är sjukt. jag hade svinkul.  sen fram mot halv tre-tre drog jag, maja, emelie och rasmus på efterfest i gotte med trevligt folk, där var det med mysigt. maha. hemma vid sex, mamma orolig så inih.

och jag är ganska sliten idag! men värt. om ett gott skratt förlänger livet, lever jag nog tills jag dör.


VI LEVER BARA EN GÅNG OCH NUU SKA VI TAMMEFAN LEVA FULLT UT. hör du det?

kärlek

heartache on the dancefloor

 maja och emelie myser i berg.

asbra kväll väntar

väntar på emeli nu, som kommer om någon timme eller så,
tills dess ska jag valt ut klädsel, packat och duschat.
ser fram mot hennes sällskap.
när hon anlänt hit tar vi bäärsen och går till hennes hem,
gör oss iordning, går förbi hemköp, handlar mat,
sen ner till ån ovch träffa ASBRA folk för o grilla.

efter grillen blir det antingen utebio eller uteservering
sen krogen och halva priset i baren (Y)

SOOOOOO LONG SUCKERS

RSS 2.0