ingen känner mig så väl som du

innan mörkret faller ska jag lämna några varma rader

är sjuk idag, förvisso mår jag bättre idag än jag gjorde igår.. Känner mig piggare :) kanske inte lusigt eftersom jag sov över tio timmar inatt.  Om en stund ska jag iallafall till stan och inhandla en väska, i think :) ska kanske träffa systeryster, dubbelmoral av mig, jag vet. men jag behöver hjälp, och hon är den enda som kan hjälpa mig i den frågan, typ. ÅH, jag borde plugga, ska ju räkna matte varje vecka nu under praktiken, har inte blivit nått! ska också läsa en bok på 500sidor plus hinna allt annat skit. kräks av att tänka på det. frustrerande.
ajaaa, igår jobbade jag, haha, rullade på rätt bra tyckte jag, gick en ny rad så det var rätt kul :) var flera som inte ville ha min hjälp, så det underlättade faktikst, annars hade det blivit tight med tid.

LAARS <33

du blir aldrig en vän igen

tjallalala

HÄRLIGMORGON !
tog mig en löprunda när jag vaknade, asskönt! tycker om att lyssna på Alex Schulman ;) & resten av äntligenmorgon-gänget.. ibland!  börjar jobba om ett par timmar. tills dess ska jag antingen plugga eller sola.. vet inte än! ikväll blir det att sova hos mormor med joona, :) fårse hur jag gör imorrnkväll.. börjar sent imorrn med, blir antingen o träna eller plugga. hatar skolan. eller stan, beroende på hur majros jobbar!

Jag har skaffatt mig en ny favoritlåt - Daughtry med Over you.

tack o adjö

praktik

Idag kändes det betydligt bättre på praktiken :) även om det inte händer allt för mycket..
sov hos mormor inatt, mysigt!! ska görat imorrn och eventuellt i övermorgon också! vill inte cykla hem därifrån mitt i natten.. plus att man kan sova längre när man är hos mormor. men Joona ska va där iofs, men det behöver ju inte vara en nackdel heller.. han är så söt :)  men iallafall, lite bätte känns det :) jobbar mycket kvällar. ska försöka byta bort onsdagskvällen nästa vecka :) ikväll blire nytt avsnitt av despi, fårse hur det blir!! bättre än förra hoppas jag!

hejddåååe.

:/

ajajaj.

jag vill inte tappa skärpan en gång till

helgen blev alltannat än vad den var planerad till att bli.
fredagskvällen tillbringades med annica och hennes far. LHC förlorade och det var synd.  lördagen var jag på stan med phille, vi uträttade inget vettigt direkt ;) en kopp te blev det iallafall. sen åkte vi ut till hans farmor&farfar, de var mysiga :) sen kollade vi på film -så va den dagen fort förbi.  idag blev det -jobb, vilket jag hade lovat mig själv att hoppa över i helgen. men det var helt okej iallafall, :) har snälla arbetskamrater, då funkar det mesta :)
efter jobbet sprang jag runt ån,ashärligt. bortsett från min usla kondition.. iaf, när jag kom hem var världens gulligaste unge här. vi myste soådära. :) åkte även till öb med syster och köpte gooodis. mycket gott!! noona hade jag saknat som fan. oh, vad han är söt. pratade en stund med majsan och planerade lite inför resan i höst. SKA BLI SÅ VÄRT ! längtar redan!!! man blir sugen på  o dra sig till varmare breddgrader!

Sen blidde det promenix med rooni, måste säga att jag ångrar lite att jag inte gick igår..
men vi snackade om massa skojs. haha. nu väntar jag på att annica ska göra klart hennes skolarbete så jag kan följa henne en bit när hon ska ut till sin philip :)helgen gick altså åt till allt annat än skolarbete, städning och annonsering.. som jag planerat att använda den till.
nästa helg kommer med gå fort :) ska hitta på något med majsan, typ shoppa i nkpg eller nåt annant mys! behöver lite nya kläder så att säga.

snabbis

hockeykväll med dwanci och hennes father.
mycket trevligt var det, fast att matchen hade sina dåliga stunder.

Nu vet jag en som är trött!

fredagsmys

okeey, matteprovet gick lagom dåligt. fan vad patetiskt.
känndes ganska okej när jag lämnade in det, men så rättade micke det lite snabbt, och det gick inget vidare.. men ett g drar det väl sig hiop till iallafall. fan vad dålig jag är på matte, och herrens vad jag önskar att jag kunde vara bra på något! mer nu än någonsin. :)

I vilket fall var det sista dagen i skolan på fem veckor! känns helt okej faktiskt. :) förutom allt som ska göras under tiden, känns inte lika pepp. Är snart klar med begreppen till psykiatrin iallafall.. skönt att ha kommit någonvart med det också :) fick värsta uppgiften i torsdags som ska va klar till nästa vecka.. usch o fy o blääes.

i helgen ska jag göra absolut ingenting. fast jag vet att det låter skönt när jag säger det nu. men antingen om ett par timmar, eller imorrn, kommer jag få utbrott om jag inte har någonting att göra.. sån är jag, tyvärr.
något kan man väl säkert hitta på.

phille klarade körkortet igår! grattis grattis!
o vickan har klarat teorin! :D det går så bra för alla med körkortet nu ! :) kul för de små liven ;)

all good things come to an end

lagom peppat ?

hemska hemska dag. skit jobbig kväll igår och en hemsk natt. likaså morgonen. trode inte jag skulle orka skolan idag, men mamma räddade mig. tackar jag för!  jag skiter i det, för vad jag än gör så blir det bara fel. jag ska inte engagera mig mer i dig nu, du får mig att vilja spy.

förövrigt är det matteprov på fredag, jävligt taggat. NOT. ska räkna femton sidor till idag, om det hinns med! sen tar jag resten imorrn. i'm the best so fuck the rest. känner verkligen ingen ork. energin har gått till allt annat utan skolan justnu, inte bra. men nästa vecka, praktik, uunderbart heltenkelt! kunde inte komma mer lägligt faktiskt. mindre glad över gårdagens desperate housewives, hade mycket högra förväntningar! hände för mycket på en gång, helt värdelöst. hoppas kvällens top model & nya Sex in the city (!!) avsnitten är mer dugliga.

farväl jupiter, adjö, jag måste läka mina sår.

god morgon gott folk.

igår var en bra dag! gick upp tidigt (somnade skaapligt på söndagen) sprang milen, käka god frukost, åkte till skolan och slutligen jobbade. Var pigg och alert så allt gick som på räls.  :)
Idag är det däremot ashärligt väder och man kan inte bli annat än pepp! ska snart åka till skolan :)
har västa hålet så fårse om man drar sig en sväng mot stan eller vad man kan tänkas hitta på :) sen blire jobb igen. men inget mer denna vecka, mäste pluggapluggaplugga till matten på fredakk . usch säger jag bara. :) men det får gå!!

Nu ska jag cykla till skolan :) goodbye

ingenting speciellt :)

hel skön kväll igår, var hur mysigt som helst. blev vickan jag o maja, några färre än vad som var beräknat från början. men vääldigt skönt att bara slappa & äta god mat!!  precis vad jag behövde just nu!! :D

börjar snart gråta över den jävla analysen som jag måste göra klart ikväll.. jag fattar inte och jag kan inte. så har vi äckligt matteprov på fredag, jippieyey. om jag inte känner att jag kan det till 100% så strutar jag faktikst i det, känns bättre. orkar inte fler g+ nu, det suuuger.

trevlig kväll!! puss.

hallå där

lite solsken ute idag, säger bara  give me mooore
Sitter i biblan, är så jäävla trött idag. Hoppas inte judit hittar hit och tar bort mig från datorn nu när jag inte längre sitter med skolarbete.. Har suttit med PA ett tag nu, skrivit loggboken.. blev rätt bra, men dumt att jag inte skickar in dem dirket efter arbetet eftersom jag inte minns vad vi gjorde i måndags oså.. Maja sitter bredvid och skriver uppgiften, hon är amitiös hon. frånskillnad till en annan'.  seg daaag, som tusan,  känns som fredag redan, om det ändå vore fredag och KVÄLL. underbart, längtar tills imorrnkväll, då blire tjejmiddag :) weeelweell, nu äre inte så , nu är det  torsdag, tråkiga torsdag!

Ska till skäggetorp i eftermiddag,  med skolan! ska till en gruppbostad för utvecklingsstörda och ha lite intervjuer. blir nog bra :) bättre än att ha de två segaste timmarna på hela veckan. engelskaläxan, fan, skulle ju gjort den igår, men blev jobb istället. aja, har i vilketfall gjort halva. Sen kom jag hem och såg hockeyn med lowbert, mysigt :) missade topmodel =( får bli reprisen på söndag! såg lite på trean sen, minns inte vad programmet heter för tillfället, men det är iallafall mycket bra! SNART börjar despi, längtar! och ny säsong av sex in the city, den går ju inte tröttna på. nästa vecka blir perfekt tv-vecka :) me like


I helgen blir det annars bara mycket plugg, blandannat svenska & matte, ska börja lite på uppgifterna som ska vara klara efter praktiken också.. antar att det är bäst att sätta igång lite med dem nu när det är relativt lugnt.

back to reality

eftermiddaak

Idag har vart en seeeeg dag.  Började med info, höll på en kvart! REKOORD. Sen hade vi karin, kom ett par  grabbar från trean som föreläste om donation, roligare än lektionerna brukar vara iallafall!! Sen var det rast, o rast o rast. meningen va att jag skulle till tannefors, men det var ju så fruuuktansvärt kallt ute! Så blidde att stanna i bibblan. Då passade vi även på att göra lite med PA :) ska skriva en raport om gårdagen också! :) igår var det förövrigt mycket trevligt. Nu ska vi sammanställa PAt över msn istället för att ses i storabiblioteket, för alla var så grymt trötta. Efter skolan iallafall drog jag mig till tannefors, jobbar på söndag :) Köpte även ett linne på monki, ska pröva det till leggings, blir för kort så lämnar jag nog tillbaka det! Ska BUSa mig idag också , lukta lite illa osådära. ::

SÖNDAG

BUSen ser förvånansvärt bra ut. någon fläck här och var, men för att vara första gången är jag nöjd ;) haha

Idag har det vart jobb från halv åtta till fyra. jävligt drygt med tanker på att jag somnade så sent. haha, har hänt ett o annat. Har blandannat vattenskadat den andra telefonen det här året! Tacksam för att jag några minuter tidigare fått ett sms av majsan som gjorde att jag förflyttade min mobil till en annan ficka, så den slapp bli utsatt för dramat. Tyvärr var det larmtelefonen som fick bli lidande, det var iiiinte bra och jag hade en jävla panik. Till en början såg den ut att fungera, gamla nokia telefoner är ju kvalite i tänkte jag, ett bad borde den tåla! Men icke sa nicke, efter ett tag började den dumma sig och slutligen stog det "sätt i simkort" . haha, precis som på min förra telefon. KLANTIGT som fan, i know, och jäävlans pinsamt & retligt. får se vad det kommer leda till, vill inte bli utskälld :| Förövrgt har det vart en bra dag, var och hälsade på världens gulligasate damer!! 

träffade dwanci en stund ;) TREVLIGT !

Imorrrn blire att träffa majsan, vickan och emelie!! Ska bli kul att se hur de hade de på praktiken!! och hur det är med dem oså:) ska även hinnas göra en projektplan till PA, hur nu det ska gå till. har ingen aning om hur man mixtrar ihop en sån.

jag har litat på imorgon, som en troende tror.

loneley day

Nu börjar dagen lida mot sitt slut.  skönt tycker jag! humöret är inte som det var tidigare. Önskar att det hade vart det.. Men jag blir bara så frustrerad, på allt. Sitter o läser lite som Lars skrivit (http://www.winnerback.net/?sid=article&pid=read&id=7931&languageID=2), kan bara säga att det är gripande hur man kan förklara livet på ett sånt sätt. jag älskar hans texter, hans röst, hans allt. Skulle visst tagit mig en promenad förut, men syster ringde så fick bli ett samtal med henne istället, inte fel det heller! Glad att det finns så många som lyssnar och engagerar sig just nu. Imorrn blire jobb, känns skönt, fast drygt med så långt pass. Vet inte vad jag ska äta då heller. Nu låter det som Robert kommer hem också, får se om det rycker i dörrn snart. :)
jag vill, du vet jag vill !


två år och två månader ,  <3

Det var robert, och nu ska han visst åka igen.
Ensamheten är bra ikväll, men samtidigt äter den upp mig.
skönt att msn finns.

god natt.

SNYGGING I HUVUDSTADEN

Pratade med maja förut! skönt att prata av sig.  VILL VARA MED DIG NUUU
image12

you don't know how lovely you are

bubbly

har lite energi idag, känns jävligt skönt.
lite ork till att pyssla om sig själv :)
idag har vart en bra dag,
började med världens godaste frukost + lite bra tvprogram
vid halv tio drog jag min inåt stan för att träffa mormor<3
kändes så skönt, var så länge sen jag träffade henne.
världens gulligaste kan jag lova! :)
Köpte ett par nya Keds samt en kofta från MQ. :)
när jag kom hem fick jag asgod lunch, fläskfilé :)
sen ställde jag mig i duschen och skrubba skrubba skrubba,
för att kunna smörja på BUSen, har gjort det nu, scary.
återstår o se om man blir morot eller fläckig, eller (förhoppningsvis) brun.
färgade och plockade ögonbrynen, haha, ser ut som vanligt igen nu, trött på att spara.
tovan i håret är borta efter dagens hårkurer!! känns bra det med :)
ansiktsmaks och målat tånaglar, kul att känna sig lite fräch igen!

ensam ikväll, ska med bli så skönt, har längtat hela veckan!!
även insidan ler lite idag.

smile for a while

drar mig för att börja med matten.
även om det känns mycket mycket bättre idag än vad det gjorde igår.
tror endå inte man lär sig så mycket mer sista dagen..
så ska repitera lite snabbt hade jag tänkt
& sen belöna mig med en låååång promenad. BEHÖVS*1000000

idag tog jag mig lite sovmorgon, blev lite försent igår..
tyckte jag förtjänade det. hade aldrig orkat skolan så länge idag.
ivilketfall har det vart helt okej i skolan idag :)
gick förbi jobbet en sväng :) ska jobba em-kväll imorrn.
känns rätt okej endå. ledig lördag & jobbar söndag.
veckan som kommer är relativt lugn.
fick sommarlovspappren, oj vad jag kommer tjäna pengar :)


var på staden med majsen en stund idag också.
köpte FEL ansiktskräm + en (rätt) BUS. BORT med blekheten NU

FÖRRESTEN ! fick praktikplatsen jag ville ha! :D:D

just don't.

tror jag fattar derivaran av a^x nu.
jag fattar när jag ser den, men det är svååårt.
ska sitta en stund till.
min ilska har börjat avta.

bra kämpat där.

såå jävla trött o sur så ingen har nog sett mig såhär.
inte ens dem som levat med mig i sjutton vintrar.
stänger in mig på rummet, blir bäst så!
matten gick så jävla bra i skolan, sen när jag kommer hem..
fattar inte vart det tog vägen?! men bort försvann det iallafall.
jag är så jävla trött på mig själv nu.
trött trött trött, på allt. behöver ett brejk från verkligheten. just idag.
så hemskt jobbigt när man inte förstår hur man än knölar & tänker.
sååå jääävla frustrerande!!!

engelska prov idag, gick också åt helvete.

glöm inte bort att du är värdelös

vann vadå?

Var en lugn helg, jobbade söndags, tränade och sprang.
Allt gick bra. sen började skolan igår, SAKNADE SKOLA
typ inte, men saknade majaaa! Ett välbehövligt lov ivarjefall.
imorse bestämde jag mig för att gå till skolan,
dumt beslut, fick hemskaste skavsåret.. :/
keds är inte bästa promenadskorna direkt.
men gick hem iallafall! är så jäkla varmt ute, så man måste ju ta vara påt !!

hur känns det nu, när han sagt farväl? efter tusen gräl.

sitter och lyssnar på en skiva som jag fick av annica,
känns som om det var typ 100 år sen jag fick den..
lars - Bsidor & outgivet , lite special.
kan bara återigen konstatera hur fort tiden går.
satt o lyssna på massa gammal musik häromkvällen :)
hittade absolutmusic cds som malins papi brände till oss.
det var tider, men tror inte de har slutat göra de där skivorna än? :|

pluggat massa matte idag, typ tre timmar igen, ska läsa lite fort sen..
har ett par tal kvar.. men det tar nog inga tider. :)
ikväll ska jag träffa Philip<3 men först ska jag äta bröd som mamma håller på att baka!

gnälligt ch tradigt inlägg. blir bättre nästra gång :)

RSS 2.0