likar

det bästa med det nya året är att berta ska börja seriösblogga.
temablogga. ska se om jag kan finna någon inspiritation.
hon får fuktighetspoäng om hon lägger upp dagens outfit.



<3


I got nothing but love for you

I got nothing but love for you
I got nothing but love for you
I got nothing but love for you
I got nothing but love for you

det är svårt att tjata ut den låten. jag har försökt. men den är bra. gryyymtbra.
och nu ska jag lyssna på den grymtbra låten om&om och tagga jobb. 
dricka kaffe med mimmi innan förstås.
näst sista dagen innan jullov. SEN HEM! <3

ihopeyouhadthetimeofyourlife

http://www.youtube.com/watch?v=CnQ8N1KacJc

vacker låt. vackert väder. vackra människor. men jag är en enda röra.
lycklig. men en enda röra. förstår inte varför du alltid förstör allting. misstolka mig rätt.


puss

som en bra replik ur en usel film,



idag har jag re-piercat mig. min högra vän växte utåt och hade börjat multna, så nu har jag tryckt in en ny. det ser rött men fint ut. hoppas det blir sniggt nu. i övrigt har dagen har varit stressad. skulle ha tränat nu på kvällskvisten, men laddar upp med en kopp te och en filt och återhämtar mig lite istället. det är nämligen så att vi börjar så smått med rean nu, det ska taggas, hängas ut &hängas om. och tidsoptimistisk som jag är måste jag stressa livet ur mej i slutet av dagen. men vaafään. hellre för mycket än för lite.

det är mindre än två veckor kvar till jul. och jag är otaggad på jul. det ska bli mysigt att komma hem och träffa er alla. men i övrigt är jag ingen vidare julmännsika. tror jag fått det från mamma. hon är inte heller speciellt förtjust i jul. hon stressar och hetsar och är inte lugn igen försen efter nyår ungefär. och när jag själv får barn, så ska vi fira den hos deras mormor, så mina barn kommer aldrig ha upplevelsen av att julen är en stressad högtid. jag ser mig själv visslandes i köket till någon uttjatad julsång stekandes på mammascan. meeen stressad eller inte så är hon förskräckligt bra min mamma. den här julhelgen innebär också att jag kommer sitta på buss i 22timmar. underbart. men jag har valt det själv. och det är värt det.


sometimes i still need you.

tonight will be the night that i'll fall for you


i källarn idag. är det bara du&jag. men jag trivs. ja, jag trivs. ska till majorstuen och inhandla sista julklappen/presenten och dricka en kopp kaffe. leta efter en nyttårsklänning. den jag hade tittat på va jätteful. ikväll ska vi ut, ikväll ska vi freaka. heej.

hemma i linköping denna lördag firas mormor&morfar. hela släkten är där. mest av allt saknar jag min mamma och lillebror. mina systrar. min mamma. min lillebror.

can't you see how you rock my world

owkej. lite depp här&där emellanåt. men jag tror det är hälsosamt. om man inte hade varit deppig hade man inte kunnat uppskatta det bra, eller? pensionärstalk. vartfall så har jag taggat om. och ingenting kunde kommit mer lägligt än en ledig onsdag. är det inte underbart? senast jag va ledig en onsdag så va jag arbetslös. i april. förutom när jag semestrat i sverige, förstås. ooch min lediga dag ska jag spendera hos frisören. hon ska få göra mitt hår bra. och hon ska få välja vilken jävla färg det blir. eftersom jag, uppenbarligen, inte är kapabel till det själv. efteråt ska jag sats'a och träffa mimmi. i vilken ordning det blir vet jag inte. beroende på hur dyrt det blir hos frisören ska jag eventuellt införskaffa mig en nyårsklänning!
den är kjekk.

i veckan har jag varit och kollat på kollektiv. om det är som så att jag ska flytta, så är det iallafall där jag vill bo! vet inte vad jag hoppas på. egentligen. vill bo med mina tjejer in i det sista, men om det inte går. så är det absolut det bästa alternativet.

nu ska jag snygga till mig. ha en bra onsdag! PUSS


love until we bleed

jag slits sönder.

jag är förbannad. jag är trött. jag är förbannat trött.


RSS 2.0