nothing else matters

taa-daa! här kommer ett uppdatering! ohja, så härligt!

senaste tiden har allt & ingenting hänt. har inte varit så mycket att tilldela er i min blogg. veckan har varit bra, fast med ett undantag. men mina friends är oslagbara. så vi tar en liten resume om den;

i måndags var jag med marissa och plaskade i simhallen! alla spanade på våra onaturligt stora boobies. och vissa fick tillomed ta på sig cyklop så de fick möjlighet att se oss både under & ovan vatten. lyllos dom.

igår påbörjades dagen med en svettig promenad runt stångån med majsan (som jag skippar idag på grund av det vidriga vädret). efter det lekte vi biffar bland alla femtonåriga pojkar på gymmet. benpressen var riiiktigt tung, men trots det har jag inte någon fruktansvärd träningsvärk idag. vilket känns finemang. sen var det dagens höjdpunkt som väntade på eftermiddagen; halv åtta hos mig. en lek jag leker med maja och emelie, som innebär att vi ska laga tre rättersmiddag till varann som ska bedömas i våra bloggar! hahaha. spännande vaa? jag älskar att leka. så igår blev det en tur ut till skänninge där majsan bjöd på mat.

nusnart ska jag förtära lite energi på gymmet. och efter det ska jag besöka maria på hennes visning för att lämna ifrån mig lite kläder :) klockan fyra ska jag jobba! jippey.


och betyget blev; 8 ! majas mat var enastående. dock var efterätten lite för simpel. skogshuggarmat om ni frågar mig! men i övrigt bjöd hon på fin och god mat av högsta klass. fin olivolja! huset var fint städat och värdinnan var väldigt trevlig hela tiden. stort minus att stripporna inte dök upp.. men, det var ju inte hennes fel..

jag får klaga fast att  min mat antagligen inte alls blir lika bra! imorgon är det emelies tur. wiihoo. jag älskar att leka.

PUSSsuckers


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0