'Cause I adore you


idag är jag lycklig. solen skiner trots att graderna sjunker. det är is på rutorna och det kommer rök med varje andetag. jag skulle kunna älska hösten och vintern. oslo är vackert. jag är vacker, sa en man. det beror på betraktaren, menar jag. för ett år sen knallade jag runt stångån. det är vackert. jag saknar det emellanåt. jag saknar er emellanåt. men jag kunde så lätt blivit kvar i ett liv jag inte trivdes i. men jag är lika rädd att bli kvar här. i mitt liv som jag trivs med. men det finns ingen mening i att stressa. först ska jag överleva en lång vinter. det kommer bli tufft. kallt, om inte annat. men det kommer bli den bästa vintern i mitt liv. och efter det har jag tänkt överleva i åtminstone sextio år till. så, tid är väl egentligen allt jag har.

so is it goodbye   ?


och ibland så va du ensam

och då gick vi hem till dig.

nuuuuuuu ska jag sätta på asbra musik. ashögt. tagga den här fredagen. ladda inför den här helgen. lämna den här asbra veckan bakom mig. i'm awsooooooooome.

jag har lärt mej att längta är bättre än att ha, för man saknar inte sånt som man har.

you started all this

jag är trött. sliten. mer än innan semestern. det hörde inte riktigt till planen, det är nåt farligt med att byta tempo. jag har god lust att sjukskriva mej inför kvällens arbetspass.  ohboy vad hon är munter. 


heey, i'm about to screw you over. bigtime.

när tankar blev förstora,

jag saknar mina grabbar.

och jag kommer bli kvar här. i oslo. i källaren.
forever and ever. and ever. aajdå.
men. som sagt. jag trivs.

pussakram

det er som et speil

jätte ont i magen.

kanske för jag stoppade i mig fem ppiller igårkväll . men det är bara spekulationer.

nu ska jag dra täcket över huvudet och joina mina sambos.

jättelyckad inflyttning vartfall.

kärlek

RSS 2.0